Skies Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op onze Academy!

SKIES Aviation Academy gevestigd in Thessaloniki en is de eerste Approved Training Organization onder EASA regelgeving in Griekenland, GR ATO-122, die elk individueel begeleidt van nul vliegervaring aan Airline Transport Pilot License (ATPL) door middel van ons personeel's kennis, ervaring en kwaliteit van de opleiding.

Visie

Aan de vertrouwde leider in de luchtvaartindustrie in Europa door het verstrekken van de hoogste kwaliteit professionele opleiding van toekomstige Airline Pilots en andere luchtvaart disciplines.

Mission Statement

Om de hoogste kwaliteit van het onderwijs te leveren door superieure leeromgeving en veiligheid tijdens de vlucht training dat elk van onze studenten zal toestaan ​​om hun ultieme doel te bereiken.

Wij bieden professionele stewards en leermiddelen en theoretische opleidingen van Private Pilot Licence (PPL) tot Airline Transport Pilot Licence (ATPL) met alle bijbehorende waardering voor lokale en buitenlandse studenten. Maakt niet uit of u kiest voor het vliegen voor uw plezier, of het bouwen van je carrière als een professionele piloot, garanderen wij u de beste training ervaring!

We werken meer dan 330 dagen van de VFR vliegen voorwaarden van de internationale luchthaven van Thessaloniki - de tweede grootste luchthaven in Griekenland en ligt op 10 minuten van ons pand. De luchthaven heeft een 2-tal landingsbanen (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, Radar aanpak en NDB. Terwijl steeds een Airline Pilot is het sterk aanbevolen om te vliegen ervaring bij grate luchthavens!

Onze Team

De kwaliteit van het onderwijs wordt beoordeeld door de kwaliteit van het onderwijs instructeurs, alsmede door de technische faciliteiten voor de opleiding. Bij Skies Aviation Academy beide criteria is voldaan.

Onze professionele vlucht instructeurs zijn allen met vele uren bewezen instrueren van ervaring, zowel in de lucht als op de grond. Ondanks de cursus je bent ingeschreven, onze instructeur team staat altijd klaar om u te helpen bij het bereiken van je doel en daarbuiten.

Skies Aviation Academy staat bekend om haar traditie van de opleiding en voor zijn hooggekwalificeerd personeel in Griekenland als in het buitenland. Onze Academy is de beste plek voor degenen wier droom is om een ​​pilot met excellence en volledige kennis van hun beroep geworden.

Locaties

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland
Telefoonnr.
+30 2392 021100