Bosworth Independent College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kies Bosworth?

Opgericht in 1977 als een kleine studiecollege, is Bosworth vandaag een toonaangevende onafhankelijke instapkollege in het Verenigd Koninkrijk. Onze uitstekende academische resultaten, gevestigde universiteitsverbanden en zorgzame en ondersteunende ethos hebben geleid tot een benijdenswaardige reputatie. Onderwijs op alle niveaus wordt gekenmerkt door enthousiasme en passie en we zijn trots op een niet-selectieve universiteit met een bewezen record, zowel lokaal als over het buitenland, om de aspiraties van studenten te vergroten.

Bosworth heeft meer dan 310 studenten met ieder die uitkijken naar hun individuele academische potentieel. Met een uiteenlopende nationaliteitsmix vinden jaarlijks Bosworth-studenten zich regelmatig samen met klasgenoten van verschillende culturele, sociale en religieuze achtergronden. Dit zorgt ervoor dat zij het afgeronde individu verlaten met een uitstekende kans om in de bredere wereld te slagen. Bosworth kan de kennis en ervaring bieden die nodig is voor studenten om te presteren.

Bosworth zorgt voor academische programma's voor de leeftijden van 14 tot 19 jaar, en zorgt ervoor dat er voor elke student een aangepast rooster staat. Er zijn zeer weinig beperkingen op vakcombinaties op GCSE en A-niveau en met gemiddelde klasgroottes van acht krijgt elke student de individuele aandacht die ze nodig hebben om hun academische potentieel te bereiken. Naarmate het College bouwt op zijn succesvolle verleden, kijkt het uit naar de toekomst die Britse, Europese en internationale studenten in zijn Cultuur van Prestatie onderwijst.

Independent Schools Association (ISA)

Tot en met 2015 werd Bosworth geïnspecteerd door Ofsted, een overheidsdienst belast met de verantwoordelijkheid voor het inspecteren van de standaarden van scholen. U kunt ons laatste inspectieverslag lezen op de Ofsted website. We zijn nu aangesloten bij de Onafhankelijke Scholenvereniging, zodat toekomstige inspecties onder ISI (Onafhankelijke Scholeninspectie) zullen vallen. Leden van de ISA waarde innovatie en inspiratie, gebaseerd op de beste tradities ter bevordering van integriteit, hoge normen, industrie en verantwoordelijkheid.

Fiona Pocock, Principal, zit ook op het bestuur van de IHE (Independent Higher Education) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Bosworth Waarden

Ons doel is om elke student in onze gemeenschap te verzorgen en op te voeden, ongeacht zijn of haar vermogen, cultuur, etniciteit of sociale achtergrond. We streven ernaar elke student aan te moedigen om in vertrouwen te groeien, een levenslange nieuwsgierigheid te cultiveren voor de wereld om ons heen, om met enthousiasme te communiceren, samen te werken en bijdragen aan onze gemeenschap met inzet en creativiteit. We streven ernaar om academische uitmuntendheid te bevorderen die door zorg en zorg wordt getroffen voor degenen rondom ons.

Hoofdbericht

Het zijn de mensen die Bosworth Independent College uniek maken. De studenten, docenten en medewerkers werken samen als team om ervoor te zorgen dat we de beste academische resultaten bereiken in een zorgzame, veilige en gelukkige omgeving. Wij bieden structuur gebalanceerd met flexibiliteit, begeleiding getemperd met begrip en onophoudelijke aanmoediging, aangeboden met warmte en optimisme. Elk lid van het college moet zich waarderen en respecteren als we leren en groeien.

Onze studenten delen de hoge en realistische aspiraties die we voor hen hebben, terwijl zij bijdragen aan het welzijn van onze hele wereldwijde gemeenschap. We genieten van een rijke en uiteenlopende identiteit waarin we excellence bevorderen en individuele prestatie vieren, met inbegrip van plezier en originaliteit. Onze studenten doen het goed in een verzorgende en mededogenrijke omgeving die vol positief is.

Ik hoop heel veel dat u de mogelijkheid heeft om Bosworth Independent College te bezoeken. Ik zou van je willen genieten van onze gastvrije sfeer waarin studenten gedijen.

Fiona Pocock MA PGCE

Hoofd-

Studentenleven

Bosworth Hall en drie van onze onderzochte pensionhuizen kijken uit op een vijf hectare groot park genaamd The Racecourse. Het is ideaal voor outdoor sporten met voetbal de meest populaire. In dezelfde buurt hebben we gebruik van een sportzaal waar studenten 's avonds en in de weekenden kunnen deelnemen aan een aantal binnensporten: badminton, basketbal, volleybal, tafeltennis en 5-a-side-voetbal.

Elke week bieden we een verrijksessie en kunnen studenten kiezen voor een reeks verschillende activiteiten. Deze variëren per kwartaal maar omvatten activiteiten zoals yoga, voetbal, fotografie, kunst, koken, breien, Mandarijn, kraalwerk, hardlopen, yoga, debatten, gitaar spelen en schaken.

De Studenteraad van Bosworth is sterk betrokken bij het regelen van de winter- en zomerballen en het organiseren van jaarlijkse fondsinsamelingen. Degenen die aan de Studenteraad deelnemen, hebben veel plezier. Andere avond- en weekendactiviteiten worden aangeboden voor studenten om mee te doen en deze omvatten rock school, pilates, zelfverdedigingsklassen en zaterdagreizen naar gebieden van belang in het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld Oxford en Cambridge.

We kunnen individuele muzieklessen in College regelen voor allerlei verschillende instrumenten van beginners tot diploma. Graadonderzoeken kunnen georganiseerd worden aan de Northampton School of Music. Rockschoolstudenten presteren ook altijd op de kerst- en zomerconcerten, samen met alle andere getalenteerde studenten die willen deelnemen.

Elk jaar worden nieuwe evenementen en activiteiten ontwikkeld; deze worden vaak aangedreven door de belangen van nieuwe studenten die worden aangemoedigd om te kiezen voor de studentenraad. Onze website geeft nadere details over studentenactiviteiten en gebeurtenissen waaraan we deelnemen of deelnemen.

A-niveau resultaten dag 2017

We zijn verheugd over het rapport van dit jaar te rapporteren, nog eens beter dan het Britse nationale gemiddelde, met 74,6%, het behalen van A * naar B-cijfers en 89,4% van de A-tot-C-cijfers.

Fiona Pocock, hoofd in Bosworth staat,

"We zijn verheugd dat zoveel van onze studenten zulke bevredigende resultaten hebben ontvangen als gevolg van hun harde werk, niet te vergeten de ondersteuning van hun ouders en de leiding van het team hier in Bosworth. We hebben deze zomer een uitzonderlijk angstwacht gehad, omdat het de eerste cyclus was met behulp van een herziene specificatie in veel vakken, met name wetenschappen. Het is getuigen van de toegewijde planning door onze docenten en de uitzonderlijke bepaling van onze studenten dat de resultaten zo erg aangenaam zijn. We springen met trots en ook een beetje reliëf! '

We zijn zo trots op al onze studenten die nu naar de volgende fase van hun academische carrière kunnen gaan, waar we hun succes en nieuwsgierigheid doordringen om te blijven leren. We weten dat we er goed op kunnen vertrouwen.

Locaties

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen