Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Experiment. Vraag. Uitdaging. Maken. Slechts enkele van de dingen die u zult worden aangemoedigd om te doen tijdens onze zomercursussen.

Geschreven door onze cursusteams, die lesgeven in onze voltijdse opleidingen, en ondersteund door een bezoek aan docenten, gespecialiseerde technici en afgestudeerden van studenten, kunt u met onze zeer praktische cursussen allerlei benaderingen van creatief denken en het maken van verschillende kunst onderzoeken vormen.

Naast het leren over creatieve technieken en processen, zijn onze zomercursussen erop gericht je vertrouwen in je artistieke vaardigheden te vergroten, waardoor je de kans krijgt om een ​​beter geïnformeerde beslissing te nemen over je toekomst.

Je schrijft je mogelijk in om je kunstportfolio te verbeteren , om je universitaire aanvraag aan te vullen of omdat je je CV of interesse in de creatieve wereld wilt verrijken.

Onze cursussen trekken jonge studenten, creatieve professionals en freelancers uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld uit verschillende leeftijden, achtergronden en ervaringen.

Onze cursussen van drie weken staan open voor alle liefhebbers van 13, 15 en 18 jaar; er is geen leeftijdsgrens.

Onze zomercursussen bieden u de mogelijkheid om:

  • Ontwikkel nieuwe creatieve vaardigheden en technieken
  • Bereid je voor op een kunstopleiding aan de universiteit
  • Leer van creatieve experts
  • Ervaring met studeren aan een Britse kunstuniversiteit
  • Boost je carrièrevooruitzichten
  • Deel ideeën en vaardigheden met studenten van over de hele wereld
  • Besteed tijd in een van de beste zomerbestemmingen van het Verenigd Koninkrijk
  • Ontvang portfolio-advies en ondersteuning voor universitaire applicaties
  • AUB-certificaat van aanwezigheid

FAQS

Als uw vraag hier niet onder valt, neem dan contact met ons op via summercourses@aub.ac.uk of bel met 44 1202 363831/363823. U kunt ons ook Skype: zomercursussenAUB.

Wie kan deelnemen aan een AUB zomercursus?

Onze zomercursussen staan open voor alle creatieve liefhebbers

Jongere studenten kunnen deelnemen aan onze Creative Arts Summer School , ontworpen voor enthousiaste creatieven van 14-16 jaar (cursus juni) en 13-14 jaar (cursus juli).

De cursussen trekken studenten, creatieve professionals en freelancers van alle leeftijden uit het VK en over de hele wereld aan, met verschillende achtergronden en ervaringen.

Onze zomercursussen profiteren van een dergelijke mix van mensen die samen kunnen leren en samenwerken.

Zijn er specifieke toelatingseisen voor de zomercursussen?

Er zijn geen formele toelatingseisen aan onze zomercursussen, omdat we willen dat studenten en creatievelingen deze delen en leren, ongeacht hun achtergrond of eerdere ervaring.

De cursussen zijn zeer praktisch en geschreven voor mensen met een grote interesse in creativiteit; we verwachten gewoon dat zomerstudenten enthousiast zijn en bereid zijn om als individu en als onderdeel van een team te leren.

U hebt geen eerdere kwalificaties nodig om deel te nemen aan onze cursussen.

In welke taal wordt de cursus gehouden? Heb ik een certificaat nodig of een test voor Engels of Ielt om deel te nemen?

Alle zomercursussen worden in het Engels gegeven.

Er zijn geen formele Engelse toelatingseisen, maar we raden u aan een gemiddeld Engels niveau te hebben om volledig te kunnen profiteren van uw ervaring met onze zomercursussen en om te kunnen communiceren met uw cursusleider en medestudenten.

Als u niet zeker weet of uw Engels goed genoeg is, stuur dan een e-mail naar summercourses@aub.ac.uk voor advies.

Hoeveel mensen zullen op mijn koers zijn?

Onze cursussen zijn echter erg populair, maar om ervoor te zorgen dat je een geweldige cursuservaring hebt en genoeg contacttijd met je docent, houden we onze klasgroottes klein.

Klassenummers variëren afhankelijk van het vak, maar zomercursussen hebben doorgaans tussen de 15 - 25 studenten per cursus, met je cursusleider, cursusassistent en AUB-studentenambassadeurs om je te ondersteunen.

Hoe boek ik een zomercursus?

Alle zomercursussen kunnen eenvoudig worden geboekt via onze online winkel met een bankpas of creditcard.

Als u niet online kunt betalen, vragen wij u om een ​​boekingsformulier in te vullen en wij zullen u onze bankgegevens verstrekken zodat u een bankoverschrijving kunt regelen (houd er rekening mee dat er extra bankkosten moeten worden betaald als u dit kiest methode).

E-mail summer courses@aub.ac.uk voor een boekingsformulier.

U kunt hier meer informatie vinden over hoe u kunt boeken .

I Am An International Student - Heb ik een visum nodig om een ​​zomercursus te volgen?

Als u geen paspoort van het VK / EU / EER bezit, heeft u een visum nodig waarmee u hier kunt studeren om een ​​van onze cursussen te volgen.

De meerderheid van de internationale studenten die een korte zomercursus in het VK willen volgen, kan dit doen met een kortetermijnstudie-visum.

Het is echter uw verantwoordelijkheid om te bepalen of u vooraf een visum moet aanvragen en voldoende tijd moet hebben om een ​​visum te verkrijgen.

U moet voldoende tijd nemen om het benodigde visum te verkrijgen voordat u onze zomercursus volgt en de universiteit zal een bevestigingsbrief voor de ondersteuning van het visum verstrekken na ontvangst van de volledige betaling.

Raadpleeg het Britse overheidsvisum

Alle visa en reisdocumenten om te bevestigen of ze in aanmerking komen, worden gecontroleerd bij aankomst in een universiteitsaccommodatie of op de eerste dag bij de registratie. Als je niet over het juiste visum beschikt, kunnen we je niet toestaan ​​om aan de cursus deel te nemen, maar kom je ook niet in aanmerking voor enige terugbetaling.

Als je een visum aanvraagt ​​en documenten nodig hebt om je reis- en cursusarrangementen te bevestigen om je visum te waarborgen, houd er dan rekening mee dat cursusbevestigingsbrieven voor visumaanvragen pas worden afgegeven nadat de cursuskosten en eventuele accommodatie die je hebt geboekt zijn betaald volledig.

Wat heb ik nodig om te betalen?

Onze zomercursussen zijn volledig inclusief met alle materialen en hulpmiddelen inbegrepen.

Voor degenen die in onze accommodatie verblijven, zijn er ontbijt en lunch (maandag - vrijdag) en studenten hebben dus alleen extra geld nodig voor hun avond- en weekendmaaltijden. Het is raadzaam om extra geld mee te nemen als u van plan bent om te gaan winkelen voor geschenken, persoonlijke aankopen, extra snacks en weekendactiviteiten.

Woon je lokaal of heb je ervoor gekozen om alleen de zomercursus te boeken en je accommodatie zelfstandig te regelen, dan moet je voldoende geld voor de lunch en alle andere maaltijden, activiteiten of persoonlijke aankopen die nodig zijn toestaan.

Wat krijg ik aan het einde van de cursus?

Je krijgt een AUB-certificaat van deelname bij het succesvol afronden van de cursus.

U kunt dit gebruiken om het werk te bewijzen, dat aan uw portfolio of cv kan worden toegevoegd. Je komt ook in aanmerking om thuis studiepunten aan te vragen voor elke studie die je op dit moment doet (bijvoorbeeld als student van een buitenlandse studie aan een andere universiteit of een student die de IB voor CAS-studiepunten neemt).

Afhankelijk van de zomercursus die je hebt gevolgd, heb je ook de mogelijkheid om het werk dat je tijdens je verblijf hebt gemaakt mee te nemen.

Make-upstudenten zullen bijvoorbeeld schetsboeken en een set digitale afdrukken van voltooide stijlen van fotoshoots hebben, film- en animatiestudenten zullen korte films hebben, modestudenten kunnen hun afgewerkte modekleding meenemen evenals hun mode-folio's enz.

Locaties

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden