Abbey College Cambridge

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Meer dan 300 studenten uit 30 landen studeren bij ons. Ze zijn verenigd door één ambitie: een van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk in te voeren. Onze studenten, samen met onze goed opgeleide, professionele medewerkers, vormen een college gemeenschap die is gewijd aan de uitstekende prestatie voor iedereen.

Onze studenten spreken van het college beschouwen als als een familie. Vanaf de eerste dag dat ze zijn gemaakt, zowel in als buiten hun lessen zeer welkom voelen. In onze accommodatie maken ze nieuwe vrienden en gedijen in een echt inclusieve internationale omgeving.

Onze studenten 'track record spreekt voor zich, en de resultaten hebben onze universiteit als een van de beste in het Verenigd Koninkrijk gevestigd. In 2015 behaalde onze A-niveau studenten een A / B slagingspercentage van 82%, en nog mooier, een A -Een slagingspercentage van 61%.

Onze locatie in de stad van Cambridge is een fusie van het alledaagse en het buitengewone. Het is een stad die onze geschiedenis heeft gevormd en blijft zijn stempel op onze toekomst.

Onze Geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1994 Abbey College Cambridge is uitgegroeid tot een van de beste zesde vorm universiteiten voor internationale studenten in het Verenigd Koninkrijk.

We hebben ontwikkeld en onderhouden een uitstekende staat van dienst academisch succes. Onze studenten 'uitzonderlijk A niveau slagingspercentages betekenen dat we de juiste wijze is geplaatst op de top van de universiteit ranglijsten sinds 1997.

Ons college gemeenschap is aanzienlijk gegroeid in deze tijd en we hebben nu 340 studenten uit meer dan 30 landen, die worden gegeven en ondersteund door 90 leden van het personeel.

uitstekende prestatie voor iedereen: Tijdens deze groei onze educatieve ethos heel duidelijk is gebleven. Onze educatieve aanbod is veranderd sinds 1994, van wordt in eerste instantie ontworpen voor A-niveau hernemen van studenten om nu als een GCSE, Stichting en A-niveau college gespecialiseerd in het voldoen aan de behoeften van internationale studenten.

Ons college is aangewezen als zijnde een "Outstanding School" van de Britse onderwijsinspectie, OFSTED, als gevolg van het bereiken van de hoogste rang in alle 12 uitspraken die gedaan zijn op het onderwijzen en internaten kwaliteit in het college.

In juli 2016 ondernam we een nieuwe fase in onze ontwikkeling door te verhuizen naar een nieuwe single site, speciaal gebouwde campus. Onze nieuwe campus is ontworpen door het personeel van Abbey College Cambridge om perfect te passen bij de behoeften van onze studenten.

Abbey College Cambridge is een bestanddeel college van de abdij DLD Groep van Colleges, die op zijn beurt deel uit van de Alpha Plus Group.

Accommodatie

Vanaf september 2016 zal volpension kamers beschikbaar op de site op onze nieuwe campus zijn. Dit boarding accommodatie zal worden bekend als 'Abbey House' en het zal onze bestaande accommodatie bepaling aan te vullen.

Belangrijkste kenmerken van onze Abbey House accommodatie bestaan ​​uit:

120 Ruime ensuite eenpersoonskamers voor studenten leeftijd 13+ Gezond en heerlijk ontbijt, lunch en diner geserveerd in onze op de campus kantine, met een ruime keuze van de maaltijd opties Op de campus koffie en een snackbar Ofsted 'Outstanding' beoordeeld boarding bepaling Wifi toegang in het hele (inbegrepen in de accommodatie vergoeding) Aangewezen mannelijke en vrouwelijke accommodatie vloeren Gemeenschappelijke kamers en gemeenschappelijke ruimtes met een kitchenette Op het terrein beveiliging 24 uur per dag, 7 dagen per week Key toegangskaart betekent dat accommodatie vloeren alleen kan worden benaderd door studenten die in hen wonen

Studentenleven

Onze studenten krijgen de beste studieresultaten. Wij bereiken dit door middel van strenge, maar informeel onderwijs, kleine klassen, veelvuldige testen en deskundige docenten die de belangen van elk van onze studenten in het centrum van alles wat ze doen zetten.

Wij zijn van mening dat de studenten, van alle leeftijden, te bereiken grote dingen door hun eigen intelligentie, verbeeldingskracht en initiatief. Maar wij geloven ook dat onze rol is om de structuren waarin dit kan gebeuren te maken.

Onze studenten het bereiken van hun uitstekende resultaten omdat onze leraren de zorg over hun welzijn en vooruitgang. Ze helpen hen het vertrouwen en de discipline en de motivatie die nodig ontwikkelen om hun inspanningen om te zetten in resultaten.

Persoonlijk Begeleiders toezicht studievoortgang; zij voldoen aan de studenten onder hun hoede elke week.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Propedeuse » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

GCSE cursus

Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Onze GCSE programma Abbey College Cambridge wordt gegeven over een periode van een jaar, twee jaar en vanaf januari 2017, achttien maanden. GCSE resultaten Onze student rang consequent ver boven het Britse gemiddelde. [+]

Onze GCSE programma Abbey College Cambridge wordt gegeven over een periode van een jaar, twee jaar en vanaf januari 2017, achttien maanden. GCSE resultaten Onze student rang consequent ver boven het Britse gemiddelde.

GCSE's vormen de eerste stap op weg naar een Britse universiteit. Onze een en twee jaar GCSE cursussen zowel starten in september. Onze achttien maand GCSE cursus zal beginnen in januari 2017.

Twee jaar GCSE Cursussen

kunst en ontwerp biologie zakelijke studies chemie economie Engels Taal (1e of 2e Taal) geschiedenis wiskunde Natuurkunde

Aantal Onderwerpen

Studenten studeren zeven verplichte GCSE onderwerpen, Biologie, Business Studies, Scheikunde, Economie, Engels Taal, Wiskunde en Natuurkunde, en moet een achtste onderwerp kiezen uit een Art & Design of History.... [-]


Cursus

Academisch engels

Campus Voltijd Deeltijd August 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Wij bieden een scala van academische cursussen Engels op basis van individuele behoeften en wensen van studenten. [+]

Wij bieden een scala van academische cursussen Engels op basis van individuele behoeften en wensen van studenten.

Wat is Academisch Engels?

Engels is de primaire wereldwijde taal van het bedrijfsleven, de academische wereld en de internationale betrekkingen, het is de wereldwijde lingua franca. Een level cursussen in de Abbey College Cambridge en in het Verenigd Koninkrijk worden in het Engels gegeven, zal het ook de voertaal bij de opleidingen die je zal gaan om te studeren aan de universiteit zijn.

Waarom studeren Academisch Engels?

Terwijl de algemene voordelen die het beheersen van het Engels brengt zijn enorm, als uw primaire doel is om te worden toegelaten tot de door u gekozen universiteit in het Verenigd Koninkrijk of een ander Engels sprekend land, zal u gevraagd worden om een ​​bepaald niveau van vaardigheid in het Engels aan te tonen. Dit wordt meestal aangetoond door een score op een erkende Engels taal test, zoals IELTS.... [-]


Propedeuse

International Foundation programma

Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Wij bieden studenten drie Stichting Pathways om hen voor te bereiden om te studeren aan Britse universiteiten. Op alle 3 trajecten studenten volledig Core Skills modules in Wiskunde, Informatica, Presentatie & Research Skills, en Engels voor academische doeleinden. [+]

Wij bieden studenten drie Stichting Pathways om hen voor te bereiden om te studeren aan Britse universiteiten.

Op alle 3 trajecten studenten volledig Core Skills modules in Wiskunde, Informatica, Presentatie & Research Skills, en Engels voor academische doeleinden.

Alle drie de trajecten zijn ontworpen om studenten een grondige in de belangrijkste concepten en theorieën die ze zullen ontmoeten geven tijdens hun undergraduate studies.

Onze Business, Economics and Accounting stichting route omvat de boekhouding, bedrijfskunde, economie en wiskunde voor het bedrijfsleven. U krijgt een kritisch inzicht in organisaties, markten, de concurrentie en toegevoegde waarde te ontwikkelen. Typische universitaire opleidingen toegankelijk via deze route zijn onder andere Finance en Accounting, Economie, Business Management, International Business, Banking and Marketing.... [-]


Voorbereidend Jaar

A-niveau cursus

Campus Voltijd 18 - 24 maanden September 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge

Onze A-Level cursussen worden gegeven over 18 maanden of twee jaar. De tweejarige opleiding start in september en de 18 maanden durende cursus start in januari. Studenten nemen vier thema's in hun eerste jaar en drie of vier thema's in hun tweede jaar. [+]

Onze A-Level cursussen worden gegeven over 18 maanden of twee jaar. De tweejarige opleiding start in september en de 18 maanden durende cursus start in januari. Studenten nemen vier thema's in hun eerste jaar en drie of vier thema's in hun tweede jaar. Studenten met IELTS (of gelijkwaardig) van minder dan 6.5 zal ook studeren Engels voor academische doeleinden tijdens hun eerste jaar van de A-Level studie.

ONDERWERPEN:

kunst en ontwerp biologie zakelijke studies chemie economie Engelse Literatuur geschiedenis Wiskunde en verdere wiskunde Moderne Vreemde Talen psychologie

A-Level Entry Requirements

Cursus Start Datum en Lengte: september (2 jaar), januari (18 maanden) Engels Niveau (minimum): IELTS 5.5 (of gelijkwaardig) Leeftijd: 16 - 19 jaar bij binnenkomst Kwalificaties: 5 GCSE gaat in de rang C, of het equivalent daarvan ... [-]

Videos

Why study at Abbey College Cambridge?