The Open Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie zijn wij?

Een versneller Creatieve Carrières

De Open Design School werd geboren uit de vergadering van gepassioneerde mensen en educatieve professionals die zich bezighouden design. Met Icademie, onderwijs op afstand groep die een solide expertise in gemengde afstandsonderwijs heeft ontwikkeld en begonnen met de School of Design in 2014, we hebben hetzelfde DNA: innovatie en visie nieuwe emissies van het onderwijs op het moment van de digitale revolutie.

onze missies

De Open Design School leert je de vaardigheden die je nodig hebt om uw bedrijf uw carrière ambities te verbeteren, te ontmoeten, nieuwe mogelijkheden openen, deelnemen aan of een startup ... Onze missie buiten de trein bent, is om je te vergezellen naar het succes van uw project ontwerp tot:

Een nieuwe online onderwijs model, een combinatie van e-learning en bijzondere momenten-face (design scholen in workshops partners). Een modulaire oplossing, een vaardigheden-gebaseerde benadering, het bevorderen van de interoperabiliteit en transdisciplinaire op de verschillende gebieden van het ontwerp. Programma's gericht op innovatie, veelbelovende niches en opkomende zakelijke behoeften. Begeleidende ontwerpers experts in hun vakgebied en de activiteit, die zal begeleiden en adviseren van de leerling in het leerproces.

Onze waarden: Innovatie, Opening, Internationalisatie

In een technologische wereld in beweging, we ervoor kiezen om onszelf te positioneren in de opkomende toepassingen over te brengen aan al onze toekomstige studenten kennis die hen zal helpen een stap vooruit te maken van de uitdagingen van de digitale creatie van morgen .

Met een gemeenschappelijke wens om te openbaren aan ieder zijn eigen potentieel, te transformeren en te kanaliseren van de creatieve mogelijkheden; met een educatieve tour naar de verzoening (tussen mentoren, bedrijven en leerlingen, met inachtneming van de diversiteit van de profielen), maken we deze vrijheden, die samen onze opening, het hart van ons educatief project. Deze toezegging leidde tot heroverweging van de organisatie van het onderwijs in het licht van nieuwe digitale mogelijkheden.

Onze strategische allianties of excellence, met name via het netwerk Pearson Education stellen ons in staat om te werken in een logica van internationalisering, het voorstellen van Angelsaksische erkende diploma's op de internationale markten, wat leidt tot vervolging van studies Level II (Bac 3) in de hogescholen / universiteiten in bijna 100 landen (waaronder Frankrijk).

Realiteit en Employablité

Met een opslagplaats van bewezen programma's en onderwezen in de meest prestigieuze universiteiten / internationale scholen onder de verantwoordelijkheid van Pearson Education en Ofqual (het Engels equivalent van de Franse RNCP), The Open Design School staat garant voor de kwaliteit van haar opleidingen uitgegeven totale professionele onderdompeling (creatieve slips, "design uitdagingen" rond aanbestedingen, business coaching, ...). Zo, onze wens is om te geven aan degenen die ons vertrouwen, de sleutel tot hun carrière en misschien hun leven, vandaag en morgen te transformeren.

Uw Leeromgeving

inhoud

Tijdens de video: exclusieve video-cursussen, ontworpen door experts en ontwerpers. Online Cursussen: Cursussen in gestructureerde lijn en rijke multimedia-middelen, die interactieve oefeningen en bestanden voor uw praktische werk en evaluatie onderwerpen zijn. E-Books: De samenvatting e-book voor elke module, die de essentiële begrippen die u kunt annoteren en een verzameling van fragmenten uit naslagwerken bevatten. Tutorials: Tutorials zorgvuldig verdeeld over de meest professionele en efficiënte markt. Engels online: Engels: een complete cursus van upgrading en het leren van online referentie, dan kunt u volgen tijdens uw reis.

Richmedia natuurlijk, interactieve en open. U bent vrij om te verrijken en te delen.

Uw cursussen worden opgebouwd rond verschillende middelen en educatieve activiteiten online die u kunt volgen op elk gewenst moment op smartphone, tablet of laptop.

activiteiten

Virtual Class: Uw levend virtueel klaslokaal voor je curriculum, uw wensen en uw planning. Masterclass: Quarterly online masterclasses: een professionele houdt een virtueel klaslokaal voor een paar weken en deelt zijn ervaring en expertise van zijn kunst. Leef Conferenties: Een live conference elke maand: een professional of een bedrijf komt over het project, aan te tonen zijn expertise online voor 60 of 90 minuten, en stelt u in staat om te communiceren. Deze conferenties zijn dan beschikbaar in replay. Werken en praktische zaken: De zelfcorrigerend en zelfaanpassende oefeningen. Werk praktijken en projecten die je in de vorm van tekeningen, computerbestanden, foto's, gescande afbeeldingen of screenshots, en u bespaart op het platform in uw "reis board" voor hun educatieve corrigeren collega of je leraren. Workshops: De 'fysieke' workshops of "digitale" op regelmatige tijdstippen in uw cursus, deze reflectie workshops en de productie begeleid door professionals toegestaan ​​om te werken in de fysieke collaborative mode (workshop georganiseerd met design partner scholen) of mode "collaborative 3.0" door middel van een innovatief apparaat.

Je verder door alleen of met anderen te oefenen.

Je leeft speciale momenten zet in individuele of collectieve praktijk, maar ook online workshops in design scholen partners.

een communautair

Communautez: Interactie en communautez met eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools waarmee u constant wisselen tussen collega's, met de docenten en je leraren. Netwerk: Bouw je netwerk rond uitwisselingen en bevoorrechte banden met bedrijven tijdens educatieve samenwerkingen, projecten, wedstrijden, baan of bijeenkomsten georganiseerd door de school. Collaborative: Een team gebouw zonder grenzen. De taal van de schepping over de grenzen heen en verbindt de wereld. Word lid van een team (klasse), werken en breng uw projecten gezamenlijk tijdens uw reis. Bouw een netwerk te genieten van de pleiade van de internationale profielen van lerenden, stakeholders en bedrijven.

Je leert van anderen en met anderen.

Uw cursussen worden opgebouwd rond verschillende middelen en educatieve activiteiten online die u kunt volgen op elk gewenst moment op smartphone, tablet of laptop.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Tutorials en Coaches: Een educatieve team en docenten voldoen aan uw vragen, geven u advies, je coachent en interactie in real time met u op uw verzoek. Designers Experts: Een docententeam van ontwerpers en topexperts, alle professionele activiteit, is aan uw zijde te leggen, je te leren, en u voorzien van passie en toegankelijkheid hun ambacht. Stage: Een stage in het kader van overeenkomst rond je afstudeerproject, dat wordt gesponsord door een bedrijf of niet. Het resulteert in een geheugen en zijn verdediging voor de jury van de graad. Uitdagingen bedrijven: uitdagingen: regelmatig tijdens uw reis, partner bedrijven kunt u een korte denken in real time en het opbouwen van een team voorstel "collaborative 3.0" mode. Development Council: Een Development Board bestaat uit onafhankelijke persoonlijkheden uit de wereld van design en digitale creatie met een missie om de school te helpen in zijn pedagogische uitvoering en de strategische richtingen.

Een professioneel team staat aan uw zijde, met de nabijheid van.

Uw cursussen worden opgebouwd rond verschillende middelen en educatieve activiteiten online die u kunt volgen op elk gewenst moment op smartphone, tablet of laptop.

Locaties

Parijs

The Open Design School

Address
52 rue de l'Arbre Sec

75001 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 1 75 85 85 68