VFX-Workshop

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VFX-Workshop is gepositioneerd om een nieuwe benchmark te worden in 3D-beeldeducatie. Het zal snel zijn plaats vinden in het panorama van training door het aan te vullen en gewilde professionele specialiteiten aan te bieden.

Op basis van de aanbevelingen van de referentiestudio's wordt er een 3-jarige opleiding gegeven aan studenten. Praktische oefeningen begeleiden het leren en projecten doen ervaring op.

De training is direct na de Bac toegankelijk. U hoeft geen voorbereidende les te volgen; het trainingsprogramma is voltooid! Het is ontworpen om alle basisprincipes te bieden en jaar na jaar kennis te verdiepen.

De kwaliteit van het onderwijs is afhankelijk van onze leraren, experts in de VFX-beroepen (Visual Effect's Artist), wiens passie het is om hun kennis door te geven en studenten te begeleiden bij het opleiden van de nieuwe generatie technici.

Het voordeel van een school op menselijke schaal is toezicht en controle. Vanaf uw eerste stappen in de vestiging wordt er alles aan gedaan om u te ondersteunen bij uw opleiding en u voor te bereiden op uw toekomstige beroep.

Locaties

Île-de-France

Address
Rue de la Croix Nivert,233
75015 Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: