Abbey College Manchester

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een niet-selectief, co-educatieve, onafhankelijk college in het hart van het centrum van Manchester. De meeste van onze 220 studenten studeren A-levels, GCSE of op onze International Foundation Programme. In onze vriendelijke, veilige, ondersteunende omgeving studenten hun doelen te bereiken en succesvol te gaan naar hun gekozen universiteit. Wij bieden een uniek alternatief voor de traditionele scholen met flexibele programma's en persoonlijke leren met behoud van een sterke academische ethos.

Onze Geschiedenis

Abbey College Manchester werd opgericht in 1990 en is onderdeel van de Alpha Plus Groep van onafhankelijke scholen en universiteiten.

Abbey College Manchester is nu viert haar 25-jarig bestaan ​​in 2015 en heeft een ontwikkelde een sterke reputatie op lokaal, nationaal en internationaal voor onderwijs van hoge kwaliteit, kleine klassen en een sterke ondersteuning van een docent-systeem.

Een scala aan cursussen aan de behoeften van individuele studenten aan te passen worden aangeboden: Twee jaar A-Levels; Eén Jaar Intensief Herkansing A-Levels; Een jaar Zakelijk BTEC; One en Two Jaar International Foundation Programma's (Business and Engineering) en een jaar GCSE's.

Het college is gevestigd in een modern vijf verdiepingen tellend gebouw in het hart van het centrum van Manchester. Alle klaslokalen, suites en laboratoria zijn goed uitgerust en middelen, en zorgen voor een onderwijs-en leeromgeving om studenten te helpen voldoen aan hun aspiraties.

Inrichting

Abbey College Manchester heeft een scala aan moderne apparatuur en hulpmiddelen om te leveren van hoge kwaliteit onderwijs aan studenten.

Al onze klaslokalen profiteren van state-of-the-art faciliteiten, toegang tot moderne technologieën, waaronder digitaal schoolbord, laptops en touch screens. Alle afdelingen zijn uitgerust met gespecialiseerde kamers en leerboeken zijn bedoeld voor alle cursussen.

De studenten hebben hun eigen personal computer log in en toegang tot de student gedeelde station waar leermiddelen zijn opgeslagen. Praktisch werk en onderzoek staat centraal in het onderwijs van biologie, scheikunde en natuurkunde, en dus elk onderwerp wordt onderwezen in een modern, vakspecifieke laboratorium. Elke kamer is uitgerust volgens de hoogste normen en is goed uitgerust om de levering van een breed scala aan experimenten en demonstraties toelaten om het leren van studenten te stimuleren.

Creativiteit bloeit binnen het college met Art & Design en fotografie onderwezen in speciale, goed uitgeruste kamers. Studenten worden aangemoedigd om zich te uiten met behulp van technieken, variërend van 3D-modellering, textiel, beeldhouwkunst en fotografie evenals conventionele schilderen en tekenen. Er is ook een donkere ruimte waar beelden kunnen worden verbeterd en ontwikkeld door studenten. Een grote studie centrum is beschikbaar als een stille en bewaakte studiegebied. Hier kunnen studenten hun eigen of hogeschool laptops te gebruiken voor persoonlijk werk. Er is een draadloze verbinding hier en rond het college beschikbaar.

Onderwijzen en leren

Onderwijzen en leren is streng, terwijl creatief zijn en inspelen op de individuele student nodig.

Kleine klassen

Wij zijn van mening dat de kleine klassen en onderwijs van hoge kwaliteit zijn de sleutel tot succes. Deze aanpak is zeer persoonlijk en houdt in dat studenten zijn gericht op hun studie en krijgen veel aandacht van leraren tot de verwezenlijking te maximaliseren en voldoen aan potentieel. Naast kleine klassen stimuleren we een vriendelijke omgeving door het hebben van een geen uniform beleid en het creëren van relaties waar iedereen op voornaam voorwaarden.

Deskundige docenten

Onze toegewijde docenten hebben een uitstekende kennis van hun onderwerpen en de specificaties en als examinator voor de grote examencommissies ze zijn goed gepositioneerd om begeleiding en ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van onderzoekstechniek. Leraren breken onderwerpen in hanteerbare secties, zodat studenten gemakkelijker kunnen werken aan de kwaliteiten die ze nodig hebben. Studenten worden goed voorbereid op openbare examens en krijgen belangrijke studievaardigheden.

Studeren in het college

Alle studenten hebben ingeroosterd, begeleide studie ingebouwd in hun programma's. In onze studie centrum werken de studenten stil en dit bouwt een cultuur van concentratie en respect voor de leerbehoeften van anderen.

Beoordeling en toezicht

Kleine klassen betekenen leraren kunnen meer tijd besteden aan de beoordeling van het werk van elke leerling en het geven van mondelinge en schriftelijke feedback op een 1-1 basis. Docenten beoordelen student inspanning en bereiken vaak. Rapporten worden naar huis gestuurd elk half term en omvatten schriftelijke opmerkingen en de gegevens met betrekking tot de aanwezigheid, academische bereiken en student inspanning, zowel in de klas en in hun eigen tijd. Studenten en docenten reflecteren op de huidige werkzaamheden en normen te verhogen door in te stemmen doelen op terreinen als vakinhoudelijke kennis, time management, revisie technieken en de voortgang van cursussen. Dit op zijn beurt bouwt vertrouwen en verhoogt normen.

Opkomst

Aanwezigheid wordt bewaakt door middel van dagelijkse registratie en aan het begin van elke les. Ouders / verzorgers worden benaderd als een student niet aanwezig is in de klas.

Locaties

Manchester

Abbey College Manchester

Address
5-7 Cheapside
Off King Street

M2 4WG Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 161 817 2700