Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op onze Academy!

SKIES Aviation Academy gevestigd in Thessaloniki en is de eerste Approved Training Organization onder EASA regelgeving in Griekenland, GR ATO-122, die elk individueel begeleidt van nul vliegervaring aan Airline Transport Pilot License (ATPL) door middel van ons personeel's kennis, ervaring en kwaliteit van de opleiding.

Visie

Aan de vertrouwde leider in de luchtvaartindustrie in Europa door het verstrekken van de hoogste kwaliteit professionele opleiding van toekomstige Airline Pilots en andere luchtvaart disciplines.

Mission Statement

Om de hoogste kwaliteit van het onderwijs te leveren door superieure leeromgeving en veiligheid tijdens de vlucht training dat elk van onze studenten zal toestaan ​​om hun ultieme doel te bereiken.

Wij bieden professionele stewards en leermiddelen en theoretische opleidingen van Private Pilot Licence (PPL) tot Airline Transport Pilot Licence (ATPL) met alle bijbehorende waardering voor lokale en buitenlandse studenten. Maakt niet uit of u kiest voor het vliegen voor uw plezier, of het bouwen van je carrière als een professionele piloot, garanderen wij u de beste training ervaring!

We werken meer dan 330 dagen van de VFR vliegen voorwaarden van de internationale luchthaven van Thessaloniki - de tweede grootste luchthaven in Griekenland en ligt op 10 minuten van ons pand. De luchthaven heeft een 2-tal landingsbanen (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Radar aanpak en NDB. Terwijl steeds een Airline Pilot is het sterk aanbevolen om te vliegen ervaring bij grate luchthavens!

Onze Team

De kwaliteit van het onderwijs wordt beoordeeld door de kwaliteit van het onderwijs instructeurs, alsmede door de technische faciliteiten voor de opleiding. Bij Skies Aviation Academy beide criteria is voldaan.

Onze professionele vlucht instructeurs zijn allen met vele uren bewezen instrueren van ervaring, zowel in de lucht als op de grond. Ondanks de cursus je bent ingeschreven, onze instructeur team staat altijd klaar om u te helpen bij het bereiken van je doel en daarbuiten.

Skies Aviation Academy staat bekend om haar traditie van de opleiding en voor zijn hooggekwalificeerd personeel in Griekenland als in het buitenland. Onze Academy is de beste plek voor degenen wier droom is om een ​​pilot met excellence en volledige kennis van hun beroep geworden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Grieks

Deze school biedt ook:

Cursus

Skies Aviation Academy

De EASA Geïntegreerde ATPL cursus is bedoeld voor studenten van nul vliegervaring tot een bevroren ATPL in ongeveer 12 tot 14 maanden, door het voltooien van deze program ... [+]

De EASA Geïntegreerde ATPL cursus is bedoeld voor studenten van nul vliegervaring tot een bevroren ATPL in ongeveer 12 tot 14 maanden, door het voltooien van deze programma kom je in aanmerking om te werken als een eerste officier met een luchtvaartmaatschappij. Na het afstuderen ontvangt de student een EASA Commercial Pilot Licence (CPL) met Multi-Engine (ME), Instrument Rating (IR) en Multi Crew Cooperation (MCC) Cursus met 198,5 vlieguren en 800 uur theorie hebben. Airline Transport Pilot Licence (ATPL) is een professionele vliegbrevet en is het meest bij voorkeur door de luchtvaartmaatschappijen.

Toelatingseisen: Minimum leeftijd van 17 jaar oud Middelbare school diploma of gelijkwaardig Luchtvaart Engels Taalvaardigheid (ELP) Mogelijkheid om Aviation Medical klasse 1 Examens voorbij cursus Inclusief Aanpak en landingsgelden Alle belastingen uniform HCAA Fees (Theorie-examens, de eerste poging) Skill Test (vliegtuig huur) Extra informatie ... [-]
Griekenland Thessaloniki
September 2020
Engels
Voltijd
12 - 14 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Skies Aviation Academy

ICAO CPL / ME / IR Conversion cursus is bedoeld om eventuele ICAO professionele licentie en ratings aan EASA professionele licentie te zetten. ... [+]

ICAO CPL / ME / IR Conversion Course is bedoeld om eventuele ICAO professionele licentie en ratings aan EASA professionele licentie te zetten.

Pre-Entry eisen: Minimum leeftijd van 18 jaar Houder van een geldig ICAO CPL ME / IR Licence EASA ATPL Theorie-examens Luchtvaart Engels Taalvaardigheid (ELP) In staat om klasse 1 luchtvaart medische examen passeren Cursus Structuur

Vliegende Phase:

6 Hours CPL / ME conversie training op DA42. 15 uur IR / ME training die 10 uur SIM ALSIM ALX training en 5 uur ME trainen op DA42. 2,5 uur vaardigheidstest voor CPL / ME / IR met de Examiner

De cursus is inclusief: Aanpak & landingsrechten skill Test unif... [-]
Griekenland Thessaloniki
September 2020
Engels
Voltijd
2 - 3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy