CAFA Wine School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CAFA Formations - Frankrijk cafa Wine International Sommelier School leraar vaderschap, is een onderzoeksinstituut van de wijn en alcoholische dranken professionele proeven, opgericht in 1986, is gelegen in het stadscentrum van Bordeaux Century Riverside wijk Chartrons (uit een omdat Frankrijk de meest beroemde Bordeaux wijnhandelaren en meer wijken hier te vinden). Wij zijn blij met studenten van over de hele wereld komen hier om favoriete wijn professionele wijnproeverij technieken te leren, om het wijnmaken proces te begrijpen.

Door hier te studeren, dan kunt u ook 's werelds elite wijnindustrie: wijn supervisor, wijnimporteurs, wijn distributeurs, restaurant operators om een ​​goed glas wijn, keldermeester, wijn cultuur en onderwijs expert, professionele wijnproever, etc. .

Wijn is niet alleen een kunst van het leven, maar ook een passie. College leraren die is het brouwen en passie wijnproeverij deskundigen, ten volle spelen om hun professionele vaardigheden. Niet alleen hebben zij de hoogste diploma in oenologie en wijnproeverijen school, ook bezig met actief werk op het gebied van de wijnindustrie in de wereld.

De afgelopen 30 jaar, duizenden cafa studenten in een professionele brouwen technologie opleiding en stages in Frankrijk wijngaarden en wijnhuizen, wijnmakers, wijnkelder met betrekking tot de handel. Praktijk onder andere: druivenoogst, wijn gisting, de wijn teelt technologieën, professionele proeven, deel te nemen aan professionele tentoonstelling in de wijnindustrie, wijn proeven organisatie, deelname aan de handelsactiviteiten. Uitgevoerd een schat van de praktijk na het leren van de kennis van wijn gebieden rond de wereld, implantologie, het brouwen van wetenschap, professionele proeven methoden, marketing en andere professionele cursussen. Voer de professionele wereld in permanente educatie en praktijk aan professionals.

cafa beschikt ook over Franse gerechten en desserts leren professioneel leren, heeft hij een uitstekende bijdrage geleverd aan de verspreiding van de Franse keuken gemaakt. Wijn, Franse keuken, dessert is de essentie van de Franse eetcultuur en de kunst van het leven, cafa is bereid om peer-met u om u te helpen slagen!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Franse nationale sommelier en wijn adviseur, gespecialiseerd in

Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Frankrijk Bordeaux

CAFA Wine School Wine School Beroep: BA in het Frans en Franse wijn professionele opleiding in het Frans en de Franse keuken Franse wijn en sterke drank professionele BTS technische sales professional internationale wijn en gedistilleerd markt professionals Franse nationale sommelier en wijn consultant die gespecialiseerd zijn in een jaar Franse Nationale State sommelier en wijn consultant sommelier en wijn consultant die gespecialiseerd is in twee jaar professionele Engels opleiding wet-jaar [+]

1. Franse gerechten en wijn beroep of specialiteit FransDe Franse taal en professionele opleidingen, zullen de studenten een stage in het Frans, alle middelen zal beschikbaar zijn voor studenten.Onze partners Franse competitie Bordeaux naar cafa bieden verschillende niveaus van de studenten in de cursussen Frans - "high-quality Franse opleiding"Alle docenten zijn professioneel en hebben een diploma en heeft vele jaren ervaring met lesgeven van docenten, het gebruik van interactieve lesmethoden, op de school apparatuur, klaslokalen uitgerust met airconditioning en multimedia, inhoud van de cursus en het ERK (Europees Referentiekader voor Talen) consistent. Alle cursussen worden door voor te stellen "Gemeenschappelijk Europees Referentiekader" in en rond de dialoog te stellen, de vier basiselementen van begrijpend lezen, schrijven en dialoog in dergelijke gebieden. Testen is vereist voordat de toelating om de plaatsing van je prestaties, van A1 tot C2 we waren 6 niveaus van cursussen.De totale duur van 160 uur, voor 8-weekse cursus- Optionele items: Franse wijnBordeaux, Bourgogne, Elzas, Provence, Champagne, enz: in aanvulling op de systematische training in het Frans, maar u kunt ook kennis van de Franse wijnstreken lerenProeven vaardigheden onder de knie, en de basis leggen voor het land om de Franse sommelier en wijn adviseur, gespecialiseerd in geavanceerde training in te voeren.Optioneel: kies een vier weken durende stage bij het bedrijf in de loop: wijngaard, wijn winkel, wijn en restaurant handelsbedrijf en andere senior sommelier.- Optionele items: Franse keukenVoor die studenten die geïnteresseerd zijn in de Franse keuken, Franse keuken bieden wij professionele training voor u, zodat u... [-]

Videos

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations