Alpha Gateway College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Alpha Gateway College

Alpha Gateway College - voorheen bekend als Alpha Care Agency werd opgericht in juli 2000 en opereerde vanuit 5 Blackhorse Lane London E17 6DS. We zijn begonnen met een kantoorruimte en een trainingsruimte in het Waltham Forest Business Center dat nu is gesloopt.

We zijn begonnen met:

bestuurders

Audrey Soyam, Daniel Meguille, Anthony Fomuso

Alpha Gateway College is gevestigd in Waltham Forest en is sinds 2003 betrokken bij het verstrekken van geaccrediteerd leren en professionele ontwikkeling van volwassenen en jongeren. Vanwege de kwaliteit van de levering in de loop der jaren hebben we meer dan 5000 leerlingen ondersteund om geaccrediteerde en gecertificeerde kwalificaties van nationale beroepskwalificaties te behalen voor diploma's en hogere nationale diploma's van niveau 1 tot 5.

Wij zijn trots op het leveren van op maat gemaakte, flexibele training om te voldoen aan de behoeften van onze werkgevers, studenten, studenten en onze belangrijkste stakeholders. Gevestigd in Waltham Forest hebben we de mogelijkheid gehad om een ​​diverse multiculturele gemeenschap te ondersteunen. Dit heeft ons enorm geholpen ons vermogen om diversiteit te begrijpen en programma's te beheren die zijn ingesteld om tegemoet te komen aan de verschillende en uiteenlopende behoeften van onze servicegebruikers. Dit komt tot uiting in het kaliber en de kwaliteit van de leerders en het personeel dat we in de loop der jaren hebben aangeworven.

60340_60313_4.jpg

Bij onze laatste jaarlijkse afstuderen hadden we meer dan 250 studenten die in aanmerking kwamen voor afstuderen in de volgende disciplines:

 • Bedrijfs- en beheerdersniveau 3
 • Klantenservice niveau 3
 • Gezondheidszorg en sociale zorg niveau 3, 5
 • CYPWF niveau 3, 5
 • Managementniveau 3, 5

We voeren nu de volgende geaccrediteerde gefinancierde cursussen uit:

 • Stageplaatsen in gezondheids- en sociale zorg niveau 2, 3, 5
 • Leerlingervragen in Zorgen voor kinderen en jongeren niveau 2, 3, 5
 • Managementniveaus 3, 5
 • Leerlingenplanning in bedrijfs- en administratieniveau 2, 3
 • Stageplaatsen in klantenservices Niveau 2, 3
 • Leerlingplaatsen bij Teamleidend niveau 2

We hebben momenteel partnerschapsovereenkomsten met de volgende hoofdaannemers:

 • New City College
 • In training (NCG)
 • EFSA

Al onze cursussen hierboven zijn werkgerelateerd leren waarbij het grootste deel van de bevalling plaatsvindt op de werkplek van onze leerlingen. We organiseren hier workshops over functionele vaardigheden bij het Alpha Gateway College en een aantal ondersteunende kennissessies ook hier.

Ondersteunende services zijn onder meer:

 • Eén op één ondersteuning voor alle studenten
 • TUTORIAL SUPPORT
 • E-mail ondersteuning
 • Workshops
 • ICT-suite
 • Administratieve ondersteuning

60339_60311_3.jpg

We zijn goed in het aanbieden van zorgtraining

Algeheel succespercentage over alle kwalificaties

We hebben een bewezen staat van dienst met betrekking tot onze succesvolle werving, levering en voltooiing met de bovengenoemde aannemers. Ons succespercentage in 2015/2016 op het leerlingskader is 91% en het succespercentage op tijd zal 67,5% zijn in vergelijking met het nationale gemiddelde van 58%.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Health & Social Care, Children & Young People Workforce, Business & Administration, Customer Service Care en Accounting-programma's. De bovenstaande kwalificaties algemene en tijdige slagingspercentages zijn altijd hoger dan 90%.

Continue professionele ontwikkeling voor personeel (CPD)

We promoten en houden continu professionele ontwikkeling bij van al onze medewerkers en consultants die met ons samenwerken. Consultants of freelance collega's moeten driemaandelijkse updates indienen over activiteiten die zij hebben ondernomen in de richting van hun CPD.

CPD kan elke relevante leeractiviteit omvatten, hetzij formeel en gestructureerd, hetzij informeel en zelfgestuurd. Wij geloven dat dit het middel is waarmee mensen de kennis en vaardigheden met betrekking tot hun professionele leven behouden en ze kunnen op de hoogte blijven van veranderingen en updates in hun sector.

Pastorale zorg en ondersteuning voor onze leerders

Bij Alpha Gateway College streven we ernaar de welvaart van studenten te waarborgen via hun studiereis en zelfs nog verder door advies en informatie te verstrekken. We verwelkomen studentenkwesties en we hebben het vermogen te begrijpen dat hun ervaringen cruciaal zijn om hen in staat te stellen hun problemen effectief te verwerken.

We hebben de plicht ervoor te zorgen dat studenten worden beschermd tegen discriminatie en intimidatie en dat redelijke aanpassingen worden doorgevoerd om gehandicapte studenten gelijke toegang te bieden in alle aspecten van hun studie. We ondersteunen studenten door hen aan te moedigen en eraan te herinneren dat het belangrijk is om een ​​kwalificatie te hebben en hen gedurende het hele cursustraject te ondersteunen om hen in staat te stellen hun kwalificatie te behalen.

60342_60314_5.jpg

Personeelsontwikkeling binnen de organisatie

Bij Alpha Gateway College is een van onze belangrijkste sterke punten onze investering in de ontwikkeling en training van medewerkers. Onze toegewijde personeelsafdeling ontwerpt aan het begin van elk jaar een personeelsontwikkelingspakket voor elk personeelslid op basis van hun prestaties van het afgelopen jaar, de nieuwe en opkomende behoeften van de organisatie en ook op basis van nieuwe wetgeving en updates binnen de sector.

Deze pakketten sluiten aan bij de doelstellingen van de organisatie zoals zou zijn overeengekomen door de raad van bestuur tijdens hun tweejaarlijkse algemene vergadering. Elk personeelslid van het Alpha Gateway College profiteert van een jaarlijks trainingspakket op basis van al het bovenstaande en in overeenstemming met hun persoonlijke en professionele ontwikkelingsplan.

Partnerships bouwen en onderhouden

We proberen altijd partnerschappen op te bouwen en te onderhouden die ons doel ondersteunen: het aanbieden van gefinancierde cursussen aan al onze studenten in alle sectoren, in alle leeftijdsgroepen en bij alle financiering van de lokale overheid tot ESF-financiering.

Ons doel is om partners te identificeren en samen te werken die bereid zijn om met ons samen te werken om de financiering van al onze studenten veilig te stellen. We zijn momenteel met meer dan 10 partners in verschillende financieringsprojecten.

We hebben regelmatig vergaderingen met onze partners om actief het succes van onze programma's te bespreken en ervoor te zorgen dat de kwaliteit die vereist is door onze hoofdaannemer, prijsorganisaties en ons eigen interne kwaliteitssysteem wordt gerespecteerd.

Retentie en tevredenheid van werkgevers

We zijn met ongeveer 150 werkgevers in Londen bezig en om hun waarde voor ons te erkennen en een sterke werkrelatie te bevorderen, worden tweemaal per jaar enquêtes gehouden naar de tevredenheid van de werkgever.

Uit deze enquêtes blijkt dat onze statistieken over het algemeen een hoge mate van tevredenheid bieden. Met het oog op een hogere tevredenheid en een optimale retentie van de werkgever, zijn we van mening dat we ons moeten uitdagen om de kwaliteit van elke cursus die we bieden te verbeteren door ze af te stemmen op de behoeften van de werkgever.

Nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan en behouden

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en hoofdaannemers die financiering hebben die beschikbaar is voor onze studenten. Wij geloven in het vinden van fondsen via alle beschikbare kanalen van de lokale autoriteiten, het financieringsorgaan voor vaardigheden of de Europese sociale fondsen. Deze worden doorgegeven aan onze studenten die de uiteindelijke begunstigden zijn.

60341_60310_1.jpg

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen » Bekijk Diploma's » Bekijk Certificates »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Niveau 2-certificaat Voor Het Personeel Van Kinderen En Jongeren

Campus Voltijd 12 - 14 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze kwalificatie biedt de vaardigheden en ervaring om je carrière in kinderopvang te ontwikkelen in een breed scala aan omgevingen. De aandachtsgebieden zijn: inzicht in de ontwikkeling van kinderen en jongeren, context en beginselen voor voorzieningen voor jonge jaren, bevordering van het welzijn en de weerbaarheid van kinderen en jongeren en ondersteuning van kinderen en jongeren om hun onderwijsmogelijkheden te bereiken. [+]

Waarom CYPW

Deze kwalificatie biedt de vaardigheden en ervaring om je carrière in kinderopvang te ontwikkelen in een breed scala aan omgevingen. De aandachtsgebieden zijn: inzicht in de ontwikkeling van kinderen en jongeren, context en beginselen voor voorzieningen voor jonge jaren, bevordering van het welzijn en de weerbaarheid van kinderen en jongeren en ondersteuning van kinderen en jongeren om hun onderwijsmogelijkheden te bereiken.

Relevant voor

Het niveau 2 is geschikt voor degenen die werken, of op het punt staan ​​te werken, als assistent in de kinderopvang, crèche-medewerker of assistent voor speciale onderwijsbehoeften in een ondersteunende rol. Je wilt met kinderen werken, maar meestal werk je onder toezicht.... [-]


Cursus

Functional Skills Course Level 1 and 2 Maths

Campus Voltijd 12 - 16 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

[+]

Onze cursussen zijn speciaal ontworpen voor;

Nachtwerkers Moeders met jonge kinderen

Ze zijn gepassioneerd over het helpen en ondersteunen van je om solide leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en je formele kwalificatie te behalen.

Wat zou ik vervolgens doen

Je moet meegaan voor een assessment om ervoor te zorgen dat we je doorverwijzen naar de juiste klas voor jouw niveau van Engels. Geen afspraak nodig, kom gewoon naar Sutherland House en een van ons zal een eerste chat met je hebben en dan een afspraak maken om een ​​tutor te zien.... [-]


Functionele Vaardigheden Cursus Niveau 1 En 2 Engels

Campus Voltijd 12 - 16 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Bij Alpha Gateway College zijn we van mening dat Engelse cursussen over Functionele Vaardigheden (FSE) een mogelijkheid bieden om meer zelfvertrouwen te krijgen in het Engels en om je kansen op werk te verbeteren en je carrièrevoortgang te verbeteren. FSE kan je ook helpen je voor te bereiden op andere cursussen of om een ​​kwalificatie te behalen (inclusief die voor volwassen rekenen en geletterdheid). Deze cursussen kunnen u helpen praktische vaardigheden in het Engels te ontwikkelen die u nodig heeft om te leven, studeren en werken. Je leert Engelse vaardigheden in echte situaties toe te passen door te lezen, te schrijven, te spreken en te luisteren. [+]

Waarom functionele vaardigheden Engels

Bij Alpha Gateway College zijn we van mening dat Engelse cursussen over Functionele Vaardigheden (FSE) een mogelijkheid bieden om meer zelfvertrouwen te krijgen in het Engels en om je kansen op werk te verbeteren en je carrièrevoortgang te verbeteren.

FSE kan je ook helpen je voor te bereiden op andere cursussen of om een ​​kwalificatie te behalen (inclusief die voor volwassen rekenen en geletterdheid). Deze cursussen kunnen u helpen praktische vaardigheden in het Engels te ontwikkelen die u nodig heeft om te leven, studeren en werken. Je leert Engelse vaardigheden in echte situaties toe te passen door te lezen, te schrijven, te spreken en te luisteren.... [-]