​Bradford Dance Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Bradford Dance Centre

Bradford Dance Centre ligt in het hart van het centrum van Bradford. Het werd opgericht in 2015 om een ​​professionele, toegewijde dans ruimte en creatieve hub voor de mensen van Bradford en de omringende gebieden. Onze locatie en dansstudio's zal openen voor het publiek in augustus 2015.

De primaire doelstellingen van de Bradford Dance Centre zijn om door te gaan, aan te moedigen, te bevorderen en het leren, onderwijs, opleiding en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen in de dans. We zijn toegewijd aan het creëren van kansen in de dans voor alle leden van de gemeenschap, ongeacht leeftijd, achtergrond, ervaring of het vermogen. Bradford Dance Centre biedt een scala aan cursussen en professionele ontwikkeling mogelijkheden voor dansstudenten, professionele danskunstenaars en leden van de lokale gemeenschap.

Bradford Dance Centre is een not-for-profit maatschappelijke onderneming en een geregistreerde Britse aanbieder van opleidingen van een aantal van de UK's meest gerespecteerde toekennen lichamen.

Bradford Dance Centre is gunstig gelegen dicht bij alle voorzieningen van de stad en op korte loopafstand van de trein- en busstations in Bradford.

Inrichting

Bradford Dance Centre beschikt over 4.500 vierkante voet van toegewijde dans ruimte, met drie professionele dansstudio's, kleedruimtes, een kitchenette, een kantoor en vergaderruimte ruimte en een grote, open gemeenschappelijke receptie, ideaal voor informele bijeenkomsten en netwerken.

Onze dansstudio's beschikbaar zal zijn om te huren op uurbasis vanaf september 2015.

Locaties

Bradford

Bradford

Address
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Bradford, Engeland, Verenigd Koninkrijk