Lees de Officiële Beschrijving

Over Accent International

accent International

Executive en Beroepsopleiding

Accent is een kleine, gespecialiseerde organisatie. Hoewel we werken met grote bedrijven, hebben we nooit meer dan 25 cursisten op onze cursussen bij Bicton College. Dit is een bewuste keuze, omdat we geloven dat we nodig hebben om het aantal mensen beperken om ons in staat om een ​​persoonlijke, op maat gemaakte service te bieden en te reageren op de behoeften van de deelnemers.

Onze deelnemers zijn volwassen volwassenen - managers en professionals die behoefte hebben aan snelle vooruitgang in specifieke gebieden te maken.

Onze opleidingen zijn in het algemeen Engels, Business Engels of Specialist Engels.

Algemeen Engels kunnen bestaan ​​socializen, Travel, General Communications, studiedoeleinden.

Zakelijk Engels kunt kijken naar General Business Taal of workfocused onderwerpen zoals Finance, Sales, Marketing, Human Resources, productie, logistiek enz.

Specialist Engels kan op gebieden zoals Accounting, Banking, Bouwkunde, Civiele Techniek, verzekeringen, Rechten, Geneeskunde, Petroleum, Pharmaceuticals, Technology onderzoeken.

Specifieke vaardigheden kunnen dekken vergaderen, onderhandelen, presentaties, het schrijven van rapporten, intercultureel bewustzijn, bijwonen van conferenties.

Introductie

Accent werd opgericht in 1988 als specialist consultancy en Engels taalonderwijs organisatie voor bedrijven, Executives, managers en professionals. Sindsdien hebben we nauw samengewerkt met zakelijke klanten en mensen uit alle hoeken van de wereld aan de opleiding oplossingen voor taalproblemen en hen helpen om de kansen die beschikbaar zijn op een wereldwijde schaal te exploiteren.

Engels is ongetwijfeld de taal van de internationale communicatie in de zakelijke en professionele wereld. Bedrijven en particulieren die Engels naar hun andere vaardigheden toe te voegen plotseling in staat om internationaal uit te voeren - het openen van nieuwe markten, globaliserende activiteiten, het creëren van echte cross-culturele communicatie, leren van andere landen en het verbeteren van beide bedrijven prospects en ook carrière.

Accent werkt op het gebied van specialistische Engels taalonderwijs, in-company programma's, totale onderdompeling cursussen, management training, natuurlijk ontwerp, één-op-één, kleine groep en combinatie trainingsvormen, specialist seminars, simulaties, analyse van de behoeften en consultancy.

FILOSOFIE

De filosofie van Accent kan worden samengevat als "een persoonlijk, professioneel, kwaliteit van de opleiding".

persoonlijk - want hoewel Accent internationaal werkt, ons centrum is klein en het aantal deelnemers is zorgvuldig beperkt. Op deze manier kunnen we zorgen voor persoonlijke aandacht en design cursussen aan individuele behoeften.

Professioneel - omdat Accent maakt gebruik van gekwalificeerde en ervaren trainers die hebben meestal kwalificaties en ervaring in gespecialiseerde gebieden zoals business, finance, de wetenschap of IT - naast taalonderwijs kwalificaties.

Kwaliteit - omdat Accent hecht waarde aan kwaliteit - in opleiding, in materialen, in onze faciliteiten, accommodatie en in de betrekkingen client-bedrijf. Wij zijn van mening dat alle onderdelen van een opleidingsprogramma zijn even belangrijk - van het eerste contact tot eindrapport.

Practicum - omdat Accent is gewend te werken met de ondernemers, bedrijven en professionals. Al onze diensten zijn gebaseerd op training concepten, niet onderwijzen. De sfeer op Accent cursus is totaal verschillend van die van een school - de aanpak, relaties en omgeving zijn geschikt voor serieuze, volwassen volwassenen met een professionele behoefte aan Engels.

Garantie van Quality

Accent wordt erkend als efficiënt door de British Council - die regelmatig inspecteert ons en zorgt ervoor dat hoge eisen blijven worden voldaan. Accent is ook lid van het Engels UK, dat is de beroepsorganisatie van de Engels taal Industrie en biedt een andere kwaliteit monitor. Tot slot, zijn we lid van BusinessEnglishUK dat is de gespecialiseerde organisatie voor Zakelijk Engels providers.

Dit zijn je erkende waarborgen van de kwaliteit.

De echte garantie, echter, is de tevredenheid van onze klanten en cursisten, de lengte van de tijd die we hebben gewerkt met bedrijven en de deelnemers die terugkeren voor meer training met Accent.

Een Focus op Training Excellence

Accent is opgericht door een trainer - en uitmuntendheid in opleiding is in het hart van de organisatie. Ons team van trainers wordt sterk ondersteund door een kantoorpersoneel die de infrastructuur en het platform om onze trainers in staat om kwalitatief hoogwaardige programma's voor elke cursist te produceren biedt.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Accent International

Bepaalde taal voor specifieke behoeften ... [+]

Bepaalde taal voor specifieke behoeften

Two-week programma's

Engels voor Geneeskunde

Voor artsen en medisch studenten, deze cursus wordt ingegaan op de taal van de algemene en specifieke gebieden van de geneeskunde. Van Huisartsgeneeskunde, door middel van specialisaties zoals oncologie, Dermatologie, Gynaecologie, Cardiac-, Thoracic-, KNO en Neuro-, chirurgie en vele andere technische, complexe en gevoelige taalgebieden.

Engels voor Recht

Voor Advocaten, advocaten, notarissen, barristers en de Law Students, de specialist Engels voor Recht is een complexe, maar noodzakelijke vaardigheid. Of de focus ligt op burgerrechtelijke, strafrechtelijke, Company, Familie, Kanselarij, International Fiscal, Openbare of Mensenrechten wet, deze cursus helpt met de specifieke taal en vaardigheden die nodig zijn. ... [-]

Verenigd Koninkrijk East Budleigh
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Accent International

Ontworpen voor uw behoeften. Specialismen van AZ. ... [+]

Ontworpen voor uw behoeften. Specialismen van AZ.

combinatie Cursussen

Combinatie cursussen bieden een gemengd programma van een individuele training en enkele kleine groepstraining.

Individuele Onderdeel van Combinatie Cursussen

Dit onderdeel richt zich op de individuele behoeften van de cursist. Het kan persoonlijke grammaticale problemen op te lossen, concentreren op de uitspraak individuele of te verbeteren spreekvaardigheid, bijvoorbeeld. Het kan intensief werk gericht op een bepaalde vaardigheid vereist bijvoorbeeld luisteren, lezen en schrijven te bieden. Ten slotte kan worden besteed aan zeer specifieke Engels - van Financiën, Marketing, Recht, Techniek, Geneeskunde, etc. Combinatie cursussen bieden een scala aan individuele training per dag. ... [-]

Verenigd Koninkrijk East Budleigh
Engels
Voltijd
40 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Accent International

Ontworpen voor uw behoeften. Specialismen van AZ. ... [+]

Ontworpen voor uw behoeften. Specialismen van AZ.

Individuele intensieve cursussen

Individuele intensieve cursussen bieden de meest persoonlijke, op maat gemaakt en individueel ontworpen programma's van het Engels taalonderwijs aangeboden door Accent.

Cursusinhoud

De inhoud van de cursus op een individueel programma is precies wat de cursist wil! De trainers zullen adviseren, maar op het einde, de beslissing ligt bij de deelnemer. Op een ndil.idual programma, kunt u zowel de algemene en specialistische Engels te studeren. Algemeen Engels kunnen bestaan ​​uit het werk op de nauwkeurigheid en vloeiendheid in het spreken, luisteren, lezen en schrijven of een van deze. Het kan zich richten op communicatieve vaardigheden of het kan concentreren op de nauwkeurigheid bij het begrijpen of het lezen van Engels voor individuele behoeften. alle terreinen van het bedrijf, bijvoorbeeld, of Professional gebieden zoals geneeskunde, recht, reclame, Pharmaceuticals, Engineering, enz. - Gespecialiseerd Engels kunnen veel verschillende gebieden van het werk eiclude Daarnaast werken aan specifieke vaardigheden, zoals vergaderingen, onderhandelingen. Presentaties, Telefoneren of Verslag schr-ig kan worden getraind op individuele cursussen - als onderdeel van een breder plan of als een specifieke focus voor een week programma. ... [-]

Verenigd Koninkrijk East Budleigh
Engels
Voltijd
Deeltijd
40 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Accent International

Ontworpen voor uw behoeften. Specialismen van AZ. ... [+]

Ontworpen voor uw behoeften. Specialismen van AZ.

Small Group Courses

Kleine vakken groep minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers van vergelijkbaar niveau. Groepen worden gekweekt op basis van de ontvangen in het aanvraagformulier en de initiële analyse van de behoeften informatie. Af en toe zal een deelnemer worden gebeld om het niveau te controleren. Tijdens de beoordeling op de eerste dag, is de cursus samenstelling bevestigd of gewijzigd bij de cursus tutor.

Small Group Course Content

Small Group cursussen kunnen worden in het algemeen of Business Engels. De cursus bestaat meestal uit vier modules - de eerste concentreert zich op Nauwkeurigheid en dus kijkt naar het juiste gebruik van grammatica en woordenschat, de tweede is gericht op Begrip - of Receptieve Skills - en helpt de par6cOants om hun luisteren en lezen te verbeteren; de derde kijkt naar vaardigheden en geeft trainingen in vergaderingen, telefoneren, het socialiseren, presentaties, enz. en het laatste onderdeel opnieuw benadrukt Communicatie en werkt op het gebied van taalvaardigheid, uitspraak, intonatie en vertrouwen. De inhoud van elke kleine groep natuurlijk niet vast, echter, en is aangepast aan de eisen van de leden van de groep. Het wordt voortdurend geëvalueerd en bijgesteld als dat nodig is.... [-]

Verenigd Koninkrijk East Budleigh
Engels
Voltijd
40 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Accent International

De meeste mensen wonen cursussen bij Accent, omdat ze Engels in hun werk nodig hebben. Bij Accent mannen en vrouwen krijgen we van een zeer grote verscheidenheid van bedr ... [+]

De meeste mensen wonen cursussen bij Accent, omdat ze Engels in hun werk nodig hebben. Bij Accent mannen en vrouwen krijgen we van een zeer grote verscheidenheid van bedrijven en beroepen - van Banking Pharmaceuticals, van engineering tot Medicine, van verzekeringen tot Spoorwegen, vanuit de ruimte Corporations naar Advocaten.

In feite, van Automotive Industries Zoölogen - we letterlijk werken van A tot Z. Elke cursus is anders en speciaal en twee Finance Managers, bijvoorbeeld, hebben verschillende behoeften. Er zijn echter een aantal specialisaties die lijken te meer in de vraag dan andere en deze folder is om u een idee van die te geven. Deze lijst slechts een voorbeeld. Zoals u zult zien op de achterkant van deze folder, kunnen we meestal voorzien van een specialist programma - ongeacht uw specifieke behoeften.... [-]

Verenigd Koninkrijk East Budleigh
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International