Paris Academy of Art

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Presentatie - een toezegging

De Paris Academy of Art is een kunstinstituut dat zich toelegt op realistische realistisch schilder- en tekentechnieken.

De Academie staat open voor iedereen die, ongeacht leeftijd, nationaliteit of achtergrond, de vaardigheden wil verwerven die nodig zijn om te slagen in realistisch schilderen of tekenen.

Door je aan te melden bij de Paris Academy of Art , volg je die illustere voetstappen en zet je een rigoureuze, veeleisende, op uitmuntendheid gebaseerde artistieke traditie voort. Net als in andere artistieke disciplines, vereisen tekenen en schilderen een nauwkeurige en grondige training, geleid door de beste kunstmeesters. De Paris Academy of Art biedt een gerichte, op excellentie gerichte omgeving die de voorkeur geeft aan die training.

Het benadrukt ook de relatie professor-student, waardoor de student vooruitgang boekt onder de beste omstandigheden. De klassen aan de Paris Academy of Art zijn klein en elke student wordt individueel begeleid.

Tegen het einde van hun tijd aan de Paris Academy of Art , zullen studenten over de nodige vaardigheden beschikken om te werken in velden die even gevarieerd zijn als bioscoop, animatie, videogames en illustratie. Ze kunnen er ook voor kiezen om te werken als freelance artiesten. Wat hun keuze ook is, de Paris Academy of Art biedt hen de tools die ze nodig hebben om hun doel te bereiken.

Geschiedenis - Een Renaissance

Gedurende de negentiende eeuw was de Parijse School voor Schone Kunsten een must voor leerling-kunstenaars. Ze leerden daar echter alleen tekenen, dus studenten zouden zich ook inschrijven voor privéacademies waar ze zouden oefenen met tekenen van levende modellen en hun opleiding in schilderen en beeldhouwkunst zouden voltooien.

Het begin van de twintigste eeuw markeerde de opkomst van moderne kunst en de afwijzing van de strikte regels die in academies worden onderwezen. Geconfronteerd met deze nieuwe situatie, de academies daalde. Gelukkig waren veel studenten die in die academies waren opgeleid afkomstig uit het buitenland, met name uit de Verenigde Staten. Sommigen van hen waren in staat om studio's in hun thuisland op te richten, waardoor de academie-techniek bestendigd werd.

Tijdens de jaren tachtig keerden sommige Anglo-Saksische kunstenaars terug naar Europa en stichtten ze scholen, waarmee ze het onderricht van op academie gebaseerd, realistisch tekenen en schilderen terug naar Europa brachten.

Maar geen van die scholen was in Parijs! De Paris Academy of Art wil daarom een ​​belangrijke academie terugbrengen naar Parijs en de leer voortzetten die een hoeksteen vormt van ons artistieke erfgoed.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Methode - Voortreffelijkheid

Onze methode is zowel geleidelijk als intensief en volgt de methode die werd gebruikt in de Parijse studio's in de negentiende eeuw.

Het stimuleert studenten om zichzelf te overtreffen en hen het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om een ​​carrière als artiest op hoog niveau te hebben.

Het is onderbouwd door vier fundamenten:

  • het onderwijzen van de grondbeginselen van schilderen en tekenen door te vertrouwen op de meesters van de Italiaanse Renaissance;
  • Individueel toezicht: elke student profiteert van persoonlijke begeleiding, door het observeren en analyseren van het werk van anderen is essentieel;
  • gecontroleerde progressie: elke stap in het leerproces, van te voren bepaald door instructeurs, moet worden verworven voordat we verder gaan met de volgende stap;
  • drift en een verlangen om te werken: studies zijn full-time (meer dan zes uur per dag vijf dagen per week), waardoor studenten de zelfdiscipline kunnen ontwikkelen die essentieel zal zijn voor hun toekomstige professionele leven.

Locaties

Bois-Colombes

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Frankrijk