Lees de Officiële Beschrijving

Experiment. Vraag. Uitdaging. Maken. Slechts enkele van de dingen die u zult worden aangemoedigd om te doen tijdens onze zomercursussen.

Geschreven door onze cursusteams, die lesgeven in onze voltijdse opleidingen, en ondersteund door een bezoek aan docenten, gespecialiseerde technici en afgestudeerden van studenten, kunt u met onze zeer praktische cursussen allerlei benaderingen van creatief denken en het maken van verschillende kunst onderzoeken vormen.

Naast het leren over creatieve technieken en processen, zijn onze zomercursussen erop gericht je vertrouwen in je artistieke vaardigheden te vergroten, waardoor je de kans krijgt om een ​​beter geïnformeerde beslissing te nemen over je toekomst.

Je schrijft je mogelijk in om je kunstportfolio te verbeteren , om je universitaire aanvraag aan te vullen of omdat je je CV of interesse in de creatieve wereld wilt verrijken.

Onze cursussen trekken jonge studenten, creatieve professionals en freelancers uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld uit verschillende leeftijden, achtergronden en ervaringen.

Onze cursussen van drie weken staan ​​open voor alle enthousiastelingen van 16 jaar en ouder; er is geen maximale leeftijdsgrens.

Onze zomercursussen bieden u de mogelijkheid om:

  • Ontwikkel nieuwe creatieve vaardigheden en technieken
  • Bereid je voor op een kunstopleiding aan de universiteit
  • Leer van creatieve experts
  • Ervaring met studeren aan een Britse kunstuniversiteit
  • Boost je carrièrevooruitzichten
  • Deel ideeën en vaardigheden met studenten van over de hele wereld
  • Besteed tijd in een van de beste zomerbestemmingen van het Verenigd Koninkrijk
  • Ontvang portfolio-advies en ondersteuning voor universitaire applicaties
  • AUB-certificaat van aanwezigheid

FAQS

Als uw vraag hier niet onder valt, neem dan contact met ons op via summercourses@aub.ac.uk of bel met 44 1202 363831/363823. U kunt ons ook Skype: zomercursussenAUB.

Wie kan deelnemen aan een AUB zomercursus?

Onze 3-weekse cursussen staan ​​open voor alle creatieve enthousiasten van 16 jaar en er is geen maximumleeftijd.

Jongere studenten kunnen deelnemen aan onze Creative Arts Summer School , die is ontworpen voor enthousiaste creatievelingen van 14 en 15 jaar oud.

Hoewel veel van onze studenten in de zomercursus 16 - 21 jaar oud zijn, trekken de cursussen studenten, creatieve professionals en freelancers van alle leeftijden uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld, met een verscheidenheid aan achtergronden en ervaringen.

Onze zomercursussen profiteren van een dergelijke mix van mensen die samen kunnen leren en samenwerken.

Zijn er specifieke toelatingseisen voor de zomercursussen?

Er zijn geen formele toelatingseisen aan onze zomercursussen, omdat we willen dat studenten en creatievelingen deze delen en leren, ongeacht hun achtergrond of eerdere ervaring.

De cursussen zijn zeer praktisch en geschreven voor mensen met een grote interesse in creativiteit; we verwachten gewoon dat zomerstudenten enthousiast zijn en bereid zijn om als individu en als onderdeel van een team te leren.

U hebt geen eerdere kwalificaties nodig om deel te nemen aan onze cursussen.

In welke taal wordt de cursus gehouden? Heb ik een certificaat nodig of een test voor Engels of Ielt om deel te nemen?

Alle zomercursussen worden in het Engels gegeven.

Er zijn geen formele Engelse toelatingseisen, maar we raden u aan een gemiddeld Engels niveau te hebben om volledig te kunnen profiteren van uw ervaring met onze zomercursussen en om te kunnen communiceren met uw cursusleider en medestudenten.

Als u niet zeker weet of uw Engels goed genoeg is, stuur dan een e-mail naar summercourses@aub.ac.uk voor advies.

Hoeveel mensen zullen op mijn koers zijn?

Onze cursussen zijn echter erg populair, maar om ervoor te zorgen dat je een geweldige cursuservaring hebt en genoeg contacttijd met je docent, houden we onze klasgroottes klein.

Klassenummers variëren afhankelijk van het vak, maar zomercursussen hebben doorgaans tussen de 15 - 25 studenten per cursus, met je cursusleider, cursusassistent en AUB-studentenambassadeurs om je te ondersteunen.

Hoe boek ik een zomercursus?

Alle zomercursussen kunnen eenvoudig worden geboekt via onze online winkel met een bankpas of creditcard.

Als u niet online kunt betalen, vragen wij u om een ​​boekingsformulier in te vullen en wij zullen u onze bankgegevens verstrekken zodat u een bankoverschrijving kunt regelen (houd er rekening mee dat er extra bankkosten moeten worden betaald als u dit kiest methode).

U kunt hier meer informatie vinden over hoe u kunt boeken .

I Am An International Student - Heb ik een visum nodig om een ​​zomercursus te volgen?

Als u geen paspoort van het VK / EU / EER bezit, heeft u een visum nodig waarmee u hier kunt studeren om een ​​van onze cursussen te volgen.

De meerderheid van de internationale studenten die een korte zomercursus in het VK willen volgen, kan dit doen met een kortetermijnstudie-visum.

Het is echter uw verantwoordelijkheid om te bepalen of u vooraf een visum moet aanvragen en voldoende tijd moet hebben om een ​​visum te verkrijgen.

U moet voldoende tijd nemen om het benodigde visum te verkrijgen voordat u onze zomercursus volgt en de universiteit zal een bevestigingsbrief voor de ondersteuning van het visum verstrekken na ontvangst van de volledige betaling.

Raadpleeg het Britse overheidsvisum

Alle visa en reisdocumenten om te bevestigen of ze in aanmerking komen, worden gecontroleerd bij aankomst in een universiteitsaccommodatie of op de eerste dag bij de registratie. Als je niet over het juiste visum beschikt, kunnen we je niet toestaan ​​om aan de cursus deel te nemen, maar kom je ook niet in aanmerking voor enige terugbetaling.

Als je een visum aanvraagt ​​en documenten nodig hebt om je reis- en cursusarrangementen te bevestigen om je visum te waarborgen, houd er dan rekening mee dat cursusbevestigingsbrieven voor visumaanvragen pas worden afgegeven nadat de cursuskosten en eventuele accommodatie die je hebt geboekt zijn betaald volledig.

Wat heb ik nodig om te betalen?

Onze zomercursussen zijn volledig inclusief met alle materialen en hulpmiddelen inbegrepen.

Voor degenen die in onze accommodatie verblijven, worden alle maaltijden verstrekt en dus hebben studenten alleen extra geld nodig voor hun eigen boodschappen, zoals geschenken, persoonlijke aankopen, extra snacks en weekendactiviteiten.

Woon je lokaal of heb je ervoor gekozen om alleen de zomercursus te boeken en je accommodatie zelfstandig te regelen, dan moet je voldoende geld voor de lunch en alle andere maaltijden, activiteiten of persoonlijke aankopen die nodig zijn toestaan.

Wat krijg ik aan het einde van de cursus?

Je krijgt een AUB-certificaat van deelname bij het succesvol afronden van de cursus.

U kunt dit gebruiken om het werk te bewijzen, dat aan uw portfolio of cv kan worden toegevoegd. Je komt ook in aanmerking om thuis studiepunten aan te vragen voor elke studie die je op dit moment doet (bijvoorbeeld als student van een buitenlandse studie aan een andere universiteit of een student die de IB voor CAS-studiepunten neemt).

Afhankelijk van de zomercursus die je hebt gevolgd, heb je ook de mogelijkheid om het werk dat je tijdens je verblijf hebt gemaakt mee te nemen.

Make-upstudenten zullen bijvoorbeeld schetsboeken en een set digitale afdrukken van voltooide stijlen van fotoshoots hebben, film- en animatiestudenten zullen korte films hebben, modestudenten kunnen hun afgewerkte modekleding meenemen evenals hun mode-folio's enz.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Deze cursus is speciaal ontworpen voor jonge studenten die een grote interesse hebben in kunst, design en media die hun artistieke talenten willen ontwikkelen. Over twee ... [+]

Over

MAANDAG 15 JUNI - VRIJDAG 7 AUGUSTUS 2020 (2 WEKEN) Leeftijden 14-17

TekeningIllustratieGrafisch ontwerpModeDigitale fotografie3D-ontwerp / model makenanimatiePrint MakingGemengde mediaAdobe-pakkettenPortfolio voorbereiding

Deze cursus is speciaal ontworpen voor jonge studenten die een grote interesse hebben in kunst, design en media die hun artistieke talenten willen ontwikkelen. Over twee weken biedt de zomerschool een opwindende praktische cursus, die creatief onderwijs combineert met stimulerende workshops en praktische sessies, zodat studenten creatieve Pathways kunnen verkennen en vaardigheden voor hun toekomst kunnen ontwikkelen. Je wordt aangemoedigd om te experimenteren met verschillende kunstvakken, zodat je je eigen creatieve stijl en je begrip van het creatieve proces kunt verkennen, van idee-ontwikkeling tot eindproduct.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

Arts University Bournemouth - Summer Courses

U krijgt de mogelijkheid om te werken met standaardapparatuur in onze speciale animatiestudio's, waaronder professionele standaard armaturen en lichtbakken. Onze docenten ... [+]

Over

21 juli - 7 augustus 2020 (3 weken)

Verken het animatieproces en produceer je eigen geanimeerde korte film.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

12 Principes van AnimatieVerhalend en storyboardingTekentechnieken en ontwikkelingScriptschrijven en StoryboardingUitkniptechniekenStop-motionmarionettenpixilationTraditionele 2D-animatieLayout en achtergrondCreative Post Production EditingFilmvertoning en kritiek

Krijg inzicht in de wereld van animatie en productieontwerp door handgetekende technieken, uitknippen en stop-motion te verkennen en observatie- en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen door middel van oefeningen in sketch, film storytelling, storyboarding, scenarioschrijven en ideeënpitching.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Een ideale introductie tot Britse architectuur en design, deze cursus is gebaseerd op de creatieve processen van 'denken en maken' om uw begrip van architectonisch ontwer ... [+]

Over

21 juli - 7 augustus 2020 (3 weken)

Een zeer praktische cursus met een reeks studiereizen om de beginselen van de Britse architectuur en design te introduceren.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

Principes van architectonisch ontwerpRuimtelijk bewustzijnStadsplanningCursus studiereizen inclusief Stonehenge, BathProject: Ancient versus ModernOnderzoeks- en schetsboeksessiesReageren op een architecturale opdrachtExperimenteel ontwerp en grootschalige installatiesBouwmaterialen, constructies en constructieDigitale tekeningLasersnijden en CAD-softwareEen 3D-model ontwikkelen

Een ideale introductie tot Britse architectuur en design, deze cursus is gebaseerd op de creatieve processen van 'denken en maken' om uw begrip van architectonisch ontwerp te verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Door een mix van praktische workshops, demonstraties en onderzoek zul je make-up en haarontwerp verkennen voor historisch en hedendaags drama. Je experimenteert met speci ... [+]

27 juli - 7 augustus 2020Over

Ontdek hoe u verschillende make-upstijlen en speciale effecten voor film, televisie en theater plant, maakt en toepast.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

Leer belangrijke technieken en processen van creatieve make-upAvant-garde-experimentenCasualty Simulation MakeupEen karakter ontwikkelenZombie Workshop: Latex en speciale effectenStijlen uit de jaren 20, 40 en 60 van de make-upPruikwerk en PeriodehaarVerouderingseffectenGebruik industriestandaard apparatuur in professionele make-upstudio'sReeks fotoshoots om uw gemaakte stijlen op te nemen om toe te voegen aan de portfolio

Door middel van een mix van praktische workshops, demonstraties en onderzoek, verken je make-up en haarontwerp voor historisch en hedendaags drama. Je zult experimenteren met speciale effecten en prothetische make-up voor film en televisie en leren over make-up en pruikwerk voor live optredens. Terwijl je je ontwerp en technische vaardigheden bouwt, leer je ook om afwerkingen te plannen en creëren voor modestyling en fotografie-shoots. Je leert en oefent een reeks kerntechnische en creatieve technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en wordt aangemoedigd om te experimenteren; uitgebreide praktijksessies geven je de mogelijkheid om je eigen looks te creëren en je eigen stijl te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideaal voor diegenen die verdere studies of een carrière in de mode overwegen, deze cursus introduceert sleutelbegrippen in modeontwerp en moedigt u aan om uw eigen mode- ... [+]

Over

27 juli - 7 augustus 2020 (2 weken)

Ontdek sleutelconcepten in modeontwerp en textiel met de mogelijkheid om te experimenteren met een breed scala aan stoffen en technieken.

Van schetsboek en modeonderzoek tot het begrijpen van kleurenpaletten, het vastleggen van modevormen en het begrijpen van stofmanipulatie, een reeks praktische workshops en inspirerende studiesessies zullen uw ontwerpkennis, kritisch bewustzijn vergroten en uw mode-illustratievaardigheden ontwikkelen. Je wordt door het creatieve ontwerpproces geleid en aangemoedigd tot je eigen stijl.

Gebaseerd op onze volledig uitgeruste modestudio's en onder begeleiding van onze gespecialiseerde docenten leer je je visuele ideeën te vertalen met behulp van een veelheid aan materialen en technieken, waaronder experimenteren met digitaal printen. Het einde van de cursus zal uitmonden in een fotoshoot van uw kleding met behulp van onze professionele modellen en een visagist. Je vertrekt met een reeks gepolijste foto's, ideaal om toe te voegen aan je portfolio.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Aan de hand van onze deskundige universitaire medewerkers wordt u tijdens workshopsessies door verschillende technieken en processen geleid die relevant zijn voor Costume ... [+]

Over

15 - 26 juni 2020

De nadruk zal worden gelegd op het ontwikkelen van ontwerpinterpretatie en conceptueel denken om een personage met succes te vertalen naar individueel ontwerp.

Gratis studiebezoeken aan plaatsen zoals Berrington Hall, The Globe Theatre en Angel Costumiers zullen context toevoegen aan de praktische workshops, met twee overnachtingen en een theatervoorstelling. Geïllustreerde lezingen door professionals uit de industrie zullen deelnemers in staat stellen hun kennis en begrip van dit fascinerende onderwerp verder uit te breiden.

Je verlaat de cursus met een dieper begrip van de esthetiek van kostuum en industriële praktijk om hun creatieve en technische benaderingen van kostuumontwerp en -interpretatie verder te ontwikkelen. De meeslepende studiereizen en geïllustreerde lezingen zullen een belangrijke verkenning van historische contexten en Britse klederdracht bieden, evenals opkomende ontwikkelingen in hedendaags kostuum belichten om hun toekomstige werk of studies te informeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Juni 2020
Engels
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Over 3 weken maak je werk voor je fysieke en digitale portfolio, waarbij je onderwerpen als Tekenen en Illustratie, Grafisch Ontwerp, Mode, Fotografie, Film, Architectuur ... [+]

Over

21 juli - 7 augustus 2020 (3 weken)

Ervaar ervaring in verschillende kunstvakken, verken uw creatieve expressie en ontwikkel een uitgebreid portfolio van uw werk om uw artistieke vaardigheden onder de aandacht te brengen.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

Praktische workshops en themaprojectenSketchbooks: ontwikkeling van creatieve ideeënTypografie en ontwerp, experimenten in compositie en collageTekening en illustratie, grafisch ontwerpMode en textielfotografieArchitectuur en 3D-ontwerpGemengde media en drukwerkLayout en Portfolio ShowcasePortfolio beoordeling

Ervaar ervaring in verschillende kunstvakken en ontwikkel het vertrouwen in uw creatieve vaardigheden met deze gevarieerde en stimulerende cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tekenen is een essentieel onderdeel van elk kunst- en designspecialisme, en ook voor diegenen die willen werken in de creatieve industrie, en vormt de kern van wat we hie ... [+]

27 juli - 7 augustus 2020

Tekenen is een essentieel onderdeel van elk kunst- en designspecialisme, en ook voor diegenen die willen werken in de creatieve industrie, en vormt de kern van wat we hier bij AUB doen.

Of u nu een beginnende illustrator bent, of gewoon uw tekenvaardigheden wilt verbeteren om ander creatief werk te ondersteunen, deze nieuwe cursus geeft u de kans om vast te komen te zitten met een scala aan verschillende media, om opwindend en origineel werk te produceren en uw tekening te ontwikkelen technieken. Je krijgt de kans om deel te nemen aan een breed scala aan tekenworkshops onder leiding van diverse inspirerende docenten. Je wordt gedwongen om te experimenteren, om te leren van je fouten en om een kritisch begrip van je werk te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
14 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

De Britse filmindustrie blijft een van 's werelds grootste leveranciers van filmamusement en vraagt ​​om passie, creativiteit, technische bekwaamheid, visie, onderzoek en ... [+]

Over

21 juli - 7 augustus 2020 (3 weken)

Van scriptschrijven tot afgewerkte film, een kans om meer te weten te komen over de grondbeginselen van het maken van films.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

Maak een korte film van het eerste idee tot en met de post-productieLeer de grondbeginselen van het maken van filmsStoryboard-ontwikkeling: verhalende techniekenScript schrijven en ontwerpen van conceptenProductie ontwerpCasting en repetitiesDe kunst van regisseren; Werken met acteursEen scène aanstekenCamerahoeken en opnameselectieLive opnamen maken van 2 - 3 dagenProductietechnieken bewerken en postenGeluidsbewerkingFilmvertoning met een groepskritiek

De Britse filmindustrie blijft een van 's werelds grootste leveranciers van filmamusement en vraagt ​​om passie, creativiteit, technische bekwaamheid, visie, onderzoek en toewijding. Ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in het volgen van film- of mediastudies, deze intense en snelle cursus geeft je de kans om verschillende rollen binnen het filmproces te verkennen en een goed begrip te ontwikkelen van zowel de creatieve als technische aspecten van het maken van een film.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Via een combinatie van theorie, workshops en praktische projecten maakt u kennis met de basisprincipes van ontwerp, waaronder lijn, toon, kleurentheorie, lay-outontwerp, ... [+]

Over

27 juli-7 augustus 2020

Via een combinatie van theorie, workshops en praktische projecten maakt u kennis met de basisprincipes van ontwerp, waaronder lijn, toon, kleurentheorie, lay-outontwerp, compositie, type en afbeelding in digitale en op papier gebaseerde formaten. Met de nadruk op probleemoplossing op basis van ideeën, ontwikkel je je kritische bewustzijn van visuele communicatie en pak je typografische en ontwerpprojecten aan. U zult ook een verscheidenheid aan illustratiemethoden en -technieken verkennen om uw begrip van het ontwerpproces te vergroten en ideeën effectief in 2D- en 3D-vormen te communiceren.

Je verbetert je vaardigheden, vertrouwen en begrip van fotografie in een scala aan creatieve contexten met de mogelijkheid om compositie, onderwerp en verlichting te verkennen met een verscheidenheid aan fotografische apparatuur, accessoires en beeldbewerkingssoftware. Je zult ook kijken naar sociale, historische en theoretische kwesties rond visuele communicatie, leren hoe je het beste een verhaal kunt maken, reageren op een professionele opdracht en je eigen kenmerkende fotografische stijl ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Juli 2020
Engels
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Deze fotografiecursus is ontworpen om u en uw camera uit de automatische modus te brengen, de studio in en controle over zowel uw camera als de omgeving om u heen. Ontwor ... [+]

Over

27 juli-7 augustus 2020

Deze fotografiecursus is ontworpen om u en uw camera uit de automatische modus te brengen, de studio in en controle over zowel uw camera als de omgeving om u heen.

Ontworpen om u te helpen een enorme sprong voorwaarts te maken in uw fotografie, ontwikkelt de cursus uw begrip van de creatieve processen die nodig zijn om verbluffende studiofoto's te maken, waardoor uw kennis over compositie, kadrering, onderwerp en belichting wordt vergroot.

Ontdek camerafuncties, apparatuur, kleur, workflowbeheer en studioverlichting. Een experiment in portretten, stillevens en productfotografie, terwijl je je eigen creativiteit en ideeën ontwikkelt.

Met behulp van industriestandaard fotografische apparatuur, zult u de gecontroleerde omgeving die fotografen gebruiken waarderen. U hebt toegang tot verschillende verlichtings- en draagbare flitsapparatuur, evenals aanvullende fotografische apparatuur. Je maakt ook kennis met post-productieplatforms voor afbeeldingen, zoals Adobe Lightroom.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Juli 2020
Engels
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth is een populaire plek voor toeristen en bezoekers, vooral tijdens de drukke zomermaanden, met veel hotels die ongeveer £ 100 per nacht vragen voor accommodati ... [+]

Over

Ontvang uw accommodatie, eten, sociale activiteiten en meer voor veel minder dan de prijs van een hotel.

Bournemouth is een populaire plek voor toeristen en bezoekers, vooral tijdens de drukke zomermaanden, met veel hotels die ongeveer £ 100 per nacht in rekening brengen voor accommodatie, exclusief voedsel of andere uitgaven.

Ons residentiële programma biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om ervoor te zorgen dat je alles onder de knie hebt om je tijd te ondersteunen, terwijl je hier je zomercursus bij ons studeert.

Je kunt ervoor kiezen om ons zomerresidentieel programma te boeken naast je zomercursus van 2 of 3 weken, inclusief universitaire accommodatie, ontbijt en lunch plus ons levendige sociale activiteitenprogramma om 's avonds en in het weekend het beste uit je tijd te halen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Augustus 2020
Engels
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses