Belfast Bible College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als u overweegt welke stappen u moet nemen met betrekking tot uw opleiding en wat u het beste zou kunnen uitrusten, weet dan dat we onze rol in uw leerproces serieus zullen nemen. We proberen leren te bevorderen dat uw begrip, uw vaardigheden en uw karakter ontwikkelt, en we proberen een gemeenschap te ontwikkelen waarin u bekend bent en waaraan u kunt bijdragen.

We zullen uw tijd hier serieus nemen omdat we onze rol serieus nemen bij het toerusten van discipelen van de 21e eeuw - we zouden graag deel uitmaken van uw verhaal.

Als discipelen van Christus eindigen we nooit met leren. We zijn geroepen tot een geloof dat voortdurend wordt aangescherpt door betrokkenheid bij onze unieke context en door robuust theologisch denken dat in wisselwerking staat met die context. We erkennen dat karakter net zo belangrijk is als kennis. We willen dat de Geest discipelen de kracht geeft om invloedrijke mensen te zijn. Als leiders en volgelingen, profeten en pioniers, vernieuwers en risiconemers, zijn ze allemaal geroepen om dienaren te zijn als onderdeel van de kerk van Christus in de wereld.

Locaties

Dunmurry

Address
Glenburn Road South
BT17 9JP Dunmurry, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden