Olympus Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Olympus Aviation Academy is opgericht en wordt geëxploiteerd door veteraan luchtmacht en burgerluchtvaart Flight Instructors, volgens de hoogste normen van de European CIVIL AVIATION AUTHORITY / EASA. Olympus Aviation Academy biedt professionele piloottraining, op alle niveaus, van 0 tot ATPL (Air Transport Pilot License). De academie handhaaft een hoge mate van discipline, noodzakelijk voor het opbouwen van de vaardigheden en het karakter van een toekomstige vlieger. 23324_photo.jpg

Pay as you Fly - Geen risico Hoewel velen reclame maken voor het 'pay as you fly'-idee, is het bij Olympus Aviation Academy absoluut waar!

Hoogwaardige training Alle trainingsvluchten worden persoonlijk begeleid door het hoofd van de training om een training van hoge kwaliteit te garanderen.

E-Learning Het volledige studiemateriaal dat online beschikbaar is voor studenten en studenten voor leren op afstand. Je kunt thuis studeren, zelfs voor je aankomst!

Internationale luchthaven Als student van de Olympus Aviation Academy word je getraind op de tweede grootste luchthaven van Griekenland (niet op kleine of militaire luchthavens, met veel beperkingen, wat kan leiden tot vertraagde training).

Word Professional Pilot in slechts 12 maanden Uw tijd is waardevol, dus verspil deze niet op vliegscholen met een langzame training.

International Hour Building Geavanceerde training voor studentenpiloten en Hour Builders hebben de mogelijkheid om te bezoeken en getraind te worden op meer dan 50 luchthavens en vliegvelden rond het Griekse vasteland en eilanden (bijv. Mykonos, Santorini, Corfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante) , Skiathos, Mytilene en op veel andere Europese luchthavens, hetzij voor VFR- of IFR-benaderingen.

Gratis Aerobatic Training De enige gecertificeerde vliegacademie voor aerobatic training in Zuid-Europa. Tijdens je uren bouwen word je getraind om aerobatische manoeuvres uit te voeren!

Ervaren personeel U wordt onderwezen door hooggekwalificeerde docenten met vele jaren vlieg- en trainingservaring (luchtmacht en luchtvaartmaatschappijen) om uw cursus plezierig en lonend te maken.

GEGARANDEERDE PRIJS In Olympus Aviation Academy begrijpen we dat piloottraining duur is. Verborgen kosten leiden ertoe dat een student zijn budget overschrijdt. We garanderen dat er geen verborgen kosten zijn.

Gecertificeerde vloot

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 lange afstandstanks
  • Seneca III / PA-34

Alle vliegtuigen zijn gecertificeerd voor IFR-training en natuurlijk wordt de vloot uitgebreid om aan de behoeften van de studenten te voldoen.

23326_photo_3.jpg

Waarom OAA ?

De juiste vliegschool kiezen: de keuze van de juiste trainingsschool is de eerste stap op weg naar een competente privé- of professionele piloot en de belangrijkste beslissing die u zult nemen. Er is geen toevallige benadering om te leren vliegen. Een succesvolle vliegcarrière is alleen mogelijk door het verkrijgen van de beste training tijdens de formatieve uren van luchtvaarttraining. De kerndoelstelling van OAA is om de best mogelijke basis te bieden voor studentenpiloten vanaf de eerste dag. We maken geen snelkoppelingen en laten niets aan het toeval over. "Vliegen is een kunst en de kunst van het vliegen wordt onderwezen en geleerd door de juiste staf."

Geweldige onderwijservaring: met meer dan 34 jaar ervaring als piloot van een luchtmacht, civiele piloot, vlieginstructeur, instructeur van vlieginstructeurs, vliegexaminator, met een totale vluchttijd van 13300 uur, bestaande uit 3800 luchtmachturen, 9250 civiele uren en 250 watervliegtuig uur, wordt beschouwd als een van de beste vlieginstructeurs in Griekenland. Geïllustreerde solide onderwijs- en instructievaardigheden in een veeleisende luchtmacht en commerciële omgeving, door uitvoering van syllabusontwerp, beheer en revisie voor instappiloten, terwijl ze effectieve trainingscursussen, PPL, van 0 tot ATPL (Air Transport Pilot License) aanbieden , MCC, supervisie en beoordeling in vier vliegopleidingsorganisaties (FTO's / ATO's) volgens de JAA / EASA-voorschriften. Meer dan 280 particuliere en professionele piloten succesvol opgeleid.

OAA : OAA 's belangrijkste doel is om professionele training te bieden volgens deel FCL / EASA-voorschriften voor vliegveiligheid en onderhoudsnormen. OAA gebruikt alleen vliegtuigen die volledig zijn gecertificeerd door EASA en HCAA uit Griekenland.

Trainingservaring: Olympus Aviation Academy is een goedgekeurde JAA / EASA-trainingsorganisatie ATO GR 123, in Thessaloniki / Griekenland, onder toestemming van Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy is opgericht door professionele piloten uit de luchtmacht- en burgerluchtvaartindustrie met duizenden vlieguren en geweldige ervaring in het trainingsproces. Instructeurs op de grond hebben bewezen gespecialiseerde vaardigheden en jarenlange ervaring in de luchtvaart.

Uitstekend weer: de uitstekende weersomstandigheden in Thessaloniki stellen ons in staat het hele jaar door ononderbroken training te geven, zonder kostbare tijd en geld te verspillen. In de zomer liggen hoge temperaturen hier meestal tussen de 27 en 33 graden Celsius, hoewel ze soms hoger klimmen. In de herfst en wintermaanden zijn de nachten aanzienlijk koeler en liggen de normale hoge temperaturen overdag tussen 21 en 25 graden Celsius.

In slechts 12 maanden: in Olympus Aviation Academy de gemiddelde tijd die nodig is om de Zero to ATPL-cursus te voltooien 12 - 14 maanden, inclusief alle trainingen en examens.

Gastvrijheid: Bij OAA wordt u persoonlijk begeleid door elke fase van uw trainingsprogramma, in een gastvrije omgeving vanaf de eerste introductievlucht tot en met de dag dat u uw certificaat op de betreffende licentie ontvangt.

Locaties

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Griekenland
Telefoonnr.
+30 231 047 5111