Bayswater College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een avontuur door middel van onderwijs

Welkom bij Bayswater College , opgericht in 1973. We bieden boeiende ervaringen door middel van onderwijs in alle stadia van het leven. Of je nu op school of universiteit bent, op zoek naar werk, professioneel of met pensioen bent, onze cursussen helpen je om je carrière te ontwikkelen en je leven te verbeteren.

Door avontuur, opleiding en officiële kwalificaties biedt Bayswater College al meer dan 45 jaar wereldwijd gewaardeerde ervaringen aan wereldburgers.

Bericht van de Stichters:

We hebben Bayswater Education opgericht omdat we weten dat onderwijs en reizen de grootste avonturen van het leven zijn. Onze missie om te inspireren en te onderwijzen begint in onze mooie, moderne klaslokalen en strekt zich uit tot gemeenschappen en culturen over de hele wereld.

Wij bieden een platform voor effectief leren door middel van reizen, accommodatie, lessen en activiteitenprogramma's en we bieden gestructureerde begeleiding tijdens uw reis. We willen onze missie ook buiten onze grenzen uitbreiden, dus als u zich bij ons inschrijft, bieden wij hetzelfde onderwijs aan een benadeelde persoon.

James Herbertson en Stephan Roussounis

Tijdlijn:

2017

 • Bayswater Education opgericht

2018

 • Overname van LSC Stanton, een universiteit in Londen, opgericht in 2015 vanuit twee oude scholen in Londen. Stanton School of English werd opgericht in 1973 en het London Study Centre (LSC) werd opgericht in 1975.

2019

 • Lancering van Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College is

Voor wereldburgers

 • We kijken over onze grenzen heen; we omarmen nieuwe culturen en zijn er rijker voor. We geven toegang tot onderwijs vanuit het hart van Londen naar de rest van de wereld. Iedereen is welkom.

Voor begeleiding

 • Wij zorgen voor de kleine dingen bij elke stap van uw reis. Van inschrijving tot afstuderen, we willen dat je weet dat er altijd iemand hier is om te helpen.

Voor studenten

 • Alles wat we doen, is gericht op het succes en de veiligheid van studenten. We weten dat vertrouwen een essentieel hulpmiddel is bij het leren en zijn er om dit vertrouwen te stimuleren. Onze focus ligt op het goede dat u doet.

Voor serieus plezier

 • Je algemene ervaring is belangrijk voor ons en we weten dat plezier een groot deel van het avontuur is. We willen u graag kennis laten maken met gelijkgestemden zodat uw vriendschappen onze erfenis zijn.

Zaken voor goed

 • We bieden de vaardigheden om het leven van mensen te veranderen. Voor elke student die we lesgeven, zullen we een andere van een achtergestelde achtergrond leren. Wij bieden lessen buiten onze grenzen en breiden onze toewijding tot onderwijs uit tot regio's waar ze het hardst nodig zijn.

In een oogopslag

 • 15 klaslokalen
 • 4 studentenlounges
 • 65 "Interactieve tv's
 • 5 minuten van Hyde Park

cursussen

Bayswater College biedt een verscheidenheid aan cursussen die kunnen helpen uw communicatievaardigheden te verbeteren of gespecialiseerde expertise te ontwikkelen die nodig is voor uw carrière. Onze leraren zijn gepassioneerd over wat ze doen, geven om je voortgang en zorgen ervoor dat je je doelen bereikt.

Ons ondersteuningsteam is er om ervoor te zorgen dat uw leven buiten het klaslokaal zo goed mogelijk verloopt.

Wij zijn er om u te helpen en te adviseren, uw geluk is een maatstaf voor ons succes.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Education for Good

We weten dat we door middel van onderwijs kansen kunnen bieden aan degenen die ze het meest nodig hebben. Daarom zijn we toegewijd aan een bedrijfsmodel dat mensen voor winst plaatst.

Onderwijs biedt mensen een sleutel tot de wereld. Onze missie is om deuren voor iedereen te openen en een generatie ontdekkingsreizigers te inspireren.

Wat we doen:

Voor elke student die we lesgeven, zullen we een andere van een achtergestelde achtergrond leren. Op een één-voor-één basis. We doneren tijd, expertise en fondsen om kinderen en goede doelen in het thuisland van onze studenten te ondersteunen.

We gebruiken onze stem om actief deel te nemen aan oorzaken die zijn afgestemd op onze waarden. Onze evenementenprogramma's bevatten sprekers van internationale liefdadigheidsinstellingen, fondsenwervende activiteiten en betrokkenheid bij evenementen zoals Internationale Vrouwendag of Vluchtelingsweek.

Wij zijn geen passieve instelling en moedigen onze studenten aan om betrokken te raken, zowel als een manier om goed te promoten en om zich onder te dompelen in de taal.

Waarom we het doen:

De mogelijkheid om te leren moet niet beperkt blijven tot diegenen die het kunnen betalen. Reizen door de wereld om Engels te studeren als een vreemde taal is een unieke en meeslepende ervaring die vertrouwen oproept en betere kansen op werk biedt. Deze opties zijn echter eenvoudig niet voor iedereen beschikbaar. Onze missie is om jonge en kansarme mensen een kans te geven om essentiële vaardigheden te leren die hun leven zullen verrijken, ongeacht hun economische positie. We willen de volgende generatie ontdekkingsreizigers inspireren, waar ze ook zijn.

Hoe we het doen:

We werken samen met organisaties die onze missie delen en ondersteunen om onderwijs te bieden waar dat het meest nodig is. We leggen geld vast dat anders winst zou opleveren.

Voor elke week dat een student bij ons studeert, doneren we een week aan liefdadigheidsinstellingen uit hun land of regio. We maken gebruik van bestaande lokale liefdadigheidsinstellingen en doneren een leraar of de equivalente financiering voor lessen.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Locaties

Londen

Address
Bayswater College,
167 Queensway

W2 4SB Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden