Bournemouth & Poole College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een breed scala aan programma's

Het Bournemouth en Poole College is een grote overheidsinstelling die een breed scala aan vervolgopleidingen en hoger onderwijs biedt. Elk jaar kiezen ongeveer 300 buitenlandse studenten met veel verschillende achtergronden en landen ervoor om bij ons te studeren.

Als een van de grootste door de overheid bekostigde Colleges van Verder Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk, bieden wij u uitstekende faciliteiten en onderwijsteams en bieden een breed scala aan professionele en technische cursussen die toegang bieden tot de universiteit, lidmaatschap van internationaal erkende professionele organisaties en voorbereiding op de wereld van de arbeid.

Levensstijl en keuze

Het Bournemouth en Poole College leiden jaarlijks zo'n 20.000 studenten op, waaronder internationale studenten uit het hele Midden-Oosten, Europa, Azië, Latijns-Amerika, Afrika en de Pacific Rim. Of je je nu op de universiteit voorbereidt, je professionele of technische vaardigheden ontwikkelt of talen studeert, je krijgt kwalitatief hoogstaand onderwijs en kwalificaties die worden erkend door universiteiten en werkgevers over de hele wereld.

De omgeving is een zeer populaire keuze voor internationale studenten en biedt een uitstekende levensstijl; als je bij ons studeert, ben je verzekerd van een waardevolle en gedenkwaardige ervaring.

De beste zorg voor internationale studenten

Vanaf het moment dat u op de luchthaven aankomt, tot de dag dat u ons verlaat, bent u verzekerd van de beste zorg en ondersteuning. Het College heeft de prestigieuze Beacon Award ontvangen voor de ondersteuning van internationale studenten.

Verstrekking van Engelse taaltraining en ondersteuning voor studievaardigheden

Het College is een van de Engelse centra voor Engelse taaltraining. Je wordt onderwezen door vooraanstaande experts en hebt toegang tot enkele van de beste leerfaciliteiten in het land, waaronder uitgebreide bibliotheken, audioboeken en ondersteuningsmateriaal. We bieden flexibele Engelstalige programma's met regelmatige startdata en Engelse taalondersteuning terwijl je studeert op een mainstreamcursus.

Studeer met Britse studenten

Als grootste staatsuniversiteit in de regio studeer je naast duizenden Britse studenten. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om je Engels te verbeteren en meer te weten te komen over het Britse leven en de Britse cultuur.

Goede locatie

De lokale regio, waaronder de steden Bournemouth en Poole, is beroemd als een belangrijke Britse toeristische bestemming en strandvakantieoord. Het klimaat is goed en er zijn activiteiten voor iedereen om van te genieten, waaronder uitstekende winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en natuurlijk de 7 mijl van de stranden en een ruime keuze aan watersporten.

Er zijn snelle treinen naar Londen die ongeveer een uur en veertig minuten duren en onze positie in het zuiden van Engeland biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele excursies naar Londen, Bath, Oxford en Thorpe Park om er maar een paar te noemen.

Locaties

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk