Airways Aviation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met een wereldwijd netwerk van Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers en de Stichting Scholen, wordt Airways Aviation goed ingeburgerd als een toonaangevende internationale vlucht training organisatie.

Actief in 15 locaties in heel Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, Airways Aviation biedt internationale luchtvaartmaatschappijen met directe toegang tot de hoogst opgeleide en best getrainde commerciële piloten. Dankzij onze 30 plus jaren van wereldklasse vliegopleiding ervaring, is de organisatie perfect gepositioneerd om te ondersteunen binnenlandse en internationale studenten en aan de snelle groei van de vraag naar commerciële piloten wereldwijd te voldoen.

Wij bieden aspirant piloten Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) of Civil Aviation Safety Authority (CASA) goedgekeurde opleidingstrajecten en het gebruik van partnerschappen met de luchtvaartindustrie om onze gemotiveerde afgestudeerde piloten in staat om te verhuizen naar de luchtvaartmaatschappij carrière.

Airways Aviation is toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs en leerresultaten, samen met een onvergetelijke ervaring op het land en in de lucht. We bieden volledig uitgeruste, speciaal gebouwde klaslokalen en student gebieden, en onderhouden van een world-class vloot van vliegtuigen om ervoor te zorgen dat onze studenten en medewerkers veilig en met een gerust hart vliegen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus: EASA Integrated Pilot Training - Pilootlicentie luchtvaartmaatschappij - UK

Campus Voltijd 80 - 85 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford Spanje Huesca +2 more

Het Airways Aviation EASA Integrated pilot-trainingsschema staat bekend als het Elite Pathways programma, dat is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de industrie aan deskundige, hoogopgeleide en inzetbare afgestudeerden. [+]

Het Airways Aviation EASA Integrated pilot-trainingsschema staat bekend als het Elite Pathways programma, dat is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de industrie aan deskundige, hoogopgeleide en inzetbare afgestudeerden.

Onze syllabus is ontworpen in overleg met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en belangrijke industriële instanties en is volledig afgestemd op het IATA Training and Qualification Initiative.

Dit volledig geïntegreerde programma neemt u mee van geen luchtvaartervaring (ab initio) naar een EASA-goedgekeurde, industrie-voorbereide pilot.

CURSUS STRUCTUURFASE 1 - ATPL Theorie

VERENIGD KONINGKRIJK

De eerste fase van de training bestaat uit 36 ​​weken ATPL-theorie. Je neemt een reeks modules op, waaronder algemene vliegtuigkennis, luchtwetgeving en IFR-communicatie tot en met de vliegtuigprestaties en operationele procedures. Je neemt ook deel aan onze Airline Preparation-training die wordt geleverd door de huidige piloten van luchtvaartmaatschappijen.... [-]


EASA Modular Training - Pilootlicentie luchtvaartmaatschappij - UK

Campus Deeltijd 85 - 90 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Oxford Spanje Huesca +2 more

Airways Aviation modulaire trainingsopties van Airways Aviation bieden studenten een flexibel, deeltijds ATPL-alternatief voor onze voltijdse, geïntegreerde cursus. U kunt elke afzonderlijke cursus (of module) uitvoeren op een tijdstip dat u uitkomt, zodat u uw vaardigheden en kwalificaties kunt ontwikkelen terwijl u werkt. [+]

Airways Aviation modulaire trainingsopties van Airways Aviation bieden studenten een flexibel, deeltijds ATPL-alternatief voor onze voltijdse, geïntegreerde cursus. U kunt elke afzonderlijke cursus (of module) uitvoeren op een tijdstip dat u uitkomt, zodat u uw vaardigheden en kwalificaties kunt ontwikkelen terwijl u werkt.

CURSUS STRUCTUURFASE 1 - Private Pilot License (PPL) Gestructureerde uren voor het bouwen van de nachtkwalificatie

SPANJE

Een PPL is een vergunning om een ​​vliegtuig voor privégebruik te besturen. Je voltooit minimaal 45 uur vliegen, daarnaast zul je een urengebouw met structuur moeten voltooien van 150 vlieguren (70 uur als gezagvoerder) voordat je een CPL kunt beginnen. Een nachtkwalificatie is een geavanceerde vluchttraining voor piloten om 's nachts te vliegen. Deze module omvat 4 uur dubbele vluchttijd en 1 uur individuele vliegtijd.... [-]


Diploma

Diploma of Aviation (Commercial Pilot Licence- Airplane) - Gold Coast, Australië

Campus Voltijd 52 weken February 2019 Australië Bilinga

In Australië bieden we onze internationale studenten een Diploma of Aviation (Commercial Pilot License - Airplane) als de snelste en meest directe route naar een carrière in de luchtvaart. Deze intensieve cursus is goedgekeurd door de Civil Aviation Safety Authority (CASA) en is ontworpen in samenwerking met de industrie om ervoor te zorgen dat je na voltooiing wordt uitgerust met de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te vliegen als een professionele piloot. [+]

In Australië bieden we onze internationale studenten een Diploma of Aviation (Commercial Pilot License - Airplane) als de snelste en meest directe route naar een carrière in de luchtvaart. Deze intensieve cursus is goedgekeurd door de Civil Aviation Safety Authority (CASA) en is ontworpen in samenwerking met de industrie om ervoor te zorgen dat je na voltooiing wordt uitgerust met de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te vliegen als een professionele piloot. Piloten met een Diploma of Aviation (Commercial Pilot License - Airplane) werken in een breed scala van industriële sectoren - van landbouw en toerisme tot bewaking vanuit de lucht en passagiersvervoer.

Deze cursus omvat zowel vliegtraining als theoretische training - dat betekent dat je het praktische onder de knie zult krijgen terwijl je je bezig houdt met de theorie./>... [-]


Contact

Adres London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoon undefined

Adres Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragón, Spanje

Adres Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Australië