Access Creative College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Mission Statement:

De volgende generatie creatieven ontwikkelen door middel van innovatieve, praktische, op werk gebaseerde opleidingen.

Onze Visieverklaring:

De toonaangevende universiteit voor de creatieve industrie zijn.

Access Creative College

 • is een nationale creatieve universiteit
 • richt zich op het bieden van een creatief alternatief voor zesde vorm of FE-college voor 16-18-jarigen, maar verwelkomt oudere studenten
 • heeft een groeiend aanbod van hoger onderwijs
 • opereert op acht locaties in heel Engeland
 • werd in 1992 opgericht en vierde in 2017 25 jaar creatief onderwijs.
 • is de nieuwe merknaam van Access to Music Ltd.

Onze nieuwste inspecties

In mei 2016 kreeg Access een 'Goed' cijfer in een volledige Ofsted-inspectie. Inspecteurs brachten de volgende belangrijke bevindingen onder de aandacht:

 • Docenten gebruiken hun uitgebreide en up-to-date industriële en commerciële ervaring om leerervaringen van hoge kwaliteit te leveren.
 • Studenten profiteren van uitgebreide verrijkingsactiviteiten en werkervaringsmogelijkheden met uitstekende werkgevers.
 • Leerders ontvangen bijzonder goed afgestemde, individuele ondersteuning die hen helpt vooruitgang te boeken en goed te presteren.
 • Leerders ontwikkelen hun zelfvertrouwen en zijn zeer gemotiveerd om gespecialiseerde vaardigheden in de muziekindustrie te verwerven.

Toegang werd door de onafhankelijke inspectie van de scholen (maart 2017) bekroond met Grade 1 Outstanding. Ze vonden dat 'cursusaanbod, onderwijs en leren uitstekend zijn en de verwachtingen overtreffen'.

Onderwijs

Access werkt samen met aanbestedende instanties, zoals RSL, bij het ontwikkelen van kwalificaties en bij andere hogescholen en opleidingsverstrekkers.

We hebben ook een aantal connecties direct in de branche om onze studenten een voorsprong te geven.

Gelijkheid, diversiteit

Access heeft als doel gelijkheid en diversiteit te bevorderen bij alles wat we doen door:

 • een positieve en gastvrije omgeving creëren voor mensen om te leren, werken en betrokken te zijn bij hun bredere gemeenschap;
 • alle mensen eerlijk en met respect behandelen en hen allemaal gelijke kansen geven om te leren en vooruitgang te boeken;
 • mensen met verschillende achtergronden aanmoedigen om te blijven leren en hun potentieel in het leven te bereiken;
 • zich houden aan wet- en regelgeving en ondersteunende wettelijke vereisten;
 • weerspiegelt onze toewijding aan gelijkheid en diversiteit in al onze cursussen en activiteiten;
 • proactief werken om discriminatie te bestrijden, gelijkheid aan te moedigen en te bevorderen en diversiteit te vieren.

Toegang benadrukt inclusiviteit, openheid en eerlijkheid, en biedt een positieve kijk op de vele verschillen, evenals overeenkomsten, die van invloed kunnen zijn op hoe mensen met elkaar omgaan.

We waarderen de vaardigheden en vaardigheden die alle individuen met zich meebrengen. Onze cursussen en kansen zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht geslacht, ras, handicap, fysieke vaardigheden, mentale vaardigheden, opleiding, seksuele geaardheid, religieus geloof, waarden, leeftijd, persoonlijkheid, ervaringen en cultuur.

Onbekwaamheid

Access zet zich in voor het bevorderen en ondersteunen van leren voor elk individu.

We ondersteunen daarom ten volle de rechten van studenten met een handicap en leermoeilijkheden / handicaps om hun leerlocatie bij te wonen en ondersteuning te krijgen waar nodig en haalbaar. We werken aan een inclusieve leeromgeving met een curriculum dat ervoor zorgt dat aan de leerbehoeften van alle individuen op de juiste manier wordt voldaan.

Access To Music verwelkomt de doelstellingen die zijn vastgelegd in de Equality Act (2010). Onze Single Equality-regeling biedt een belangrijk kader voor het bereiken van partnerschappen tussen gehandicapten en overheidsinstanties om betere diensten, loopbanen, inclusievere omgevingen en gemeenschappen te produceren.

Als u van mening bent dat u een handicap, een leermoeilijkheid of een bepaalde persoonlijke ondersteuning nodig heeft, zullen wij met u samenwerken om ervoor te zorgen dat er redelijke aanpassingen worden gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Ons toelatingsproces maakt het mogelijk om al in een vroeg stadium uw ondersteuningsbehoeften te identificeren, zodat we alle ondersteuning kunnen bieden die u mogelijk nodig heeft.

Locaties

Shoreditch

Address
Hoxton Street,50
N1 6LP Shoreditch, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Birmingham

Address
68 Heath Mill Lane
Digbeth
Birmingham
B9 4AR

Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Manchester

Address
68 Heath Mill Lane
Digbeth
Birmingham
B9 4AR

Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Norwich

Address
114 Magdalen Street
Norwich
NR3 1JD

Norwich, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Bristol

Address
309 Central Park
Petherton Road
Hengrove
Bristol
BS14 9BZ

Bristol, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Lincoln

Address
32 Clasketgate
LN2 1JS Lincoln, Engeland, Verenigd Koninkrijk

York

Address
106 Eldon St
YO31 7NH York, Engeland, Verenigd Koninkrijk