Le Cordon Bleu Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in Parijs in 1895, is Le Cordon Bleu uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande instellingen. Le Cordon Bleu biedt programma's, variërend van culinaire opleiding tot universitaire curricula in eten en drinken, hospitality en toerisme.

Le Cordon Bleu biedt aspirant culinaire professionals de mogelijkheid om hun ambities waar te maken. De focus op het beheersen van technieken geeft studenten het vertrouwen en de kennis toe te passen wat ze hebben geleerd om elke stijl van keuken. Afgestudeerden krijgen een diploma dat wereldwijd wordt erkend, een paspoort voor het leven het openen van de deuren naar een succesvolle carrière.

Parijs is de ideale locatie keuze voor het bestuderen van kunst en culinaire technieken, garanderen een onvergetelijke culturele ervaring in de wereld hoofdstad van de gastronomie, mode en luxe. Het Louvre, de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Sacré Coeur alles te combineren in het benadrukken van de rijke en unieke architecturale erfgoed van deze stad van het licht. Theatervoorstellingen, concerten, kunstcollecties, fotografie en sculptuur tentoonstellingen en frequente lokale festivals en festiviteiten alle stel de Parijse scene, met de toegevoegde romantische aantrekkingskracht van het verkennen van de lokale markten, boekhandels, terrasjes, en sterrenrestaurants.

De Cordon Bleu School, gelegen aan de linkeroever van de Seine in het gerenommeerde 15e arrondissement, is een gebouw van 4 verdiepingen met 2 demonstratie kamers en 3 praktische kamers.

Goede redenen om 'Le Cordon Bleu Paris kiest

De stad Parijs, de geboorteplaats van Le Cordon Bleu, is een van de gastronomische hoofdsteden van de wereld. De open-air markten, bistro's en bakkers maken het de perfecte locatie om te leren over culinaire kunsten en de cultuur van Frankrijk te absorberen. Opgericht in 1895, Le Cordon Bleu in Parijs heeft meer dan 100 jaar ervaring in de culinaire kunsten training. Chef instructeurs komen uit een verscheidenheid van achtergronden: sommige zijn bekroond met Michelin-sterren, anderen hebben prestigieuze prijzen ontvangen. Alle zijn toegewijd aan het onderwijzen van hun ambacht. Onze vakdidactiek "horloge, doen, leren" wordt overgebracht in demonstraties gevolgd door praktische sessies begeleid door onze Chefs. Demonstratie lessen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald. De beste studenten kunnen stage te verkrijgen in de Parijse etablissementen, een waardevolle werkervaring die toekomstige professionele bezigheden zal vergemakkelijken. Studeren aan Le Cordon Bleu in Parijs zal u toelaten om mensen van over de hele wereld te ontmoeten; waar meer dan 55 nationaliteiten vertegenwoordigd elke term. Sinds de lancering, heeft onze groep uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met meer dan 50 scholen in 23 landen, leert meer dan 20 000 studenten per jaar. Le Cordon Bleu International biedt cursussen in de gastronomie, gastvrijheid en toerisme van initiatie tot MBA niveau.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Diploma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Boulangerie diploma

Campus Voltijd 1 - 6 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

Ontwikkeld door Le Cordon Bleu Paris, de Boulangerie Diploma traint toekomstige professionals en ondernemers in essentiële boulangerie technieken, evenals nieuwe trends [+]

Ontwikkeld door Le Cordon Bleu Paris, de Boulangerie Diploma traint toekomstige professionals en ondernemers in essentiële boulangerie technieken, evenals nieuwe trends in het veld.

Doelstellingen van het programma

Dit programma zal de studenten de nodige vaardigheden om te werken in een traditionele boulangerie of in een productie-bedrijf in Frankrijk of in het buitenland te geven. Tijdens het programma studenten:

Verwerven van het principe technieken die worden gebruikt in de ambachtelijke bakker Leer het productieproces en hoe te werken in een team Verwerven van een repertoire van traditionele en moderne bakkerij recepten

WIE IS DIT PROGRAMMA VOOR? Iedereen die op zoek om de essentiële theoretische en praktische kennis in boulangerie verwerven Voor professionals op zoek naar een carrière verandering Iedereen die op zoek in de boulangerie beroep om te werken als een ambachtsman of werknemer binnen een breadbaking bedrijf DIPLOMA ... [-]

Cuisine diploma

Campus Voltijd 9 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

De Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu biedt studenten de meest strikt en uitgebreid programma in de klassieke Franse culinaire technieken die vandaag beschikbaar zijn. [+]

Cuisine Diploma - Een unieke keuken Kwalificatie

De Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu biedt studenten de meest strikt en uitgebreid programma in klassieke Franse culinaire technieken die vandaag beschikbaar zijn. Het Diplôme de Cuisine wordt toegekend wanneer de student met succes de Basic, Intermediate en Superior niveaus heeft afgerond. Studenten kunnen zich alleen inschrijven voor één niveau (bijvoorbeeld: Basic) en kan later doorgaan op een ander niveau (in een beperkt tijdsbestek). Zelfs met eerdere professionele ervaringStudenten moeten beginnen met het basisniveau voor de toegang tot een hoger niveau.

De student ontvangt een certificaat voor elk voltooid level te ontvangen. Na succesvolle afronding van het Diplôme de keuken en het Diplôme de Pâtisserie de Le Grand Diplôme wordt toegekend. ... [-]


Gebak diploma

Campus Voltijd 9 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

De Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu biedt studenten de meest strikt en uitgebreid programma in de klassieke French Pastry technieken die vandaag beschikbaar zijn. [+]

Pastry Diploma - Gebak Basic, Intermediair en Superior Kwalificaties

De Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu biedt studenten de meest strikt en uitgebreid programma in klassieke French Pastry technieken die vandaag beschikbaar zijn.

De Diplôme de Pâtisserie wordt toegekend wanneer de student met succes de Basic, Intermediate en Superior niveaus heeft afgerond. Studenten kunnen zich alleen inschrijven voor één niveau (bijvoorbeeld: Basic) en kan later doorgaan op een ander niveau (in een beperkt tijdsbestek). Zelfs met eerdere werkervaring, moeten de studenten beginnen met de basis-niveau van voor de toegang tot het volgende niveau.

De student ontvangt een certificaat voor elk voltooid level te ontvangen. Na succesvolle afronding van het Diplôme de keuken en de Diplôme de Pâtisserie de Le Grand Diplôme wordt toegekend. ... [-]


Grand diplôme - gerechten en gebak diploma

Campus Voltijd 9 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

De cursus combineert instructie in beide gerechten en gebak disciplines. Geen enkele andere culinaire instelling biedt zoveel praktische cursussen onder chef toezicht. [+]

Le Grand Diplôme - Keuken en Pastry Kwalificatie

Le Grand Diplôme® is het meest uitgebreide programma in Franse culinaire onderwijs Aangeboden door Le Cordon Bleu. De cursus combineert instructie in beide Keuken en Gebak disciplines. Geen enkele andere culinaire instelling biedt zoveel praktische cursussen onder chef toezicht. Le Cordon Bleu is toegewijd om studenten met een hele reeks culinaire technieken en aan het ontwikkelen van hun eigen creativiteit en artistieke expressie. Deze cursussen bieden de mogelijkheid om het onder de knie Franse keuken en pastry technieken die vervolgens worden toegepast op andere keukens van de wereld.

De lessen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald. ... [-]


Wijn en management programma

Campus Voltijd 10 maanden September 2019 Frankrijk Parijs

Deze uitgebreide cursus geeft je de vaardigheid om uitgegroeid tot een wijnexpert en de kennis om te begrijpen hoe de wijn business werkt, het openen van de deuren naar een carrière in zowel wijn en gastronomie. [+]

Wijn en Management Program

Het programma vindt plaats in Parijs, de Franse hoofdstad van cultuur, gastronomie en de kunst van het goede leven. Franse wijngaarden blijft een referentie in de hele wereld, waardoor het de ideale land voor diepgaande wijn studies.

Deze uitgebreide cursus geeft je de vaardigheid om uitgegroeid tot een wijnexpert en de kennis om te begrijpen hoe de wijn business werkt, het openen van de deuren naar een carrière in zowel wijn en gastronomie.

Deze cursus is ook geschikt voor hen die overwegen een carrière in de horeca of voor degenen die wensen om een ​​ondernemer in een wijn-gerelateerde zaken worden, zoals een wijnbar, wijnwinkel of wijn import / export. ... [-]


Videos

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Contact

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Adres Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.cordonbleu.edu/paris
Telefoon +33 1 85 65 15 00