Mediterranean Agronomic Institute of Chania

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MAICh is de 4e bestanddeel instituut Ciheam, Het International Centre for Advanced Middellandse Agronomische Studies, een intergouvernementele organisatie die werd opgericht op gezamenlijk initiatief van de OESO en de Raad van Europa op 21 mei 1962 op grond van een door de regeringen van de zeven Zuid-Europese landen ondertekend: Frankrijk, Griekenland, Italië , Portugal, Spanje, Turkije en Joegoslavië.

1962 Overeenkomst tot oprichting van het Centrum bepaalt dat de missie Ciheam bestaat in "het verstrekken van aanvullende opleiding (zowel economische als technische) en de ontwikkeling van een geest van internationale samenwerking tussen agrarische personeel in de mediterrane landen". Volgens artikel 15 van deze overeenkomst, elk land aan de Middellandse Zee velg in aanmerking kunnen komen voor het lidmaatschap van Ciheam.

In het midden van de jaren tachtig Ciheam daarom begon open te stellen voor landen aan de zuidelijke en oostelijke oevers van de Middellandse Zeegebied. Dit initiatief resulteerde in de toetreding van een aantal nieuwe lidstaten: Tunesië (1985), Egypte en Algerije (1986), Malta (1989), Marokko (1991), Albanië (1992) en Libanon (1994).

Ciheam is opgebouwd uit vier mediterrane Agronomische Instituten (MAIS), gelegen in Bari (Italië), Chania (Griekenland), Montpellier (Frankrijk) en Zaragoza (Spanje), en een secretariaat-generaal is gevestigd in Parijs.

Sinds 1986, en de 4e bestanddeel instituut Ciheam, MAICh streeft de drie belangrijkste complementaire missies door middel van - de postuniversitaire gespecialiseerd onderwijs - onderzoek netwerk - faciliteren van regionale debat - met de nadruk op het gebied van Business Economics and Management, Geoinformatie in Environmental Management , Horticultural genetica en biotechnologie, Voedselkwaliteit en chemie van natuurlijke producten, duurzame landbouw, en heeft zich gevestigd als een autoriteit in de mediterrane landbouw, voedsel en plattelandsontwikkeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook: