Newcastle University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Precies waar je wilt zijn

Wil je studeren aan een hooggeplaatste universiteit in een van de meest opwindende steden in het Verenigd Koninkrijk? Newcastle University werd 5e in het Verenigd Koninkrijk door de International Student Barometer 2016 en maakt deel uit van de internationaal gerenommeerde Russell Group. IN Newcastle University ligt precies in het hart van de campus. Je voelt je meteen onderdeel van deze bruisende, bloeiende universitaire scène, terwijl je leert in zijn fantastische moderne faciliteiten. Je ervaart universitair onderwijs met lezingen, tutorials en een ondersteunde privéstudie. Ons vriendelijke ondersteuningsteam is dichtbij, zodat u verzekerd bent van een eenvoudig, ontspannen en inspirerend eerste jaar.

Het hart van uw leerervaring

Wil je studeren in het hart van een bloeiende stad? Het INTO Center op Newcastle University biedt precies dat. Het is een modern, veilig centrum met volledige toegang tot een scala aan faciliteiten om te leven en te leren.

Dankzij de moderne studiefaciliteiten, accommodatie op het terrein en veel mogelijkheden om te ontspannen en te socializen, vindt u alles op één plek.

Naast moderne klaslokalen en fantastische IT-faciliteiten biedt het centrum een ​​veelzijdig laboratorium, een Language Resource Center en een uitgebreide bibliotheek. En u wordt ondersteund door onze toegewijde docenten en medewerkers die ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd op Newcastle University .

Bibliotheek

Er zijn drie bibliotheken op de campus. Zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend, is de Robinson Library de hoofdbibliotheek van de universiteit. Hier vindt u meer dan een miljoen boeken, meer dan 100.000 elektronische bronnen en duizenden tijdschriften.

Er zijn nog twee gespecialiseerde bibliotheken: de Juridische Bibliotheek en de Walton Medical and Dental Library. Kunt u niet vinden waarnaar u op zoek bent? Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om u te helpen vinden wat u zoekt.

 • 1.300 netwerk-pc's, sommige met 24-uurs toegang
 • Schrijven ontwikkeling, Maths-Aid en algemene bibliotheekassistentie beschikbaar
 • Dvd- en cd-uitcheck voor het leren van talen

uitrusting

Als het gaat om studeren, heeft het INTO Center alles wat je nodig hebt. Er is een mix van sociale ruimtes en stille plekken voor privéstudie. Het goed gevulde Learning Resource Center zit vol met boeken, online bronnen en tijdschriften om je studie te verbeteren. Het Learning Resource Center is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Wil je online studeren? Je hebt toegang tot Blackboard, een virtuele leeromgeving waar je lesnotities en cursusinhoud kunt downloaden en kunt deelnemen aan discussies met je klasgenoten en docenten.

Advies nodig? Het Center biedt 24-uurs ondersteuning vanaf het moment dat u aankomt. Van visum- en immigratie-ondersteuning tot het ophalen van de luchthaven, een oriëntatieprogramma en residentiële assistenten in de accommodatie, je hebt alle hulp die je nodig hebt om je te vestigen.

Het leven op de campus gaat niet alleen over studeren. Je hebt ook toegang tot een aantal geweldige faciliteiten waar je kunt socializen met je nieuwe vrienden. Cafés, restaurants en sportfaciliteiten zijn allemaal te vinden op de campus. Of ga naar de Students 'Union, waar je verwend zult worden met meer dan 200 clubs en verenigingen.

Eten

Een geweldige plek om met vrienden rond te hangen en te ontspannen tussen de lessen door, het café bevindt zich in het midden van de campus. Het is een geweldige plek om tussen de lessen ontbijt, lunch of een drankje op te halen. Vegetarisch en halal opties zijn vaak beschikbaar en er is ook een klantenkaart om u geld te besparen.

Ongelooflijke faciliteiten en een fantastische locatie

Je hebt toegang tot alle geweldige faciliteiten van Newcastle University . Er is de bekroonde Robinson Library en het Language Resource Center - beide zijn geweldige plekken om te studeren, evenals een geweldige virtuele leeromgeving. Maar INTO Newcastle University gaat over meer dan alleen lessen en ook studeren, met een geweldige studentenvereniging en een fantastisch sportcentrum.

Een top-ranked wereldwijde universiteit

Newcastle University biedt uitstekende kansen op inzetbaarheid, een onvergetelijke studentervaring en is een van de oprichters van de Russell Group, die 24 van de meest gewaardeerde onderzoeksintensieve universiteiten van het VK omvat. De universiteit van Newcastle University staat in de top 1% van de universiteiten in de wereld en 23 in het Verenigd Koninkrijk en staat ook op de twaalfde plaats in de wereld voor internationale studenttevredenheid.

Hier studeren betekent dat je je bij meer dan 23.000 studenten uit meer dan 120 landen zult voegen en een sterke studentengemeenschap zult hebben die je leren zal inspireren en aanmoedigen.

Een traditie van uitmuntendheid handhaven

De Newcastle University is een populaire keuze voor studenten en werkgevers, een van de beste Britse universiteiten en met een uitstekende reputatie voor excellent onderwijs en baanbrekend onderzoek.

U bouwt hier wereldwijde verbindingen, waarbij de universiteit een reeks opties biedt om uw studies te verbeteren, waaronder:

 • studeren in het buitenland overeenkomsten met meer dan 250 universiteiten over de hele wereld, evenals internationale studie in het buitenland, zomer school en werkprogramma's geïntegreerd in graden
 • financiering voor studentenonderzoekreizen over de hele wereld
 • partnerschappen met meer dan 400 internationale instellingen
 • gratis toegang voor alle studenten tot faciliteiten om een ​​andere taal te leren
 • diploma's geleverd in Singapore en een medische school in Maleisië
 • een gloednieuwe campus in Londen met verschillende cursussen, masterclasses en evenementen voor werkgevers en alumni
 • verschillende disciplines, met 27 onderwerpen gerangschikt in de Britse top 20

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Undergraduate Pathways » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Propedeuse »

Programma's

Deze school biedt ook:

Graduate Diploma

Afgestudeerd Diploma In Bedrijfskunde En Humaniora Met Pre-sessional Engels

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

Dit programma bevat een extra term die specifiek is gericht op het verbeteren van uw Engelstalige vaardigheden voor directe toegang tot een master's degree aan de Universiteit van Newcastle. Voortgang naar een reeks van postdoctorale diploma's in zaken, communicatie, erfgoed, wet, media, sociale wetenschappen en vervoer aan de Universiteit van Newcastle. [+]

Verbeter uw taal- en academische vaardigheden voor directe toegang tot een master's degree aan de Universiteit van Newcastle. Deze cursus omvat een pre-sessional English Language module om u te helpen voorbereiden op het studeren in het Verenigd Koninkrijk.

Het Graduate Diploma met Pre-Sessional English stelt u in staat om één taal Engels te volgen, gevolgd door een academische studie in zaken en humaniora.

[-]

Afgestudeerd Diploma In De Architectuur

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

[+]

[-]

Afgestudeerd Diploma In Zaken En Humaniora

Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

Verbeter uw taal- en academische vaardigheden voor directe toegang tot een master's degree aan de Universiteit van Newcastle. Deze weg biedt u een voortgang in een aantal postgraduaatse graden in landbouw, bedrijfsleven, communicatie, erfgoed, wet, media, sociale wetenschappen en vervoer aan de Universiteit van Newcastle. [+]

Verbeter uw taal- en academische vaardigheden voor directe toegang tot een meestersgraad aan de universiteit van Newcastle

Deze weg biedt u een voortgang in een aantal postgraduaatse graden in landbouw, bedrijfsleven, communicatie, erfgoed, wet, media, sociale wetenschappen en vervoer aan de Universiteit van Newcastle.

Waarom aanvraag voor het Graduate Diploma programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma volledige universitaire status

[-]

Graduate Diploma in Architecture with Pre-sessional English

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

[+]

Academisch: Voorgraadse diploma of 3 jaar diploma

[-]

Propedeuse

Internationale Basis In De Fysieke Wetenschappen En Techniek

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

U biedt directe toegang tot het eerste jaar van een bacheloropleiding in een aantal ingenieurs- en wetenschapsonderwerpen aan een toonaangevende Britse universiteit. [+]

Studeer voor je bacheloropleiding in vakken zoals wetenschap en techniek aan de Universiteit van Newcastle

Een kwaliteitsverzekerde cursus biedt directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding in een aantal engineering en wetenschapsonderwerpen aan een toonaangevende Britse universiteit.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma volledige universitaire studentenstatus en toegang tot universiteitsfaciliteiten

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

[-]

Internationale Basis In De Geesteswetenschappen En Sociale Wetenschappen

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

U biedt directe toegang tot het eerste jaar van een bacheloropleiding in een aantal vakken van wet tot media naar de politiek van een toonaangevende Britse universiteit. [+]

Het combineren van academische studie, intensieve Engelse taalonderwijs en studievaardigheden om u voor te bereiden op het eerste jaar in Politiek en Sociologie aan de Universiteit van Newcastle

In Newcastle University biedt u de beste voorbereiding op directe toegang tot het eerste jaar van uw bacheloropleiding in een aantal onderwerpen van wet tot media naar de politiek.

Waarom aanvraag voor het Internationaal Stichting programma? gegarandeerde universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma volledige universitaire studentenstatus en toegang tot universiteitsfaciliteiten

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

Internationale Stichting (3 termijnen) - dit is de standaard optie Uitgebreide Internationale Stichting (4 termijnen) - dit bevat een aanvullende term in het Engels voor aanvullende taalondersteuning Waar vindt het mij? ... [-]

International Foundation in Architecture

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

[+]

Engelse taal: IELTS 5.0 - 5.5 of gelijkwaardig

[-]

International Foundation in Business and Management

Campus Voltijd 9 - 12 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

[+]

succesvol afronden van een interview; eerder een relevante discipline hebben bestudeerd; een diploma hebben behaald; of met IELTS 6.0 of equivalent in de Engelse taal.

7e in het Verenigd Koninkrijk voor Landbouw

(The Times en The Sunday Times Good University Guide 2017)

Leiden naar een verscheidenheid aan voorgraadse graden aan de universiteit van Newcastle op gebieden zoals:

Boekhouding, Financiën en Economie

Naast lezingen vindt u seminaries, groepswerk, computer sessies en ook klinieken studeren, waar u één-op-één begeleiding van uw docent krijgt. Deskundigen op het gebied van zaken zullen uw studies verbeteren door presentaties te geven. U kunt ook profiteren van case studies uit de Financial Times 100-serie.... [-]


Undergraduate Pathway

Internationaal Jaar één In Het Bedrijfsleven

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

Bereid je voor voor het tweede jaar van een bacheloropleiding aan de universiteit van Newcastle University. Deze cursus zal uw kennis verbeteren in moderne bedrijfs- en managementvaardigheden, zodat u rechtstreeks in het tweede jaar van een bacheloropleiding kan volgen na succesvolle afronding. [+]

Bereid je voor voor het tweede jaar van een bacheloropleiding aan de universiteit van Newcastle University.

Waarom aanvraag voor het International Year One programma? universitaire plaatsing voor alle succesvolle studenten een kwaliteitsverzekerd universitair programma volledige universitaire status

Er zijn twee gangen opties beschikbaar:

[-]

International Year One in Architecture

Campus Voltijd 9 - 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

[+]

Waar moet ik heen?

[-]

Contact

INTO Newcastle University

Adres The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/newcastle-university