Lees de Officiële Beschrijving

OLYMPUS Aviation Academy is opgericht en wordt beheerd door veteraan luchtmacht en burgerluchtvaart Flight instructeurs, naar aanleiding van de hoogste van de Europese Civil Aviation Authority / EASA-normen. Olympus Aviation Academy biedt professionele piloot training, op alle niveaus, van 0 tot ATPL (Air Transport Pilot Licence). De academie zorgt voor een hoge mate van discipline, die nodig zijn voor het opbouwen van vaardigheden en het karakter van een toekomstige piloten '.

Pay as you Fly - Geen risico

Terwijl veel reclame voor de "pay as you fly" idee, bij Olympus Aviation Academy het is absoluut waar!

High Quality Training

Alle oefenvluchten worden persoonlijk begeleid door het hoofd van de opleiding om te zorgen voor een hoge kwaliteit van de opleiding.

E-Learning

De gehele studiemateriaal on-line beschikbaar voor zowel de residentiële en afstandsonderwijs studenten. U kunt bestuderen vanuit huis, nog voordat uw komst!

Internationaal vliegveld

Als student van Olympus Aviation Academy, wordt u getraind in de tweede grootste luchthaven van Griekenland (niet in kleine of militaire luchthavens, met veel beperkingen, wat kan leiden tot vertraagde training).

Word professionele piloot in slechts 12 maanden

Uw tijd is kostbaar, dus niet verspillen in vliegscholen met langzame training.

International Hour Building

Geavanceerde training student piloten en Hour Bouwers hebben de mogelijkheid om te bezoeken en worden opgeleid in meer dan 50 luchthavens en vliegvelden in de buurt van het Griekse vasteland en de eilanden (bv. Mykonos, Santorini, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilene en in veel andere Europese luchthavens, zowel voor VFR of IFR benaderingen.

Gratis Aerobatic Training

De enige gecertificeerde Flight Academy voor acrobatische training in Zuid-Europa. Tijdens uw uur gebouw, zult u worden opgeleid om aerobatic manoeuvres uit te voeren!

Ervaren personeel

U wordt geleerd door hoog gekwalificeerde docenten met vele jaren van de vlucht en opleiding ervaring, (luchtmacht en luchtvaartmaatschappijen) om uw koers voldoening en plezier te maken.

Gegarandeerde prijs

In Olympus Aviation Academy begrijpen we dat de opleiding van piloten is duur. Verborgen kosten zal resulteren in een student uit zijn begroting. Wij garanderen dat er geen verborgen kosten.

Certified Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Cessna 152 Long Range Tanks Seneca III / PA-34

Alle vliegtuigen zijn gecertificeerd voor IFR training en natuurlijk de vloot uit te breiden, aan de behoeften van de studenten te ontmoeten.

Waarom OAA?

Het kiezen van de juiste Flight School:

De keuze van de juiste training school is de eerste stap op weg naar een bevoegde privé of professionele piloot en de belangrijkste beslissing die je maakt worden. Er is geen toevallige benadering van het leren om te vliegen. Een succesvolle vliegende carrière is alleen mogelijk door het verkrijgen van de beste training tijdens de formatieve uur opleiding luchtvaart. De hoofddoelstelling van OAA is om de best mogelijke basis voor leerling-piloten bieden vanaf de eerste dag. Wij maken geen snelkoppelingen en we laten niets aan het toeval over.

"Vliegen is een kunst en de kunst van het vliegen wordt onderwezen en geleerd door de juiste medewerkers."

Groot-instructie Experience:

Met meer dan 34 jaar ervaring als een Air Force piloot, civiele piloot, vlucht instructeur, vlucht instructeur Instructor, Flight examinator, met een totaal van 13.300 uur vliegtijd, bestaande uit 3800 luchtmacht uur, 9250 civiele uur en 250 zee vliegtuig uur, wordt beschouwd als een van de beste Flight instructeurs in Griekenland.

Geïllustreerd solide onderwijs en educatieve vaardigheden in een veeleisende luchtmacht en commerciële omgeving, door middel van de uitvoering van de syllabus ontwerp, het beheer en de herziening voor de instap piloten, terwijl het verstrekken van doeltreffende trainingen, PPL, van 0 tot ATPL (Air Transport Pilot Licence), MCC, begeleiding en beoordeling in vier Flight Training Organizations (FTO's / ATO's) volgens de JAA / EASA regelgeving. Met succes opgeleid meer dan 280 particuliere en professionele piloten.

Flight Safety:

hoofddoel OAA is om beroepsopleiding te bieden volgens Part FCL / EASA regelgeving van de vliegveiligheid en de normen van onderhoud. OAA maakt gebruik van enige volledig gecertificeerd door EASA en HCAA van Griekenland, vliegtuigen.

Train ervaring:

Olympus Aviation Academy is een Approved JAA / EASA Training Organisation ATO GR 123, in Thessaloniki / Griekenland, in het kader van de toelating van Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy is opgericht door professionele piloten uit de industrie Air Force en de Civil Aviation met duizenden vlieguren en geweldige ervaring in de opleiding proces. Ground Instructors hebben bewezen specialistische kennis en jarenlange ervaring in de luchtvaart.

Uitstekend weer:

De uitstekende weersomstandigheden in Thessaloniki stellen ons in staat om ononderbroken training leveren het hele jaar door, zonder kostbare tijd en geld verspillen. In de zomer hoge temperaturen hier zijn meestal tussen de 27 en 33 graden Celsius, hoewel ze soms hoger te klimmen. In de herfst en wintermaanden, nachten zijn aanzienlijk koeler, en de normale overdag hoge temperaturen liggen tussen 21 en 25 graden Celsius.

In slechts 12 maanden:

In Olympus Aviation Academy is de gemiddelde tijd die nodig is om de Zero to ATPL cursus af te ronden is 12 - 14 maanden, met inbegrip van alle Training en Examens.

Gastvrijheid:

Bij OAA U wordt persoonlijk begeleid bij elke fase van je opleiding, in een gastvrije omgeving van het eerste inleidende vlucht naar helemaal door om de dag ontvangt u uw voltooiing van het certificaat op de relatieve licentie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy is een gedegen geïntegreerd pilot-opleiding aan de studenten tot aan de vaardigheid te brengen ontwikkeld, zodat zij actief als co-piloten op een ... [+]

INTEGRATED '' Olympus 'zero - TO ATPL bevroren

OLYMPUS Aviation Academy heeft een gedegen geïntegreerd pilot-opleiding aan de studenten tot aan de vaardigheid te brengen ontwikkeld, zodat zij actief als co-piloten op een enkele en / of multi-engine vliegtuigen in commercieel luchtvervoer en hun carrière in de luchtvaart voort te zetten.

De geïntegreerde opleiding is een full-time opleiding van nul uur ervaring door middel van het verkrijgen van een bevroren EASA ATPL (fATPL), waaronder het Engels Taalvaardigheid (ICAO) en MCC certificaat.

Als u ervoor kiest om zich inschrijven voor een geïntegreerde opleiding je hebt besloten om een ​​professionele piloot het bijwonen van een full time opleiding, met inbegrip van de dag-tot-dag de grond en vliegopleiding geworden.... [-]

Griekenland Thessaloniki
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 - 14 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Olympus Aviation Academy

Geldige ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Studenten voor deze cursus moeten een vliegbrevet hebben.Voorbenodigdheden:Geldige ICAO CPL / IR / MEPEASA Medical (klasse 1) certificaatTen minste één X-land trip van 300 NM

Theoretische training / e - Afstandsonderwijs voor CPL / ATPL-licentie:

Geavanceerd online e-learningprogramma via de OAA -website13500 vragen voor 14 onderwerpen uit Oxford-boeken56 voortgangstests geselecteerd door een automatisch programma volgens HCAA-examens14 Laatste testséén voortgangstest is gelijk aan 12 uur leestijd650 uur minimale leestijdPrivésessies met onze grondinstructeurs65 uur revisie-voortgangstests in overeenstemming met OAA trainingshandleidingenOAAHCAA-examens

Duur / kosten van e-DL: volgens EASA is de minimale afstandsleerperiode 3 maanden / 2500 € ... [-]

Griekenland Thessaloniki
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland
Website
Telefoonnr.
+30 231 047 5111