Accent International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Accent International

accent International

Executive en Beroepsopleiding

Accent is een kleine, gespecialiseerde organisatie. Hoewel we werken met grote bedrijven, hebben we nooit meer dan 25 cursisten op onze cursussen bij Bicton College. Dit is een bewuste keuze, omdat we geloven dat we nodig hebben om het aantal mensen beperken om ons in staat om een ​​persoonlijke, op maat gemaakte service te bieden en te reageren op de behoeften van de deelnemers.

Onze deelnemers zijn volwassen volwassenen - managers en professionals die behoefte hebben aan snelle vooruitgang in specifieke gebieden te maken.

Onze opleidingen zijn in het algemeen Engels, Business Engels of Specialist Engels.

Algemeen Engels kunnen bestaan ​​socializen, Travel, General Communications, studiedoeleinden.

Zakelijk Engels kunt kijken naar General Business Taal of workfocused onderwerpen zoals Finance, Sales, Marketing, Human Resources, productie, logistiek enz.

Specialist Engels kan op gebieden zoals Accounting, Banking, Bouwkunde, Civiele Techniek, verzekeringen, Rechten, Geneeskunde, Petroleum, Pharmaceuticals, Technology onderzoeken.

Specifieke vaardigheden kunnen dekken vergaderen, onderhandelen, presentaties, het schrijven van rapporten, intercultureel bewustzijn, bijwonen van conferenties.

Introductie

Accent werd opgericht in 1988 als specialist consultancy en Engels taalonderwijs organisatie voor bedrijven, Executives, managers en professionals. Sindsdien hebben we nauw samengewerkt met zakelijke klanten en mensen uit alle hoeken van de wereld aan de opleiding oplossingen voor taalproblemen en hen helpen om de kansen die beschikbaar zijn op een wereldwijde schaal te exploiteren.

Engels is ongetwijfeld de taal van de internationale communicatie in de zakelijke en professionele wereld. Bedrijven en particulieren die Engels naar hun andere vaardigheden toe te voegen plotseling in staat om internationaal uit te voeren - het openen van nieuwe markten, globaliserende activiteiten, het creëren van echte cross-culturele communicatie, leren van andere landen en het verbeteren van beide bedrijven prospects en ook carrière.

Accent werkt op het gebied van specialistische Engels taalonderwijs, in-company programma's, totale onderdompeling cursussen, management training, natuurlijk ontwerp, één-op-één, kleine groep en combinatie trainingsvormen, specialist seminars, simulaties, analyse van de behoeften en consultancy.

FILOSOFIE

De filosofie van Accent kan worden samengevat als "een persoonlijk, professioneel, kwaliteit van de opleiding".

persoonlijk - want hoewel Accent internationaal werkt, ons centrum is klein en het aantal deelnemers is zorgvuldig beperkt. Op deze manier kunnen we zorgen voor persoonlijke aandacht en design cursussen aan individuele behoeften.

Professioneel - omdat Accent maakt gebruik van gekwalificeerde en ervaren trainers die hebben meestal kwalificaties en ervaring in gespecialiseerde gebieden zoals business, finance, de wetenschap of IT - naast taalonderwijs kwalificaties.

Kwaliteit - omdat Accent hecht waarde aan kwaliteit - in opleiding, in materialen, in onze faciliteiten, accommodatie en in de betrekkingen client-bedrijf. Wij zijn van mening dat alle onderdelen van een opleidingsprogramma zijn even belangrijk - van het eerste contact tot eindrapport.

Practicum - omdat Accent is gewend te werken met de ondernemers, bedrijven en professionals. Al onze diensten zijn gebaseerd op training concepten, niet onderwijzen. De sfeer op Accent cursus is totaal verschillend van die van een school - de aanpak, relaties en omgeving zijn geschikt voor serieuze, volwassen volwassenen met een professionele behoefte aan Engels.

Garantie van Quality

Accent wordt erkend als efficiënt door de British Council - die regelmatig inspecteert ons en zorgt ervoor dat hoge eisen blijven worden voldaan. Accent is ook lid van het Engels UK, dat is de beroepsorganisatie van de Engels taal Industrie en biedt een andere kwaliteit monitor. Tot slot, zijn we lid van BusinessEnglishUK dat is de gespecialiseerde organisatie voor Zakelijk Engels providers.

Dit zijn je erkende waarborgen van de kwaliteit.

De echte garantie, echter, is de tevredenheid van onze klanten en cursisten, de lengte van de tijd die we hebben gewerkt met bedrijven en de deelnemers die terugkeren voor meer training met Accent.

Een Focus op Training Excellence

Accent is opgericht door een trainer - en uitmuntendheid in opleiding is in het hart van de organisatie. Ons team van trainers wordt sterk ondersteund door een kantoorpersoneel die de infrastructuur en het platform om onze trainers in staat om kwalitatief hoogwaardige programma's voor elke cursist te produceren biedt.

Locaties

East Budleigh

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

East Budleigh, Engeland, Verenigd Koninkrijk