British Academy of Jewellery

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn in 1999 uit de branche geboren door een familiebedrijf in Hatton Garden en we zijn een academie die baanbrekende sieradeneducatie- en trainingsprogramma's aanbiedt die creatief talent en technische vaardigheden koesteren.

De British Academy of Jewellery wil een juwelenschool zijn waar technische training geen bijzaak is. Waar technische vaardigheden niet als een belemmering voor creativiteit worden gezien, maar waar kennis die door de handen wordt verworven, inspiratie biedt. Streven naar een school waar studenten niet terugdeinzen voor originaliteit en creativiteit en waar traditionele technieken worden geleerd om vervolgens uitgedaagd te worden.

In reactie op de behoeften van de industrie streven we ernaar de volgende generatie ervaren juweliers te bieden die over de vaardigheden en vindingrijkheid beschikken om de toekomst van de industrie vorm te geven.

Met bases in Londen en Birmingham werken we nauw samen met partners uit de industrie, de overheid en het onderwijs, met de hoop een ondersteunend netwerk op te bouwen om de groei van de sieradenindustrie en andere creatieve industrieën in het Verenigd Koninkrijk te ondersteunen.

Onze visie

Een technische en creatieve opleiding van wereldklasse bieden om de volgende generatie juweliers te INSPIRE, NURTURE en TRAINEN.

Onze cultuur

Hoewel we zijn geëvolueerd als een onderwijsaanbieder, hebben we onze traditionele waarden en toewijding aan het uitmuntende onderwijs behouden.

Ons getalenteerde team van docenten en personeel bij BAJ koesteren onze cultuur op zoek naar:

INSPIRE , om interesse te wekken in de wereld van de Britse sieradenproductie en -ontwerp.

aan NURTURE , om de individuele creativiteit en visie van elke student duidelijk te maken, en hun vertrouwen op te bouwen.

om te TRAINEN , om studenten uit te rusten met een conceptuele en technische vaardigheden om hen voor te bereiden op een carrière in de industrie.

aan PIONEER , om vooraan te staan ​​in innovatie voor juweleneducatie.

CONNECT , om een ​​netwerk met juwelen te ondersteunen om de groei van de juwelenhandel te ondersteunen en te ondersteunen.

Locaties

Londen

Address
British Academy Of Jewellery,
5 St Cross St, Hatton Garden,

EC1N 6UA Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk