MEST Entrepreneur in Training Program

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Meltwater Entrepreneurial School of Technology (MEST) en MEST Incubator bieden training, investering in zaad en mentorschap voor de volgende generatie van wereldwijd succesvolle Afrikaanse software-ondernemers.

Wat is MEST?

MEST biedt aspirant-ondernemers een volledig gesponsord, intensief trainingsprogramma van 12 maanden. Entrepreneurs-in-Training (EIT's) zijn afkomstig van topstudenten in Ghana, Nigeria, Kenia, Zuid-Afrika en Ivoorkust.

Fasen van het programma

0-12 MAANDEN Training

Top aspirant-ondernemers uit heel Afrika worden gekozen om deel te nemen aan het volledig gefinancierde, eenjarige trainingsprogramma voor ondernemerschap in Accra, Ghana.

12-18 MAANDEN Investeringen

Via de Meltwater Foundation zal MEST $ 50k - $ 200k aan seed-financiering bieden aan geselecteerde afstudeersteams in ruil voor een minderheidsbelang in het bedrijf.

12-18 MAANDEN Incubatie

Nieuwe portefeuillebedrijven gaan de brug over naar onze incubator en blijven uitgebreide full-time ondersteuning en toegang tot middelen, mentorschap en een wereldwijd netwerk ontvangen.

72316_72313_28336215_10155925735651327_4133293075440998676_o.jpg

Het verhaal van MEST

MEST is in 2008 ontwikkeld in Accra, Ghana, door Jorn Lyseggen, CEO van de Meltwater Group. Hij gelooft dat talent overal aanwezig is, hoewel de mogelijkheid dat niet is en dat deze aspirant-ondernemers met de juiste ondersteuning en begeleiding geweldige dingen kunnen bereiken. Deze overtuiging vormt de basis voor MEST, dat wil bewijzen dat een nieuwe generatie jonge, succesvolle wereldwijde software-ondernemers in Afrika kan ontstaan.

Africa Technology Summit

MEST is de trotse organisator van de Africa Technology Summit, een jaarlijkse conferentie waarin de slimste koppen van de Afrikaanse technologische ruimte bijeenkomen om innovaties, uitdagingen en de toekomst van de technische wereld op het continent te bespreken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

MEST Entrepreneur in Training Program

Campus Voltijd 12 maanden September 2019 Ghana Accra

MEST biedt ondernemerstrainingen op bedrijfsniveau aan in business-, communicatie- en softwareontwikkeling, inclusief uitgebreid hands-on projectwerk, met als hoogtepunt een laatste pitch en de kans om seed-financiering te ontvangen. [+]

MEST biedt een full-time, volledig gesponsord programma van 12 maanden waarin de studenten - bekend als Entrepreneurs in Training (EITs) - een opleiding op graduaat niveau voltooien in softwareontwikkeling, business en communicatie.

Het MEST-programma biedt strenge ondernemerstrainingen en uitgebreid hands-on projectwerk, ontworpen om ervoor te zorgen dat de EIT's in de industrie beproefde methoden voor het ontwikkelen van startups hebben. Deze cursussen worden aangevuld met een reeks gastcolleges, met de ervaringen en inzichten van internationaal erkende leidinggevenden en succesvolle ondernemers.

De cursus culmineert in een investor pitch en de kans om startkapitaal te ontvangen en de incubator MEST binnen te gaan.... [-]