Boston College UK

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voor 50 jaar, Boston College is het verstrekken van een hoge kwaliteit van het voortgezet onderwijs aan duizenden studenten.

Waar zijn we?

Het College ligt dicht bij het centrum van Boston met drie campussen in de nabijheid van elkaar. Op onze campus - Rochford, zult u onze toegewijde zesde vorm centrum en universitair centrum, samen met workshops en de industrie stijl klaslokalen van onze beroepsopleidingen te vinden. Peter Paine is onze Sports and Performing Arts Center en Sam Newsom is onze toegewijde Music center.

onze Cursussen

Het College biedt meer dan 400 cursussen, tot en met universitair niveau, met inbegrip van een breed scala aan beroepsopleidingen evenals A / AS niveaus, GCSE's en diploma's. Ongeacht uw leeftijd, kan je iets dat je horizon uit te breiden en geeft u het vertrouwen om te slagen te kiezen.

Onze studenten

Elk jaar, het college is verheugd over ongeveer 8.000 studenten via haar deuren. Ongeveer 1.500 van deze studie bij ons full-time, tot 200 zijn internationale studenten uit de hele wereld en 200 meer studeren aan een hoger onderwijs niveau. Onze part-time studenten variëren van schoolverlaters en leerlingen lerende volwassenen en de mate studenten.

Visie

"Om een ​​briljante college dat het leven van mensen verandert en maakt een uitstekende bijdrage aan de economische, sociale en culturele leven van Lincolnshire zijn."

Waarden

Boston College is een inclusieve organisatie die is gebaseerd op de volgende waarden:

Vertrouwen Openheid Respect Uitdaging Eerlijkheid

Gelijkheid en Diversiteit

Het bevorderen van gelijkheid, diversiteit en integratie, zodat het staat centraal in ons college cultuur is een van onze belangrijkste strategische doelen. Het zal helpen voldoen aan onze visie "Om een ​​briljante college dat het leven van mensen verandert en maakt een uitstekende bijdrage aan de economische, sociale en culturele leven van Lincolnshire worden".

Verken deze pagina om te zien hoe we werken samen met onze studenten, medewerkers en partners om de gelijkheid door middel van ons beleid en procedures te bevorderen, samen met een gevarieerd aanbod van projecten en activiteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk A-levels » Bekijk Propedeuse » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk cursussen » Bekijk Health Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

A-levels

A-levels (universitair voorbereidingsprogramma / access-programma)

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigd Koninkrijk Boston

A-levels zijn een traditionele route naar Britse universiteiten. Studenten nemen vier AS vakken in het eerste jaar en kan blijven met drie onderwerpen in het tweede jaar, indien zij dit wensen om vooruitgang te boeken naar de universiteit. [+]

Vind nieuwe kansen en bestuderen uw A-Levels aan het Boston College

A-levels zijn een traditionele route naar Britse universiteiten. Studenten nemen vier AS vakken in het eerste jaar en kan blijven met drie onderwerpen in het tweede jaar, indien zij dit wensen om vooruitgang te boeken naar de universiteit. Onderwerpen worden aangeboden zijn: Communicatie en Cultuur, economie, Engelse Literatuur, Film Studies, Overheid en politiek, geschiedenis, wet, Wiskunde en Hogere wiskunde.

Studenten zijn in staat om de vooruitgang naar topuniversiteiten, waaronder: York, Durham, Nottingham, King's College in Londen, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds en Leicester.

Het bestuderen van A-Levels aan het Boston College opent de deur naar nieuwe onderwerpen en kansen die je misschien niet eerder hebben meegemaakt. Niet alleen bieden wij de traditionele vakken als wiskunde, Engels literatuur en geschiedenis, maar ook andere opties zoals Film Studies, sociologie, psychologie.... [-]


Cursus

Engels als vreemde taal

Campus Voltijd Deeltijd 2 - 34 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk Boston +1 more

Wij bieden cursussen van september tot en met juni. U kunt bijwonen voor 2 weken of voor een heel academisch jaar (34 weken). [+]

Wij bieden cursussen van september tot en met juni. U kunt bijwonen voor 2 weken of voor een heel academisch jaar (34 weken). Je studeert Engels voor 20 uur per week, plus we beschikken over moderne faciliteiten en vriendelijke en ervaren personeel. Er is geen betere plek om Engels te leren dan in Engeland - het huis van de Engels taal!

Veel studenten kiezen om Engels te studeren in Engeland, omdat ze geloven dat het geeft hen de best mogelijke start te verwerven van de taal vaardigheden die nodig zijn, zowel voor de universiteit en de markt voor internationale banen van de toekomst.

Bij Boston College, kunt u

Wat zal ik doen?

Je hebt twee opties: - Ofwel om Engels te studeren als een full-time opleiding, of - Combineer Engels met andere vakken. Bijvoorbeeld, kon u Engels nemen economie of Film Studies of Sport en Media. ... [-]


Zakelijke HND niveau 5

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Boston

De Edexcel BTEC Level 5 HND biedt meer breedte en specialisatie dan de niveau-4 HNC. De structuur van het programma biedt een innovatieve en creatieve curriculum, die kerngebieden, zoals het ondernemingsklimaat, zakelijke communicatie en informatie, marketing en human resources - allemaal van fundamenteel belang voor het succes van organisaties van het bedrijfsleven. [+]

De Edexcel BTEC Niveau 5 HND biedt meer breedte en specialisatie dan de niveau-4 HNC. De structuur van het programma biedt een innovatieve en creatieve curriculum, die kerngebieden, zoals het ondernemingsklimaat, zakelijke communicatie en informatie, marketing en human resources - allemaal van fundamenteel belang voor het succes van organisaties van het bedrijfsleven.

Wat zal ik doen?

De Edexcel BTEC Level 5 HND bestaat uit 16 units: acht verplichte en acht gespecialiseerde eenheden.

De verplichte eenheden zijn: - Het ondernemingsklimaat - Het beheren van financiële middelen en beslissingen - Organisaties en het gedrag - principes Marketing Specialist units kunnen zijn: - Projectmanagement... [-]


Propedeuse

Internationale toegang tot het hoger onderwijs (foundation-programma)

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Boston

De International Toegang tot HE cursus is een speciale eenjarige cursus voor studenten die zich willen voorbereiden voor de toegang tot een Britse universiteit. Het doel van de cursus is om u te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om te slagen in het Britse universitaire systeem. Het zorgt ervoor dat je Engels goed genoeg om te gaan met universitair niveau studie zal zijn. [+]

De International toegang tot hoger onderwijs cursus is een speciale eenjarige cursus voor studenten die zich willen voorbereiden voor de toegang tot een Britse universiteit.

Het doel van de cursus is om u te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om te slagen in het Britse universitaire systeem. Het zorgt ervoor dat je Engels goed genoeg om te gaan met universitair niveau studie zal zijn. Je leert hoe je goed gebruik van bibliotheken en leermiddelen te maken en u zult tijd besteden aan het verbeteren van je studievaardigheden, zodat u goed notities kunt nemen, schrijft essays en rapporten, presentaties maken en voor te bereiden voor de examens.

Zie waarom studenten uit de hele wereld kiezen voor een studie aan het Boston College ... [-]

Voorbereidend Jaar

Business studies - universitaire voorbereidingsprogramma

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Boston

Dit Toegang tot Business Studies programma is bedoeld voor volwassenen geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een carrière in de Business en Marketing, Law, Computing, of Finance velden. [+]

Deze Toegang tot Business Studies programma is bedoeld voor volwassenen geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een carrière in de Business en Marketing, Law, Computing, of Finance velden.

Deze cursus is beschikbaar in Boston.

Succesvolle afronding van de cursus kan ook leiden tot vooruitgang op universitair niveau opleidingen van de Academie. Je kon de HNC / HND in Business, Travel and Tourism Management te studeren voor de deur en bij de helft van de kosten van collegegeld.

Wat zal ik doen?

Het diploma wordt behaald door het bereiken van 24 Level 3 studiepunten in Business.

U zult er ook voor kiezen nog 2 hoofdonderwerpen tot 15 credits te krijgen. Deze onderwerpen opgenomen Law, Wiskunde en Informatica. ... [-]


Science - toegang tot universitaire opleiding

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Boston

Dit Toegang tot Science programma is bedoeld voor volwassenen geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een carrière in de wetenschap of techniek velden. [+]

Deze Toegang tot Science programma is bedoeld voor volwassenen geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van een carrière in de wetenschap of techniek velden.

Deze cursus is beschikbaar in Boston.

Succesvolle afronding van de cursus kan ook leiden tot progressie op universitair niveau opleidingen van de Academie. Je kon de HNC / HND in de Toegepaste Wetenschappen of Computing Systems en Ontwikkeling voor de deur en bij de studie tot de helft van de kosten van collegegeld.

Wat zal ik doen?

Het diploma wordt behaald door het bereiken van 18 Level 3 studiepunten in 3 hoofdvakken. Deze kunt u kiezen uit de volgende onderwerpen, Biologie, Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde of Computing. ... [-]


Videos

Experience College, Experience Boston College