SupBiotech Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sup'Biotech is een particuliere biotechnologische technische school in het grootstedelijke gebied van Parijs. Sup'Biotech-studenten doen cursussen in techniek en wetenschap, waaronder lezingen, laboratoriumwerk en creatieve projecten op lange termijn. Anders dan op veel andere STEM-georiënteerde scholen, legt Sup'Biotech ook de nadruk op kennis van de industrie en biedt het een echt preprofessioneel curriculum. De afgestudeerden van Sup'Biotech worden aangeworven door topbedrijven in de biotechsector zoals L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé en talloze anderen. Vrijwel alle afgestudeerden van Sup'Biotech vinden werk of gaan door naar hogere studies, en de unieke mix van wetenschap en managementvaardigheden van Sup'Biotech is uiterst waardevol voor alle soorten werkgevers.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

We bieden niet-gegradueerden, afgestudeerden, studeren in het buitenland en zomerprogramma-cursussen voor internationale studenten. Studenten kunnen beginnen op jaar 1, 2, 3, 4 of 5; eerste en tweede jaar cursussen worden gegeven in het Engels of in het Frans, terwijl het derde, vierde en vijfde jaar worden gegeven in het Engels. Afgestudeerden krijgen snel toegang tot hogere functies, zowel in Frankrijk als in het buitenland, op het gebied van gezondheid en farmaceutica, voedselverwerkende innovatie, cosmetica, bio-informatica of het milieu. Het programma is opgebouwd rond het model van French Schools of Engineering geaccrediteerd door de CTI: de Foundation-cyclus (2 jaar), gevolgd door de Engineering-cyclus (3 jaar).

120321_PhotoSummer.jpg

Het curriculum van Sup'Biotech is een multidisciplinair evenwicht tussen wetenschappelijke en technische cursussen (lezingen, praktisch laboratoriumwerk en projecten), managementvaardigheden, industriële knowhow. Onze studenten leren ook over de binnenlandse en internationale biotechnologiemarkten. De professoren van Sup'Biotech komen uit verschillende trainings- en opleidingsachtergronden, zoals universiteiten, onderzoekscentra en de industrie. Engels wordt gebruikt in ons programma; onze afstudeercursussen worden in het Engels gegeven en lessen zijn vanaf het derde jaar uitsluitend in het Engels beschikbaar. De studenten van Sup'Biotech zijn voorbereid op een breed scala aan verantwoordelijkheden in verschillende biotechnologie en internationale bedrijven, die werkzaam zijn op gebieden zoals gezondheid, cosmetica, milieu, farmaceutica en agribusiness.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Zoals hierboven vermeld, omvat het vijfjarenprogramma van Sup'Biotech twee opleidingen die overeenkomen met de nieuwe Europese normen. Ons driejarige undergraduate-programma leidt tot een bachelordiploma van Sup'Biotech. In ons afstudeerprogramma kiezen studenten een optie zoals onderzoek en ontwikkeling, productie of verkoop en marketing. Na afronding van ons tweejarige afstudeerprogramma ontvangen studenten een Engineering Diploma in Biotechnology, gelijk aan een masterdiploma.

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Sup'Biotech heeft geen beurzen beschikbaar.

We ondersteunen echter graag alle aanvragen voor openbare beurzen die onze studenten bij de Franse overheid of liefdadigheidsinstellingen willen indienen.

Locaties

Parijs

Address
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden