Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een Engelse school In het hart van East London, een levendig en eigenzinnig gebied met een multiculturele ervaring.

Wij bieden een scala aan Engelse cursussen die zijn ontworpen om uw behoeften aan te passen en tegemoet te komen aan uw vaardigheden. Lessen zijn dynamisch en communicatief, zodat u dagelijks alles kan leren en gebruiken.

Onze professionele, enthousiaste en toegankelijke leraren helpen u bij het bereiken van uw Engelse taaldoelstellingen en zullen u altijd bij u helpen om optimaal gebruik te maken van uw leerervaring.

Onze medewerkers zijn hier om eventuele vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft en u te begeleiden gedurende uw tijd op de school. We hebben meertalig personeel dat altijd beschikbaar is om u te helpen en uw verblijf makkelijker te maken.

Wij hopen dat u geniet van uw tijd in Londen en dat u profiteert van alles wat deze stad te bieden heeft.

Wat zal u bereiken als u met ons studeert?

  • Verbeter uw taalvaardigheid en niveau van Engels door middel van doorlopende praktijk en beoefenende activiteiten.
  • Gebruik Engels nauwkeurig met de juiste uitspraak en grammatica.
  • Word meer vertrouwen in je academische en professionele leven.
  • Leer over andere culturen. Dankzij onze internationale sfeer kunt u nieuwe vrienden maken uit verschillende landen.
  • Leer levensvaardigheden die dagelijks waardevol zijn, verbeter je carrièremogelijkheden en bereik je doelen.
  • Wordt geleerd door ervaren en professionele leraren, altijd daar om u te helpen uw Engels te verbeteren.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Bethnal Student Academy

Onze algemene Engels cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus: van beginners (A1) tot vaardigheid (C2). Onze cursussen helpen u om uw Engelse vaardighed ... [+]

Algemene Engelse cursus Onze algemene Engels cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus: van beginners (A1) tot vaardigheid (C2) . Onze cursussen helpen u om uw Engelse vaardigheden te ontwikkelen, zodat u uw spreken en vlotheid kunt verbeteren. Ons doel is communicatievaardigheden uit te oefenen, gericht op spreken, luisteren en uitspreken. Onze onderwijsmethodologie zorgt ervoor dat u veel mogelijkheden krijgt om uw Engels te gebruiken en we zijn altijd beschikbaar om u extra oefening te geven. We willen dat u van uw leerervaring geniet, en ook ervoor zorgen dat wat we u in lessen leren, relevant en nuttig zijn buiten het klaslokaal. Wij accepteren studenten van 16 jaar of ouder *. Onze Engelse cursussen lopen het hele jaar door *. BSA handhaaft maximaal 20 studenten per klas, met gemiddelde klasgroottes van 12 studenten. U kunt kiezen hoe lang u wilt studeren. Wij bieden u verschillende opties vanaf 1 week lessen tot zoveel weken als u wilt. U kunt kiezen om 9 **, 15, 20, 25 of 30 uur per week te studeren. ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
9 - 30 uur
Campus
Lees meer in Nederlands