British School of Marketing International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vraag hier een beurs aan!

Onze missie

BSMI biedt professionele en academische cursussen in business en marketing die zijn toegesneden op het waarborgen dat jonge mensen en bestaande professionals voorbereid zijn op universitaire studies en carrières in de zich ontwikkelende wereldwijde digitale economie.

Visie

Onze visie bij BSMI is om academische marketing- en bedrijfscursussen aan te bieden ter voorbereiding op universitair en hoger onderwijs en professionele cursussen voor mensen met een loopbaan. We streven ernaar de school te laten groeien door onze bestaande partnerschappen voor hoger onderwijs te vergroten en ons verder te verbinden met universiteiten over de hele wereld. Met ons doel om een ​​Tier 4 UK school te worden, zal BSMI doorgaan met het transformeren van studenten en professionals in wereldwijde marketeers en bedrijfsleiders door middel van de studie van Foundation tot post-Graduate niveau.

BSMI verwelkomt studenten uit alle hoeken van de wereld om hun carrièreperspectieven te verbeteren. Studenten kunnen kiezen uit professionele cursussen in bedrijfskunde, digitale marketing, klantenservice, leiderschap en management en carrièreprogramma's op maat.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Over ons

British School of Marketing International is een business- en marketingspecialistenschool, die studenten Pathway programma's aanbiedt aan Britse universiteiten, professionele cursussen en carrièreprogramma's in bedrijfs- en marketinggerelateerde majors, evenals Engelse taalcursussen. We hebben een sterke werkrelatie met Britse universiteiten, waardoor onze studenten kunnen doorstromen naar het eerste of laatste jaar op de universiteit.

British School of Marketing is een jonge, dynamische school. We zijn trots op onze ontspannen, gastvrije sfeer en geloven dat studenten ook een paar mooie herinneringen aan ons zullen meenemen. Deze familiale omgeving stelt ons in staat om de voortgang van de student te volgen terwijl we met ons studeren.

Deze school wordt regelmatig geïnspecteerd door de British Council en voldoet aan de normen die vereist zijn voor accreditatie om Engels als vreemde taal te leren.

BSMI biedt studenten een aantal stage-opties waar ze hun Engels kunnen verbeteren en voortbouwen op de professionele vaardigheden die zijn opgedaan met BSMI's carrière-gerichte programma's. British School of Marketing International is gevestigd in het hart van Bournemouth. De school bestaat uit twee klaslokalen, gebaseerd op de tweede verdieping, geschikt voor vijftien plus studenten. Beide klaslokalen bevatten whiteboards en één heeft een computer en een projector. Vanwege de uitbreiding vanaf begin 2019 heeft BSMI nog vier klaslokalen op de bovenste verdieping van het gebouw.

BSMI heeft een computerruimte voor studenten om de hele dag door te gebruiken. De computers gebruiken MS Word, PowerPoint en Excel en zijn ideaal voor studenten om projectwerk en presentaties te doen.

Bournemouth is een levendige kustplaats die al tientallen jaren internationale studenten verwelkomt. BSMI kijkt uit over de centrale tuinen van Bournemouth, die zich een weg naar beneden naar het zandstrand op minder dan een kilometer afstand banen. Op loopafstand van de school zijn bioscopen, winkels, een theater, sportscholen en lokale bussen, het treinstation van Bournemouth ligt op een korte busrit afstand. Het strand van Bournemouth heeft vele prijzen gewonnen voor zijn schone zand en water. Bournemouth ligt op ongeveer twee uur rijden van Londen met de trein, bus of auto en op ongeveer dezelfde afstand van Oxford en de designlabels van het dorp Bicester.

We kijken er naar uit om studenten uit alle hoeken van de wereld te verwelkomen bij BSMI.

Locaties

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk