Acudemy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eenvoudig, effectief

Acudemy is een trainingsaanbieder gevestigd in Central London en is gespecialiseerd in geaccrediteerde en op maat gemaakte trainingscursussen. Populaire cursussen die we behandelen zijn onder andere accounting106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Wie we zijn

Acudemy Ltd is een trainingscentrum in Central London dat is gespecialiseerd in geaccrediteerde en op maat gemaakte trainingen voor kleine bedrijven en particulieren.

Gevestigd door professionele accountants en Senior Business Entrepreneur's die de participatie en het bereiken van mensen binnen de industrie willen verhogen en verbreden, en daarom een waardevolle hulpbron voor werkgevers worden.

Acudemy biedt geaccrediteerde en op maat gemaakte trainingscursussen in populaire zakelijke categorieën, zoals boekhouding en financiën, verkoop en marketing en projectbeheer. We bieden korte cursussen, weekendcursussen en in-house trainingen in ons trainingscentrum in Londen of op een locatie naar keuze.

Onze missie

Met een team van professionals en senior business entrepreneurs is het onze missie mensen in de branche in staat te stellen en aan te moedigen om deel te nemen aan trainingen en hun prestaties te maximaliseren. Een onmiskenbare waardevolle hulpbron voor alle soorten bedrijven, onze naam zal intrinsiek geassocieerd worden met superieure training.

Acudemy Training werkt in overeenstemming met een ethos gebaseerd op strenge waarden.

Trainingswaarden

  • De deelnemers een omgeving bieden die hen in staat stelt om hun vaardigheden te ontwikkelen
  • Om als een katalysator te fungeren voor effectieve partnerschappen tussen werkgevers en werknemers
  • Het belonen van toewijding, inzet en inzet door het aanbieden van de beste trainingen
  • Toegewijd om aan de behoeften van klanten te voldoen en de verwachtingen van zowel studenten als werkgevers te beheren
  • Werken volgens de beste werkwijzen
  • Het succes van anderen vieren

Onze trainingsprogramma's zijn ontworpen om leerlingen te empoweren en hen in staat te stellen hun educatieve en carrièredoelen te bereiken. We bouwen mooie toekomst op door deelnemers de vaardigheden te bieden om een unieke combinatie van voordelen voor zichzelf en hun werkgever tot stand te brengen.106226_pexels-photo-1153213.jpeg

Waarom voor ons kiezen

Sinds 2013 Acudemy Training geaccrediteerde en op maat gemaakte trainingen over specialismen zoals boekhouding en financiën, leiderschap en management. Hier zijn drie kleine dingen die training met Acudemy speciaal maken.

Behaal je carrièredoelen

Onze service is specifiek ontworpen om individuen in staat te stellen hun educatieve en carrièredoelen te bereiken door gebruik te maken van onze praktische trainingsprogramma-aanpak, die is opgezet om deelnemers aan te moedigen hun theoretische kennis verder te ontwikkelen via een praktische toepassing.

Ideaal voor mensen die hun zelfontwikkeling willen bevorderen.

Flexibele

Onze focus ligt sterk op het bieden van flexibele leeropties binnen kleinere groepen, waardoor maximale interactie en deelname van kandidaten wordt gegarandeerd. We nemen ook de tijd om onze kosten te bewaken, omdat een van onze sterke punten is ervoor te zorgen dat onze cursussen betaalbaar zijn voor alle door carrière gestuurde kandidaten, ongeacht hun niveau van kennis of ervaring.

Uitzonderlijke ondersteuning

Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om te helpen. Onze uitzonderlijke niveaus van ondersteuning en begeleiding betekenen dat wanneer u advies of aanmoediging nodig hebt, wij er voor u klaar staan. Of je nu je carrièreperspectieven wilt verbeteren, die promotie wilt winnen, weer aan het werk wilt gaan of gewoon wilt opvallen, Acudemy kan je helpen zoals niemand anders dat kan.106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Locaties

Londen

Address
Acu Empire House,
Grays Inn Road,225

WC1X 8RH Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: