Ashburton Chefs Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wanneer u het kiezen van een kookcursus zorg ervoor dat u kiest voor de beste kookschool voor uw training. De Ashburton Chefs Academy heeft een reputatie voor inspirerende kookcursussen, uitstekende chef-kok docenten, topklasse ingrediënten en een prachtige locatie. Dat is de reden waarom we zijn genomineerd als "Cookery School van het Jaar" in de Food and Travel Magazine Reader Awards voor de laatste 3 jaar.

Een track record van succes We zijn met succes loopt kookcursussen 7 dagen per week, 350 dagen per jaar voor de laatste 10 jaar, en worden beoordeeld als een van de meest succesvolle koken scholen in het land. We zijn blij met meer dan 5000 studenten naar onze kookschool per jaar.

Wij zijn bekroond met de volgende prijzen:

Eten & Travel Magazine - Winnaar van Cookery School van het Jaar 2013 Small Business of the Year - Winnaar WMN Business Awards 2013 British Cookery School Awards -Mensen's Choice Award Beste Cookery School 2013 British Cookery School Awards -Winnaar Best Engels Cookery School 2012 British Cookery School Awards -Winnaar Best Large Cookery School 2012 Eten & Travel Magazine - Winnaar van Cookery School van het Jaar 2012

Belangrijker is de feedback van onze studenten. De studenten worden uitgenodigd om onze prestaties waarderen aan het einde van elke cursus die zij nemen - meer dan 3 jaar hebben we een 99% positieve klanttevredenheid rating met meer dan 80% van de studenten waarderen ons 5 van de 5 sterren.

EEN GROOT AANTAL geplande cursussen Wij bieden meer dan 40 gepland kookcursussen van een halve dag cursussen en weekendjes weg om professionele culinaire kwalificaties. U bent zeker om een ​​cursus aan uw niveau en uw interessegebied voldoen. Wat meer is, omdat onze planning wordt gepubliceerd en voor ten minste de komende 6 maanden vast, kunt u uw kookcursussen plannen met vertrouwen tegemoet.

Flexibel traject bij u past We hebben een uniek aanbod van cursussen met bepaalde skill levels gemaakt die bij u past, ongeacht uw eerdere kookkunst ervaring. Of u nu nieuw voor gastronomie zijn, een enthousiaste huis kok of een professionele chef-kok, zal je een niveau van koken en een route van de opleiding die perfect is voor u te vinden.

Professionele chef-kok DOCENTEN Wanneer u kiest voor een kookschool moet je er zeker van zijn dat de opleiding die je gaat krijgen is om de hoogste standaard. Aan het Ashburton Chefs Academy, al onze chef docenten zijn professionele koks met ruime ervaring in de horeca, werkzaam als hoofd chef-koks in zeer gewaardeerde restaurants.

Ze werken full-time voor de kookschool en ze zijn voortdurend de ontwikkeling van de opleidingen op het hoogste niveau. Wij geloven dat de kwaliteit van de opleiding aangeboden door onze professionele chef-kok docenten is ongeëvenaard onder koken scholen, en is de reden waarom zo veel van onze studenten komen terug naar ons.

Kleine groep MATEN Onze gemiddelde klasgrootte is 10 studenten. Onze ervaren chef docenten weten dat niet iedereen leert in hetzelfde tempo, of op dezelfde manier, en dus terwijl jullie samen zal werken als een groep en in paren, vindt u ook tal van individuele aandacht krijgen van uw chef docenten.

Hands-on training At The Ashburton Chefs Academy geloven we de beste manier om te leren koken is door daadwerkelijk te koken niet kijken. Onze cursussen zijn gericht op het maximaliseren van de hoeveelheid praktische koken je tijdens elke dag zal uitvoeren. Alle ingrediënten zijn vooraf voorbereid voor u voor het begin van elke dag, afwassen wordt verzorgd, en een keuken assistent werkt aan de chef-kok en studenten te helpen gedurende de dag.

Onze keukens zijn ontworpen om zo dicht bij een huis keuken mogelijk om te voelen en je kunt er zeker van zijn dat alle vaardigheden of recepten die je leert bij ons kan net zo gemakkelijk gerepliceerd thuis als in een professionele keuken.

DUURZAAM, ethisch, lokale, biologische Vanaf dag één hebben we toegewijd aan het gebruik van de beste kwaliteit, ethisch geproduceerde producten we kunnen. De kwaliteit van de ingrediënten in Devon is uitstekend en we hebben het geluk om een ​​aantal fantastische leveranciers hebben recht op onze deur in Ashburton.

Ons voedsel wordt verbouwd en lokaal geproduceerd zoveel mogelijk te 'food mijl' te verminderen en de lokale producenten te ondersteunen. Wij dringen aan op het kennen van de herkomst van ons voedsel, en dat het duurzaam en ethisch geproduceerd. Het verschil in kwaliteit kan worden geproefd in elk gerecht.

Praktische kookvaardigheden je gaat gebruiken Al onze cursussen zijn ontworpen om toegankelijk en praktisch mogelijk bereiding thuis.

De ingrediënten die we gebruiken zijn gemakkelijk afkomstig van alledaagse leveranciers, en je gewoon een focus op zeldzame of exotische ingrediënten die vaak langer duren te vinden dan het recept zelf te maken.

Voor elk 'out-of-the-gewone' ingrediënten, zullen we altijd adviseren een ander alternatief dat u gemakkelijk kunt vinden. We zijn er ook van bewust dat voedsel budgetten nodig hebt om verder te gaan deze dagen, en het ontwikkelen van onze recepten betaalbaar een ook heerlijk.

Een geweldige plek om te leren Studenten vertellen ons dat ze genieten van de warme en vriendelijke omgeving in The Ashburton Chefs Academie en ze willen het gevoel van 'ownership' van de ruimte die ze in het werken en een verblijf in. Er zijn tal van stille gebieden, zowel binnen als buiten voor pauzes tijdens en na je studie, en aan het einde van een spannende dag in de keuken, het pittoreske stadje Ashburton biedt een aantal goede pubs, restaurants en winkels te verkennen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Certificaat In De Professionele Keuken

Online Campus Voltijd 4 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk Exeter +1 more

De Certificate in de professionele keuken is een geaccrediteerde 4 weken chef foundation programma ontworpen om amateur-koks de vaardigheden die nodig zijn om te koken op een professionele standaard te onderwijzen. Aan het einde van de cursus zult u de vaardigheden om je carrière te beginnen als junior chef-kok in een professionele keuken hebben, start je eigen catering bedrijf, of gewoon genieten van het leven vaardigheden van een ervaren kok. [+]

De Certificate in de professionele keuken is een geaccrediteerde 4 weken chef foundation programma ontworpen om amateur-koks de vaardigheden die nodig zijn om te koken op een professionele standaard te onderwijzen. Aan het einde van de cursus zult u de vaardigheden om je carrière te beginnen als junior chef-kok in een professionele keuken hebben, start je eigen catering bedrijf, of gewoon genieten van het leven vaardigheden van een ervaren kok.

Over 4 weken, zal dit gestructureerde cursus expert training van onze ervaren chef-kok docenten in de moderne keuken technieken geven. Deze cursus bevat een Level 2 Award in culinaire vaardigheden QCF kwalificatie geaccrediteerd door de Confederatie van Toerisme & Hospitality.... [-]


Diploma

Diploma In De Professionele Patisserie

Campus Voltijd 20 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Exeter

Patisserie vereist een beheersing van de techniek in combinatie met fantasie. Onze intensieve professionele vaardigheden cursussen zullen u de fundamentele vaardigheden die nodig zijn door de moderne Chef-kok te leren. [+]

Patisserie vereist een beheersing van de techniek in combinatie met fantasie. Onze intensieve professionele vaardigheden cursussen zullen u de fundamentele vaardigheden die nodig zijn door de moderne Chef-kok te leren.

Onze 20 week Diploma in Professionele Patisserie cursus is een intensieve, professioneel niveau programma ontworpen om u de vaardigheden van de moderne Chef-kok geven.

Pastry Chef-koks zijn altijd gewild in de horeca van het werken in top restaurants, het creëren van brood, gebak en desserts in een horecazaak, of het maken van de delicate geneugten van de klassieke patisserie.

Gebak en bakken vereist een andere vaardigheden uit te werken als chef de cuisine. Een aandacht voor detail, precisie, geduld en organisatie zijn die nodig zijn om een ​​succesvolle Chef zijn trekken. Deze cursus is ontworpen om u voor te bereiden voor de industrie en wordt geleid door onze zeer ervaren Chef-kok van docenten die de fundamentele vaardigheden en technieken die nodig zijn om deze spannende ambachtelijke meester zal je leren. ... [-]


Professionele Culinaire Diploma

Campus Voltijd 20 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Exeter

Aan het Ashburton Chefs Academy onze missie is om de carrières van de toekomstige sterren van de culinaire wereld te lanceren. De Professional Culinair Diploma is een prestigieus trainingsprogramma ontworpen om uw carrière als een professionele chef-kok van het hoogste kaliber, klaar om aan de eisen van de werkgevers van vandaag te voldoen lanceren. [+]

Aan het Ashburton Chefs Academy onze missie is om de carrières van de toekomstige sterren van de culinaire wereld te lanceren. De Professional Culinair Diploma is een prestigieus trainingsprogramma ontworpen om uw carrière als een professionele chef-kok van het hoogste kaliber, klaar om aan de eisen van de werkgevers van vandaag te voldoen lanceren.

Steeds een topkok neemt ambitie, toewijding, passie en vakmanschap. Het Verenigd Koninkrijk is in het midden van een culinaire renaissance en werkgevers eisen gekwalificeerde, ervaren en creatieve koks. Ondanks deze eis er momenteel een enorm tekort aan vaardigheden binnen de industrie voor gekwalificeerde koks. We breiden onze training om het volledige scala van vaardigheden en kwaliteiten die nodig zijn om een ​​moderne chef-kok van de kern kookkunsten aan het management zijn om leiderschapskwaliteiten en verder te ontwikkelen.... [-]