Global Aviation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1997, Global Aviation (GR-ATO-102) is het aanbieden van Commercial en Private Pilot Training Courses. Global aanbiedt Geïntegreerde en modulaire opleidingen voor de Airline Transport Pilot (ATPL) en Private Pilot (PPL) Licenties evenals de Instrument (IR), Multi-Engine (MEP), vlieginstructeur (FI) Waarderingen en Multi Crew Cooperation (MCC) cursussen.

Bovendien, Global is een gecertificeerd testcentrum voor de ICAO Level 4 Luchtvaart Engels Taalvaardigheidstest (LPT), het aanbieden van de examens het hele jaar door.

Global Aviation SA werd opgericht door een groep van de luchtvaart experts in 1997, met haar basis in Athene, Griekenland. Het bedrijf verwierf Aegean Aviation general aviation activa (Onderhoud basis, fleet etc) en snel uitgebreid, het verwerven van een vloot van nieuwe en pre-owned single en multi-engine Piper vliegtuigen. Als gevolg van de Olympische Spelen van Athene in 2004, werd het bedrijf de vliegopleiding base verplaatst naar Pachi Airport, Megara (LGMG), de belangrijkste luchthaven van Griekenland General Aviation. Sinds haar oprichting, Global Aviation heeft een missie van het aanbieden van hoogwaardige diensten op het gebied van de opleiding van piloten, het onderhoud van vliegtuigen en de verkoop van vliegtuigen.

Mijlpalen

Enkele belangrijke mijlpalen in 17-jaar lange geschiedenis van Global Aviation's zijn onder andere:

1997: Goedgekeurd door de Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA) naar PPL Training bieden 2000: Werd de eerste particuliere academie naar Commercial Pilot Training in Griekenland bieden 2004: Goedgekeurd door de Joint Aviation Authorities (JAA) aan particuliere en commerciële Pilot Training bieden 2008: Eerste Griekse academie naar een gloednieuwe FNPT II bestellen 2009: Werd Bluebird Airways TRTO voor de B737 2010: Commercial Pilot Training cursussen werden geïnspecteerd en door Olympic Air goedgekeurd 2011: Benoemd officiële Level ICAO 4 Luchtvaart Engels Test Centrum voor Aegean Airlines 2012: Benoemd tot exclusieve ICAO Level 4 Luchtvaart Engels Test Centrum voor alle Griekse Air Traffic Controllers 2013: Benoemd tot exclusieve pilot-opleidingen door de Griekse kustwacht voor de opleiding van hun ambtenaren ' 2014: Op uitnodiging van Ryanair, waaronder enkele pilotenopleiding organisaties in Zuidoost-Europa, om deel te nemen in een presentatie, met betrekking tot het vliegtuig piloot wervingsproces 2014: uitbreiding van de vloot, door de overname van een Piper Seminole PA-44-180 en een upgrade van zijn flight simulator om een ​​nieuwe Elite S923 FNPT II MCC 2015: uitbreiding van de vloot, door het verwerven van een extra Piper Warrior PA-28-161 en voltooide de renovatiewerken in de nieuw verworven Maintenance Hangar in LGMG 2016: uitbreiding van de vloot, door de verwerving van 2 additionele Piper Warriors PA-28-161 en een gloednieuwe Elite S812 FNPT II MCC 2016: Kondigde de samenwerking met Ryanair voor hun nieuwe APC-programma, gericht op afgestudeerden van de academie

EASA Commercial & Private Airplane Pilot Training Courses

Global Flight Academy is de oudste piloot academie in Griekenland. Na de administratieve en grondschool basis in Piraeus en zijn vliegende basis in de Civil Aviation Airport van Pachi, Megara (LGMG), heeft Global Flight Academy is de opleiding van piloten voor particuliere en commerciële cursussen, sinds 1997, toen het door de Helleense Civil werd goedgekeurd Aviation Authority (HCAA). In 2004, de Joint Aviation Authorities (JAA) geïnspecteerd en goedgekeurd Global Flight Academy als Flight Training Organization (GR-ATO-102), volgens de Joint Aviation Regulations (JAR). In 2012, de academie heeft de European Aviation Safety Agency (EASA) Part-FCL-normen.

EASA Cabin Crew Opleidingen

Global Aviation is goedgekeurd door de HCAA en EASA Cabin Crew trainingen aanbieden als GR-CCTO-102. Alle theoretische opleiding vindt plaats in Global Aviation grondschool basis in Piraeus. praktijkonderwijs De cursussen 'vindt plaats in goedgekeurde locaties, waaronder de internationale luchthaven van Athene in overeenstemming met HCAA en EASA. Global Aviation biedt 3-maanden lange initiële cabinepersoneel trainingen ontworpen voor personen die willen een carrière als cabinepersoneel in de dynamische luchtvaartindustrie en intensieve cabinepersoneel cursussen die kunnen worden afgestemd op de behoeften van de binnenlandse en internationale luchtvaartmaatschappijen voldoen volgen.

EASA goedgekeurde deel M Organisation

Global Maintenance Center is het aanbieden van topkwaliteit het onderhoud van vliegtuigen oplossingen. Het hebben van zijn basis in de algemene luchtvaart luchthaven van Pachi, Megara (LGMG), is Global Aviation gecertificeerd door de HCAA en EASA onderhoud diensten aan te bieden voor enkele en meerdere motoren zuiger vliegtuigen, zoals Maintenance Organisation EL.MF.004. Bovendien Global Aviation is een gecertificeerde Continuous luchtwaardigheid Beheer Organisatie (CAMO), het aanbieden van continue luchtwaardigheid management diensten voor single en multi-engine piston vliegtuigen als CAMO EL.MG.039.

Piper Aircraft & Bombardier zakenvliegtuigen

Global Aircraft Sales is de exclusieve distributeur van Piper Aircraft in Griekenland, Cyprus, Roemenië en Bulgarije, evenals een sales agent van Bombardier zakenvliegtuigen in de regio. Bovendien Global biedt klanten een verscheidenheid aan zorgvuldig geselecteerde pre-owned vliegtuigen die variëren van eenmotorige vliegtuigen zuiger tot luxe zakenjets. Bovendien, met een aanzienlijke expertise in Aviation Consulting, Global Aviation biedt klanten oplossingen, waaronder inkoop, het bezit, het onderhoud en de exploitatie van hun vliegtuigen.

Locaties

Pireas

Global Aviation S.A.

Address
79-81 Filonos Street

18535 Pireas, Piraeus, Griekenland
Telefoonnr.
+30 21 0411 0609