Ashburton Chefs Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer u het kiezen van een kookcursus zorg ervoor dat u kiest voor de beste kookschool voor uw training. De Ashburton Chefs Academy heeft een reputatie voor inspirerende kookcursussen, uitstekende chef-kok docenten, topklasse ingrediënten en een prachtige locatie. Dat is de reden waarom we zijn genomineerd als "Cookery School van het Jaar" in de Food and Travel Magazine Reader Awards voor de laatste 3 jaar.

Een track record van succes We zijn met succes loopt kookcursussen 7 dagen per week, 350 dagen per jaar voor de laatste 10 jaar, en worden beoordeeld als een van de meest succesvolle koken scholen in het land. We zijn blij met meer dan 5000 studenten naar onze kookschool per jaar.

Wij zijn bekroond met de volgende prijzen:

Eten & Travel Magazine - Winnaar van Cookery School van het Jaar 2013 Small Business of the Year - Winnaar WMN Business Awards 2013 British Cookery School Awards -Mensen's Choice Award Beste Cookery School 2013 British Cookery School Awards -Winnaar Best Engels Cookery School 2012 British Cookery School Awards -Winnaar Best Large Cookery School 2012 Eten & Travel Magazine - Winnaar van Cookery School van het Jaar 2012

Belangrijker is de feedback van onze studenten. De studenten worden uitgenodigd om onze prestaties waarderen aan het einde van elke cursus die zij nemen - meer dan 3 jaar hebben we een 99% positieve klanttevredenheid rating met meer dan 80% van de studenten waarderen ons 5 van de 5 sterren.

EEN GROOT AANTAL geplande cursussen Wij bieden meer dan 40 gepland kookcursussen van een halve dag cursussen en weekendjes weg om professionele culinaire kwalificaties. U bent zeker om een ​​cursus aan uw niveau en uw interessegebied voldoen. Wat meer is, omdat onze planning wordt gepubliceerd en voor ten minste de komende 6 maanden vast, kunt u uw kookcursussen plannen met vertrouwen tegemoet.

Flexibel traject bij u past We hebben een uniek aanbod van cursussen met bepaalde skill levels gemaakt die bij u past, ongeacht uw eerdere kookkunst ervaring. Of u nu nieuw voor gastronomie zijn, een enthousiaste huis kok of een professionele chef-kok, zal je een niveau van koken en een route van de opleiding die perfect is voor u te vinden.

Professionele chef-kok DOCENTEN Wanneer u kiest voor een kookschool moet je er zeker van zijn dat de opleiding die je gaat krijgen is om de hoogste standaard. Aan het Ashburton Chefs Academy, al onze chef docenten zijn professionele koks met ruime ervaring in de horeca, werkzaam als hoofd chef-koks in zeer gewaardeerde restaurants.

Ze werken full-time voor de kookschool en ze zijn voortdurend de ontwikkeling van de opleidingen op het hoogste niveau. Wij geloven dat de kwaliteit van de opleiding aangeboden door onze professionele chef-kok docenten is ongeëvenaard onder koken scholen, en is de reden waarom zo veel van onze studenten komen terug naar ons.

Kleine groep MATEN Onze gemiddelde klasgrootte is 10 studenten. Onze ervaren chef docenten weten dat niet iedereen leert in hetzelfde tempo, of op dezelfde manier, en dus terwijl jullie samen zal werken als een groep en in paren, vindt u ook tal van individuele aandacht krijgen van uw chef docenten.

Hands-on training At The Ashburton Chefs Academy geloven we de beste manier om te leren koken is door daadwerkelijk te koken niet kijken. Onze cursussen zijn gericht op het maximaliseren van de hoeveelheid praktische koken je tijdens elke dag zal uitvoeren. Alle ingrediënten zijn vooraf voorbereid voor u voor het begin van elke dag, afwassen wordt verzorgd, en een keuken assistent werkt aan de chef-kok en studenten te helpen gedurende de dag.

Onze keukens zijn ontworpen om zo dicht bij een huis keuken mogelijk om te voelen en je kunt er zeker van zijn dat alle vaardigheden of recepten die je leert bij ons kan net zo gemakkelijk gerepliceerd thuis als in een professionele keuken.

DUURZAAM, ethisch, lokale, biologische Vanaf dag één hebben we toegewijd aan het gebruik van de beste kwaliteit, ethisch geproduceerde producten we kunnen. De kwaliteit van de ingrediënten in Devon is uitstekend en we hebben het geluk om een ​​aantal fantastische leveranciers hebben recht op onze deur in Ashburton.

Ons voedsel wordt verbouwd en lokaal geproduceerd zoveel mogelijk te 'food mijl' te verminderen en de lokale producenten te ondersteunen. Wij dringen aan op het kennen van de herkomst van ons voedsel, en dat het duurzaam en ethisch geproduceerd. Het verschil in kwaliteit kan worden geproefd in elk gerecht.

Praktische kookvaardigheden je gaat gebruiken Al onze cursussen zijn ontworpen om toegankelijk en praktisch mogelijk bereiding thuis.

De ingrediënten die we gebruiken zijn gemakkelijk afkomstig van alledaagse leveranciers, en je gewoon een focus op zeldzame of exotische ingrediënten die vaak langer duren te vinden dan het recept zelf te maken.

Voor elk 'out-of-the-gewone' ingrediënten, zullen we altijd adviseren een ander alternatief dat u gemakkelijk kunt vinden. We zijn er ook van bewust dat voedsel budgetten nodig hebt om verder te gaan deze dagen, en het ontwikkelen van onze recepten betaalbaar een ook heerlijk.

Een geweldige plek om te leren Studenten vertellen ons dat ze genieten van de warme en vriendelijke omgeving in The Ashburton Chefs Academie en ze willen het gevoel van 'ownership' van de ruimte die ze in het werken en een verblijf in. Er zijn tal van stille gebieden, zowel binnen als buiten voor pauzes tijdens en na je studie, en aan het einde van een spannende dag in de keuken, het pittoreske stadje Ashburton biedt een aantal goede pubs, restaurants en winkels te verkennen.

Locaties

Exeter

Address
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, Engeland, Verenigd Koninkrijk