Abbey Road Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM OP ABBEY ROAD INSTITUTE.

Abbey Road Institute is de opleidingsplaats voor de volgende generatie muziekproducenten en geluidstechnici.

Door de expertise en innovatie van Abbey Road Studios te realiseren en samen te werken met experts in de industrie leren we een professioneel eenjarig diploma in muziekproductie en geluidstechnologie.

We werken nauw samen met ingenieurs en producenten om een ​​breed, handig en sneller curriculum te creëren. Dit bereidt onze studenten voor om een ​​carrière in de muziekindustrie zo uniek te starten als zij zijn. Wat onze studenten en team verenigt is een liefde voor muziek en een passie om te creëren.

KLEER JE MUZIEKPRODUCTIE EN GELUKKIGE INGENIEURSORGER MET ONS.

Onze studenten leren van creatieve cutting edge producenten, technische experts, zakelijke professionals en gevestigde en ervaren namen in de muziekindustrie. Het kiezen om te studeren bij het Abbey Road Institute is een levensveranderende beslissing en een keer in een levenstijd ervaring.

Onze afgestudeerden zijn de toekomst van de muziek- en opname-industrie.

EEN KIJK BINNEN ONZE STUDIO

Onze vlaggenschool, Abbey Road Institute London, gevestigd in Abbey Road Studios in North West London, lanceerde in september 2015. De school is geïntegreerd in het Abbey Road Studios-gebouw en biedt onze studenten een speciale lesruimte en op maat gemaakte studio ruimte om 7 dagen per week te werken. We zijn trots om onze school te hosten in een dynamische lesruimte die alle terreinen van de cursus ondersteunt. U zult werken met top-of-the-range, industriële standaard apparatuur in onze professionele studio's.

Overzicht van de ruimte

In de loop van de cursus heb je toegang tot zowel onze les- als commerciële studio's in verschillende stadia, afhankelijk van de modules waaraan u werkt. Onze doelgebouwde faciliteiten omvatten een live-opname ruimte en een professionele standaardkamer, twee productiezalen, een mengruimte en een spreekkamer met individuele werkstations.

Studenten hebben toegang tot de studio van het Instituut, zowel als onderdeel van de tijdscholing en buiten de lestijd voor zelfstandig beheerde opname, productie en mengen. Elke student heeft toegang tot een krachtig computerwerkstation dat beschikbaar is voor, tijdens en na de les.

U kunt uw project starten in de studio en doorgaan met opnemen, bewerken en mengen op de werkplekken van de klaslokaal of de productie suites of mengkamers. Abbey Road Institute studenten kunnen er zeker van zijn dat ze leren op de allerbeste industriële standaard apparatuur in de klas en de studio. Onze studio's beschikken over een breed scala aan software en hardware waardoor diverse hybride set-ups mogelijk zijn, die zowel praktisch als geschikt zijn voor de moderne productie van audio productie.

De praktische tijd wordt individueel toegewezen en volledig onder toezicht van onze gekwalificeerde medewerkers. Praktische sessies kunnen wekelijks of maandelijks door studenten worden geboekt tijdens de werkuren van het Instituut. Er is geen limiet voor de hoeveelheid praktische tijd die een student tijdens zijn cursus kan boeken, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Locaties

Londen

Abbey Road Institute

Address
Abbey Road Institute London
Abbey Road Studio
3 Abbey Road

NW8 9AY Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7266 7397