Georgian Aviation University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

Georgië heeft grote tradities in de luchtvaartindustrie. Sterke luchtvaart is kracht en ontwikkeling een voorwaarde land. Juist deze omstandigheid werd fundamentele reden voor de oprichting van de luchtvaart onderwijs-wetenschappelijk instituut in 1992. Deze instelling werd ontwikkeld in de structuur van Georgian Technische Universiteit.

In 2005, op basis van besluit van de regering, de luchtvaart instituut gescheiden van Georgian Technical University en ontving accreditatie van het ministerie van onderwijs en wetenschappen van Georgië. Het werd onafhankelijk Georgian University Aviation. Gedurende deze jaren onze universiteit heeft getraind tal van piloten en de luchtvaart specialisten. De meesten van hen zijn werkzaam bij civiele en militaire sectoren luchtvaart.

Tegenwoordig universiteit heeft sterk materiaal-technische basis, training laboratoria comfortabel, Telavi Airport, die is goed uitgerust voor de vlucht opleiding, vliegtuigen Cessna 152, Piper Seneca, A-22, An-28, Boeing 737-200 en FNPT II MCC flight simulator , die aan het EASA normen die relevant is.

Georgian University Aviation is een partnerorganisatie in het kader van Erasmus Mundus-project actief. Volgens dit project University's studenten kunnen deelnemen aan uitwisselingsprogramma's met de universiteiten van Europese landen. Studenten uit het buitenland komen ook om hier te studeren. Het is zeer belangrijk, dat afgestudeerden succesvol samen te werken bij verschillende bedrijven en de meeste van hen werken op de belangrijkste posities. Ze werken in luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, de strijdkrachten en op vele andere structuren.

University heeft ervaren medewerkers en professoren. Het is precies hun bijdrage, dat onze universiteit accreditatie van het ministerie van onderwijs en wetenschap van Georgië, dat geeft recht op de trein luchtvaart specialist van alle niveaus heeft:

Flight Exploitatie van vliegtuigen (Commercial Pilot) Technische exploitatie van vliegtuigen Technische exploitatie van vliegtuigen avionica en elektrische systemen Air Transport Management etc

MISSIE

Georgian University Aviation geeft toe dat de fundamentele beginselen van het proces van Bologna en haar activiteiten uitvoert in overeenstemming met de wetgeving van het hoger onderwijs van Georgië. University neemt de verantwoordelijkheid voor een passende opleiding en educatieve normen voor de nationale belangen relevant zijn. Op basis van deze normen, de missie van de Georgische Aviation University is de hedendaagse onderwijs en wetenschappelijk onderzoek te bieden in het hoger onderwijs omgeving, die zal worden gericht op de vraag van de maatschappij en de landen ontwikkeling. De activiteiten zullen worden uitgedrukt in de voorbereiding van gekwalificeerd personeel op het gebied van de luchtvaart in verschillende richtingen: de vlucht uitbuiting, techniek en bedrijfskunde.

Belangrijkste doel van de Universiteit is om activiteiten van hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek uit te voeren. University voert alle niveaus van de opleidingen in het wetenschappelijk onderwijs.

De taken en doelstellingen van de universiteit is het ontwikkelen en bieden de samenleving, zoals proces van Hoger Onderwijs, die luidt als volgt:

Realisatie van potentiële persoon in elk opzicht. Training van hooggekwalificeerde en concurrerende personeel, die geschikt zijn voor de arbeidsmarkt zal zijn, de erkenning van de universele idealen, met respect voor de democratische waarden en het verstrekken van bescherming van de mensenrechten en de vrijheid. Academische vrijheid voor hoogleraren en docenten, het verstrekken van de juiste voorwaarden voor wetenschappelijk onderzoek en ondersteuning van de stijgende van de kwalificatie. Ontwikkeling van de strategie voor internationale samenwerking, met het oog op uitwisselingsprogramma's voor studenten, professoren en docenten voeren.

Locaties

Tbilisi

Address
Ketevan Tsamebuli ave. № 16
0103 Tbilisi, Tbilisi, Georgië