Lees de Officiële Beschrijving

Kretenzische Eagle Aviation is actief sinds 2002 van Nikos Kazantzakis vliegveld van Heraklion op het eiland Kreta gelegen op het meest zuidelijke punt van Griekenland.

Nikos Kazantzakis Airport opereert in een 24-uurs basis stelt ons in staat om de opleiding te bieden zonder beperkingen dag of nacht.

De vliegopleiding vindt plaats over het mooie eiland Kreta en de omliggende eilanden zoals Karpathos, Santorini en anderen.

Onze vloot bestaat uit een Cessna C172R, een Katana DA-20A1, een Piper Arrow PA28, evenals een dual engine Piper Seneca.

E-LEREN GROUND SCHOOL

De grond training kan op afstand worden gedaan door vlieginstructeurs via de computer voor het geval dat u weg bent van Iraklion. U kunt proberen de Kretenzische Eagle Aviation online tests op de website om te worden voorbereid voor de examens

"Kom vliegen met ons op Kreta en de Egeïsche eilanden en leven een ervaring van je leven."

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Cretan Eagle Aviation

Inbegrepen zijn minimaal 45 uur vliegtraining. Je moet ook 9 schriftelijke examens behalen en een vaardigheidstest voor de vlucht aan het einde van de cursus. Het kan in ... [+]

De PPL-cursus is ontworpen om je te leren hoe je een Single Engine piston (SEP) -vliegtuig overdag kunt besturen met behulp van visuele navigatie (VFR).

Inbegrepen zijn minimaal 45 uur vliegtraining. Je moet ook 9 schriftelijke examens behalen en een vaardigheidstest voor de vlucht aan het einde van de cursus. Het kan in minimaal 3 maanden worden voltooid, op voorwaarde dat je de theorie-examens bij de eerste poging haalt, maar het kan ook in je eigen tempo worden gedaan.

Kennis van de Engelse taal is vereist. Engelse lessen kunnen worden georganiseerd tegen extra kosten voorafgaand of tijdens de cursus, afhankelijk van de behoeften van elke student.

De PPL-trainingscursus omvat:... [-]
Griekenland Heraklion
September 2020
Engels
Voltijd
45 - 100 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Cretan Eagle Aviation

De nachtclassingscursus omvat de basisschool, minimaal 5 uur vlieglessen 's nachts (minimaal 3 uur dual en 5 touch) ... [+]

De nachtclassingscursus omvat de basisschool, minimaal 5 uur vlieglessen 's nachts (minimaal 3 uur dual en 5 touch)

Als een student extra vlieguren nodig heeft, bedragen de kosten 200,00 euro per uur. Er zijn geen extra kosten voor extra uren basisschool indien nodig. De gemiddelde tijd voor het voltooien van deze cursus is een week.

[-]
Griekenland Heraklion
September 2020
Engels
Voltijd
5 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Cretan Eagle Aviation

Wij bieden Hour Voortbouwend op de C-172R (Diesel) vliegtuigen. U kunt vliegen over de prachtige Kreta (het meest zuidelijke deel van Griekenland) en de rest van de Griek ... [+]

Wij bieden Hour Voortbouwend op de C-172R (Diesel) vliegtuigen.

U kunt vliegen over de prachtige Kreta (het meest zuidelijke deel van Griekenland) en de rest van de Griekse eilanden en het vasteland met een keuze uit meer dan 30 Griekse luchthavens met verschillende weersomstandigheden.

Onze Cessna 172R met uithoudingsvermogen van meer dan 8 uur zal u toelaten om bijna overal waar je over de Egeïsche Zee en de mediterrane landen als Italië of Turkije vliegen zonder geconfronteerd met een tanken problemen.

Dit zeker zal uw vaardigheden te verbeteren als een PIC (Pilot in Command).

Prijs: 1 uur: 185 € 10 uur: 1750 € 50 uur: 8000 € 100 uur: 15.000 € [-]
Griekenland Heraklion
September 2020
Engels
Voltijd
1 - 100 uur
Campus
Lees meer in Nederlands