Lees de Officiële Beschrijving

De Georgische Institute of Public Affairs (GIPA) werd opgericht in 1994. Het Instituut vier afzonderlijke scholen bieden BA en MA programma's, alsmede opleidingen op het gebied van Public Affairs, Local Governance, Journalistiek, International Affairs en Recht naast een PhD-programma in de Sociale Wetenschappen.

Het onderwijs curricula, dat gebaseerd is op de principes van de liberale democratie, vrijheid van meningsuiting en innovatie, bieden studenten theoretische kennis en praktische vaardigheden door middel van de integratie van onderzoek en interactief onderwijs. GIPA is een nationaal centrum voor de ontwikkeling van beste praktijken in het openbaar bestuur, Wet, Politiek en Journalistiek in Georgië.

Vanaf het begin van haar oprichting heeft GIPA samen succesvolle leiders gebracht uit het bedrijfsleven, de media, het maatschappelijk middenveld en de openbare diensten bij te dragen aan het ontwikkelen van effectieve governance op de staat, gemeentelijk en lokaal niveau, evenals onafhankelijke en levensvatbare media in Georgië door middel van interactieve educatieve programma's, onderzoek en opleiding.

Afgezien van het graduaat en gecertificeerde opleidingen, GIPA voert veel succesvolle onderzoek en opleiding projecten en beheert de eerste Engels-talige en student-run Radio GIPA.

GIPA heeft vier scholen en twee afdelingen:

  • School of Government
  • Kaukasus School voor Journalistiek en Media Management
  • School of Law and Politics
  • School of Social Sciences
  • Onderzoeks afdeling
  • Georgische Rural Development Department

Missie

Georgische Institute of Public Affairs (GIPA) ziet het als haar missie bij het vaststellen van de hoogste academische en professionele normen in Georgië. De universiteit is gericht op het niveau van het hoger onderwijs en beroepsonderwijs, alsmede wetenschappelijk onderzoek dat zal bijdragen aan de versterking van de democratische waarden en de vestiging van de beroepsethiek in het land waardoor Georgië naar voren te duwen op de weg van de Europese integratie te bieden. Deze ambities neemt wortels in de vakgebieden waarin GIPA voert haar educatieve en andere soorten programma's, zijn meerdere jaren ervaring, tradities en innovatieve ondernemingen. Dat zijn enkele van de meest onderscheidende kenmerken van GIPA.

In de loop van haar 20-jarig bestaan, heeft de universiteit een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het maatschappelijk middenveld in het land door middel van haar interactieve educatieve programma's, onderzoek en trainingen.

Onze educatieve en certificaat programma's volledig te reageren op de uitdagingen die de hedendaagse Georgië gezichten in verschillende aspecten van het sociale en politieke leven. Onderzoek en publicatie kansen op de universiteit een adequaat platform voor communicatie deskundig advies, met publieke discussies en met debatten over de meest schrijnende problemen van de samenleving.

GIPA is:

Een advocaat van de vooruitgang, nieuwe prestaties en innovaties - Het onderscheidt zich door zijn niet aflatende streven naar vooruitgang en nieuwigheden waarom gestaag overtreft de aanpak en trends gevolgd in het land.

Een centrum van West-onderwijs, cultuur en waarden - Het speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van de westerse onderwijs, cultuur en waarden die impliceert het cultiveren van kritisch denken, het waarborgen van de hoogste kwaliteit van het leerproces, het uitrusten van studenten met een adequate set van vaardigheden en kennis die een juiste afspiegeling van de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt.

Een belangrijke bondgenoot in de staat ontwikkelingsproces - a) het bezit waardevolle expertise en competentie en speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de publieke opinie. Daarom is de samenwerking met de universiteit is gunstig voor de overheid als de civiele sector. B) alumni van de Universiteit werk vinden op de leidende posities en bijdragen tot de vorming van de progressieve ideeën, benaderingen en trends in het land.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Georgian Institute Of Public Affairs

Deze cursus is bedoeld om af te studeren en senior Hbo-niveau studenten te voorzien van een brede kennis van en inzicht in de Zwarte Zee-Kaspische regio. De cursus zal vo ... [+]

Certified Credit zomerprogramma

Geopolitiek en Veiligheid - Geval van de Zwarte Zee-Kaspische regio

Dit programma wordt ondersteund door de genereuze bijdrage van MR. FRANK Greinke en zijn familie stichting.

PROGRAMMA BESCHRIJVING & DOELSTELLINGEN

Deze cursus is bedoeld om af te studeren en senior Hbo-niveau studenten te voorzien van een brede kennis van en inzicht in de Zwarte Zee-Kaspische regio. De cursus zal voorzien van strategisch overzicht van de historische en recente ontwikkelingen, alsook met verschillende scenario's voor de ontwikkeling op lange termijn in de regio door middel van onderzoek van de empirische gevallen en de huidige veiligheidssituatie in de regio. De focus van de cursus zal worden op cruciale staten voor de stabiliteit en groei in de regio: Oekraïne, Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Oezbekistan, Kazachstan en Turkmenistan Tijdens de les discussie zullen we de strategische kaart van de Kaukasus en Centraal-Azië te schilderen door te kijken naar meerdere interne en externe factoren van de stabiliteit, zoals: de belangen van de grootmachten en tegenstrijdige prioriteiten van de landen in de regio het buitenlands beleid; de status van het bestuur, de efficiëntie van de staten, en het probleem van de corruptie; sterke macro groei in sommige landen als gevolg van de natuurlijke hulpbronnen, samen met beperkte toegang tot de economische en educatieve mogelijkheden; werkgelegenheid als een veiligheidsprobleem en belangrijke maatstaf voor de legitimiteit van de staat; onjuiste toewijzing van de natuurlijke, menselijke en economische middelen; status van het maatschappelijk middenveld; mogelijkheden voor het vergemakkelijken van de betrokkenheid van burgers bij de nationale ontwikkeling... [-]

Georgië Tbilisi
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

GIPA - The Place to Go!