Anglolang Academy of English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Traditionele Britse locatie

Anglolang is een internationale Engels taal school die is opgericht in 1985 in de historische toeristische badplaats Scarborough aan de prachtige North Yorkshire kust. De school ligt op slechts 15 minuten lopen van het strand en de meeste accommodaties. Het biedt een traditioneel Brits locatie voor studie en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste steden van Engeland en Schotland.

Gerenommeerde Quality Engels schoolgroep

De school is gevestigd in een 19e eeuws landhuis met een grote tuin. Faciliteiten aangeboden zijn onder andere WiFi, interactieve whiteboards, bioscoop, grote oranjerie cafe, bibliotheek en studenten lounge.

Brede waaier van het hele jaar door cursussen, waaronder Erasmus + Cursussen

Anglolang's cursussen Engels ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om te communiceren in het Engels met vertrouwen tegemoet. Wij bieden een breed scala van het hele jaar door cursussen voor volwassenen, met inbegrip van de opleiding van leraren, IELTS voorbereiding en Professional Engels. Wij bieden cursussen aan voor gezinnen en jongere studenten tijdens de zomer.

Anglolang online

Alle Anglolang studenten toegang Anglolang online - onze student zone die 24 uur per dag toegang tot gratis lessen, alsmede links naar nuttige websites biedt.

Gastvrije accommodatie

Wij besteden veel aandacht bij de keuze van uw accommodatie en kunnen voor u om te verblijven met een Engels gezin, in een pension, hotel of self-catering accommodatie.

Locaties

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1723 367141