ALBA Graduate Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ALBA Graduate Business School in The American College van Griekenland werd opgericht in 1992 en opereert onder de auspiciën van het bedrijfsleven, een vereniging van bedrijven en institutionele organisaties, momenteel telt meer dan 90 leden. ΑLΒΑ streeft naar uitmuntendheid, kwaliteit en continue innovatie in onderzoek en onderwijs. ALBA biedt graduate academische programma's, waarvan de meeste zijn internationaal geaccrediteerd door AMBA of EFMD. Het is de toonaangevende Business School in Griekenland op basis van loopbaanbegeleiding, onderwijs in ondernemerschap, executive in-house programma's op topbedrijven, en professoren de uitstaande plaatsing record van haar alumni. ALBA 's afkomstig van de beste universiteiten in de wereld, zoals Yale, London Business School, IMD etc. Ongeveer 20% van de full-time studenten komen uit landen zoals Frankrijk, India, Rusland, Servië, Nigeria etc. Daarnaast is er een gestaag groeiend netwerk van partners over de hele wereld door middel van uitwisselingsprogramma's geeft studenten de mogelijkheid om internationale netwerken van de professionele en sociale contacten op te bouwen en te profiteren van de uitwisseling van kennis, ervaring en culturele inzichten. Studenten van de Harvard Law School, UC Hastings Law School, HHL, India National Law School etc elkaar deel aan de onderhandelingen Challenge 2013 georganiseerd door ALBA

Elk jaar ALBA biedt een aantal beurzen voor aanvragers die een sterke academische prestaties en / of een uitstekende professionele circuit aan te tonen. De ALBA Career Office biedt ondersteuning van wereldklasse aan studenten en alumni. Door middel van persoonlijke coaching, meer dan 10 gerichte workshops, panels carrière, job shadowing, stages en talloze bezoeken bedrijf, krijgen de leerlingen bereid om internationaal te zoeken naar de beste banen. De jaarlijkse Career Forum trekt meer dan 100 recruiters en is de grond voor meer dan 1500 interviews in minder dan een week. ALBA onderschrijft en biedt aan studenten en alumni alle belangrijke internationale werving / plaatsing diensten.

Naast zijn academische programma's, ALBA biedt hoogwaardige executive education met het oog op de behoeften van grote nationale en internationale zakelijke klanten te voldoen. Deze programma's variëren van open inschrijving seminars om oplossingen op maat. Meer dan 11.000 leidinggevenden hebben bijgewoond Executive Development Programma bij ALBA.

De ALBA alumni lichaam bestaat uit ongeveer 3.000 vooraanstaande personen die een groep jonge en dynamische managers vormen in het proces van het bouwen uitdagende loopbaan, terwijl op hetzelfde moment de verbetering van ALBA's reputatie in de Griekse en internationale bedrijfsleven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Grieks

Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's
Contact

Alba Graduate Business School

Adres ALBA Graduate Business School 6-8 Xenias Str.
115 28 Athene, Griekenland
Website www.alba.edu.gr
Telefoon +30 21 0896 4737