Lees de Officiële Beschrijving

Traditionele Britse locatie

Anglolang is een internationale Engels taal school die is opgericht in 1985 in de historische toeristische badplaats Scarborough aan de prachtige North Yorkshire kust. De school ligt op slechts 15 minuten lopen van het strand en de meeste accommodaties. Het biedt een traditioneel Brits locatie voor studie en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden van Engeland en Schotland.

Gerenommeerde Quality Engels schoolgroep

De school is gevestigd in een 19e eeuws landhuis met een grote tuin. Faciliteiten aangeboden zijn onder andere WiFi, interactieve whiteboards, bioscoop, grote oranjerie cafe, bibliotheek en studenten lounge.

Brede waaier van het hele jaar door cursussen, waaronder Erasmus + Cursussen

Anglolang's cursussen Engels ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om te communiceren in het Engels met vertrouwen tegemoet. Wij bieden een breed scala van het hele jaar door cursussen voor volwassenen, met inbegrip van de opleiding van leraren, IELTS voorbereiding en Professional Engels. Wij bieden cursussen aan voor gezinnen en jongere studenten tijdens de zomer.

Anglolang online

Alle Anglolang studenten toegang Anglolang online - onze student zone die 24 uur per dag toegang tot gratis lessen, alsmede links naar nuttige websites biedt.

Gastvrije accommodatie

Wij besteden veel aandacht bij de keuze van uw accommodatie en kunnen voor u om te verblijven met een Engels gezin, in een pension, hotel of self-catering accommodatie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Anglolang Academy of English

Intensief Engels & IELTS cursus Anglolang's is perfect voor studenten die hopen om te studeren aan een Britse hogeschool of universiteit in de toekomst, maar niet bes ... [+]

Intensief Engels & IELTS cursus Anglolang's is perfect voor studenten die hopen om te studeren aan een Britse hogeschool of universiteit in de toekomst, maar niet over een voldoende hoog niveau van het Engels.

Deze cursus omvat 25 uur groepslessen per week in kleine multinational klassen. De combinatie van 's morgens lessen die zich richten op de vier vaardigheden en grammatica en woordenschat ontwikkeling en' s middags lessen die zich richten op IELTS examen strategieën, helpt studenten om de score die ze nodig hebben in de IELTS test te bereiken. Daarom waardoor ze op weg naar de unversity mate van hun keuze.

IELTS cursus kan geboekt worden voor 4 weken of meer.

De minimaal vereiste taalniveau voor deze cursus is Elementair (A1).... [-]

Verenigd Koninkrijk Scarborough
Open Inschrijving
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Anglolang Academy of English

Door het ervaren van een aantal praktische pedagogische technieken, zullen de deelnemers hun eigen werkende klas ideeën uit te breiden, terwijl verfrissend en het ontwikk ... [+]

Deze cursus is voor leerkrachten die graag hun bekendheid en het gebruik van technologie in een context onderwijs te verhogen. Morning sessies richten zich op taalontwikkeling, waar de deelnemers het vertrouwen in het gebruik van Engels krijgen. De middag methodologie sessies introduceren fris en communicatieve benaderingen van het gebruik van technologie in het onderwijs.

Door het ervaren van een aantal praktische pedagogische technieken, zullen de deelnemers hun eigen werken klaslokaal ideeën uit te breiden, terwijl verfrissend en het ontwikkelen van hun Engels taalvaardigheid.

Tegen het einde van de cursus zullen de deelnemers beschikken over: - Verhoogde hun bewustzijn van hoe technologie kan worden gebruikt in de klas - Verworven van nieuwe ideeën voor het motiveren van hun leerlingen - Verzamelde een portefeuille van leermiddelen - Gedeelde ideeën en ervaringen - Verhoogd bewustzijn van hoe culturele achtergronden kan invloed hebben op de klas dynamiek - een netwerk van onderwijs contacten binnen Europa Deze cursus is beschikbaar op regelmatige data van het jaar. Hoewel het twee weken Uiteraard kan toetreden slechts één week.... [-]

Verenigd Koninkrijk Scarborough
Open Inschrijving
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Anglolang Academy of English

Met meer dan twintig jaar ervaring van de lerarenopleiding, Anglolang biedt dynamische, motiverende en zeer praktische cursussen voor primaire, secundaire en tertiaire le ... [+]

Met meer dan twintig jaar ervaring van de lerarenopleiding, Anglolang biedt dynamische, motiverende en zeer praktische cursussen voor primaire, secundaire en tertiaire leraren. Het doel van onze twee weken durende cursus is het stimuleren van praktische lesideeën en om Engels taalvaardigheid te ontwikkelen.

Methodologie sessies kunnen bestaan ​​uit: - Woordenschat leren, opnemen en recycling - Learner autonomie - Motiveren van leerlingen te spreken - Project werk in de klas - Het gebruik van drama en rollenspel - Verschillende manieren van lesgeven grammatica Deze cursus is beschikbaar op regelmatige data van het jaar.

Erasmus +

Mensen die werkzaam zijn binnen een school, universiteit of onderwijsinstelling kunnen in aanmerking komen voor Erasmus + financiering voor deze cursus. Als u een leraar van de EU-lidstaat of een niet-EU-programma Land (voormalige Joegoslavische, Liechtenstein, Zwitserland, republiek van Macedonië, Noorwegen, Turkije en IJsland), dient uw instelling een aanvraag voor Erasmus + financiering.... [-]

Verenigd Koninkrijk Scarborough
Open Inschrijving
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Anglolang Academy of English

Anglolang's Summer Vacation cursusgeld is inclusief: 4 uur groepslessen elke ochtend (maximaal 15 leerlingen per klas), een georganiseerde sociale programma elke middag, ... [+]

Plezier hebben en leren

Anglolang's Summer Vacation cursusgeld is inclusief: - 4 uur groepslessen elke ochtend (maximaal 15 leerlingen per klas) - deelneming aan een sociaal programma elke middag - een full-daagse studiereis naar een bezienswaardigheid elke woensdag (een educatieve reis die is onderdeel van het academisch programma) Studenten kunnen ook deelnemen aan een optionele weekend dagexcursies met een gids voor een meerprijs van ongeveer £ 25 - £ 35.

Voorbeelden van activiteiten in de middag Sea Life Centre - Sea Cruise - Scarborough Castle - Overdekt Zwembad - Indoor Bowls - Sportcentrum - Scarborough Art Gallery - Minigolf - Art Workshop Houd er rekening mee dat tijdens he... [-]
Verenigd Koninkrijk Scarborough
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

About the School

Accomodation

Scarborough

Nightlife!