Sup’Biotech Paris

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sup'Biotech studenten doen techniek en wetenschap cursussen, waaronder lezingen, laboratorium werk, en op lange termijn creatieve projecten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Summer courses » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Zomerprogramma's: Wetenschap Voedsel En Stamcel-engineering

Campus Voltijd 3 - 3 weken June 2019 Frankrijk Villejuif

Sup'Biotech is een prive-biotechnologie technische school ligt in de Parijse grootstedelijk gebied. Wij zijn de enige instelling in Frankrijk aanbieden zomercursussen in verband met biotechnologie, en we doen alles wat we kunnen om ervoor te zorgen krijgen de leerlingen een maximale culturele en professionele verrijking tijdens onze 3-weekse zomercursussen in voedsel wetenschap en stamcel engineering. [+]

Summer Program bij Sup'Biotech

Sup'Biotech is een private engineering school in de Parijse metropolitaanse regio, dat gespecialiseerd is in diverse opkomende biotechnologie gerelateerde velden. Sup'Biotech maakt deel uit van de IONIS Institute of Technology cluster.

Het is een van de beste biotechscholen in Frankrijk en maakt deel uit van IONIS, de voornaamste hogere particuliere opleidingsgroep van Frankrijk. De studenten gaan in topposities in een reeks industrieën, waaronder de gezondheids-, bioinformatica-, farmaceutische- en cosmetica-industrie, groene industrieën en agribusiness.

Zomerprogramma's 2018

Stem Cell Techniek

Dit programma is bedoeld om studenten een brede inleiding te geven aan het opwindende veld van ziekte modelleren met behulp van stamcellen .. Studenten zullen verkennen wat stamcellen uniek maken, met een specifieke focus op hun karakterisering en hun functie. Zij zullen hun kennis uitbreiden om een ​​introductie te geven aan het meer gespecialiseerde gebied van genoombewerking (CRISPR-Cas9). Deze cursus is een uitstekende manier om diep te duiken in ziektemodellen voor studenten die geïnteresseerd zijn in medische velden of stamcelonderzoek.... [-]


Videos

Discover Sup'Biotech

Sup'Biotech fête ses 10 ans avec ses étudiants

Inside Sup’Biotech

Contact

Sup’Biotech

Adres 66 rue Guy Môquet
94800, Villejuif Villejuif, Île-de-France, Frankrijk
Website https://www.youtube.com/user/supbiotech