Lees de Officiële Beschrijving

CAFA Formations - Frankrijk cafa Wine International Sommelier School leraar vaderschap, is een onderzoeksinstituut van de wijn en alcoholische dranken professionele proeven, opgericht in 1986, is gelegen in het stadscentrum van Bordeaux Century Riverside wijk Chartrons (uit een omdat Frankrijk de meest beroemde Bordeaux wijnhandelaren en meer wijken hier te vinden). Wij zijn blij met studenten van over de hele wereld komen hier om favoriete wijn professionele wijnproeverij technieken te leren, om het wijnmaken proces te begrijpen.

Door hier te studeren, dan kunt u ook 's werelds elite wijnindustrie: wijn supervisor, wijnimporteurs, wijn distributeurs, restaurant operators om een ​​goed glas wijn, keldermeester, wijn cultuur en onderwijs expert, professionele wijnproever, etc. .

Wijn is niet alleen een kunst van het leven, maar ook een passie. College leraren die is het brouwen en passie wijnproeverij deskundigen, ten volle spelen om hun professionele vaardigheden. Niet alleen hebben zij de hoogste diploma in oenologie en wijnproeverijen school, ook bezig met actief werk op het gebied van de wijnindustrie in de wereld.

De afgelopen 30 jaar, duizenden cafa studenten in een professionele brouwen technologie opleiding en stages in Frankrijk wijngaarden en wijnhuizen, wijnmakers, wijnkelder met betrekking tot de handel. Praktijk onder andere: druivenoogst, wijn gisting, de wijn teelt technologieën, professionele proeven, deel te nemen aan professionele tentoonstelling in de wijnindustrie, wijn proeven organisatie, deelname aan de handelsactiviteiten. Uitgevoerd een schat van de praktijk na het leren van de kennis van wijn gebieden rond de wereld, implantologie, het brouwen van wetenschap, professionele proeven methoden, marketing en andere professionele cursussen. Voer de professionele wereld in permanente educatie en praktijk aan professionals.

cafa beschikt ook over Franse gerechten en desserts leren professioneel leren, heeft hij een uitstekende bijdrage geleverd aan de verspreiding van de Franse keuken gemaakt. Wijn, Franse keuken, dessert is de essentie van de Franse eetcultuur en de kunst van het leven, cafa is bereid om peer-met u om u te helpen slagen!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans

Deze school biedt ook:

Diploma

CAFA Wine School

CAFA Wine School Professional: - Franse training Franse en Franse wijn Professionele Franse en Franse professionele BTS Technologie voor wijn en sterke dranken Verkoop Pr ... [+]

1. Oprichting: Franse en Franse wijn / Frans en Frans

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Pre-professionele cursus: Franse taal en Franse wijnregio]Fran ç ais Langue Etrangère et Vins de France

De cursus is rijk aan inhoud, niet alleen om de Franse taal te leren, maar ook om de basis van Franse wijn te leren: Bordeaux, Bourgondië, Elzas, Loire, Provence, Champagne en andere Franse wijngebieden; Maaltijd met wijn. Bieden stagemogelijkheden: je kunt oefenen in de vierdeurs stages in wijnhuizen, winkels, wijnkelders, restaurants, etc. Bereid u voor op toegang tot de Franse nationale sommelier Sommelier-certificering Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Frankrijk Bordeaux
Vraag informatie aan
Engels,Frans
Voltijd
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations

CAFA Wine School

Address
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk
Website