Orchestra Pro

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een eigentijdse visie op lesgeven die meer dan twee jaar bestaat


Een multidisciplinaire school geworteld in de realiteit van podiumkunsten


Orchestra Pro is een multidisciplinaire kunstacademie die uniek is in Marseille, waar het leren van zang , dans en drama wordt beschouwd als een transversale en onafscheidelijke manier van technisch handelen en productie van live optredens .


Een professionele training uniek in Frankrijk


Door de artistieke, technische en bestuurlijke opvattingen van de drie disciplines te benaderen, biedt de school een professionele training die uniek is in zijn soort .

Via verschillende workshops zijn studenten betrokken bij een constante mechanica van productie en creatie . Uitgenodigd om constant in actie te zijn, worden ze echte performers.


De zekerheid van een hoog niveau van leren


Onder leiding van Benjamin Balensi, een getalenteerde muzikant en pianist, biedt de school op hoog niveau , veeleisende training terwijl ze naar studenten luisteren.

De leer van theater, dans en zang, op een transversale manier opgevat, stelt studenten in staat om complete kunstenaars te worden die in staat zijn om aan de vele verwachtingen van de professionals van het podium te voldoen .


Veeleisende docenten en sprekers


Onder leiding van een educatief team bestaande uit ervaren professionals en gerenommeerde sprekers , ontwikkelt elke student zijn eigen artistieke identiteit. Binnen zijn paal (zang, dans of theater) volgt hij een training die een diepe toewijding en een constante werkvorm vereist, waarvan de voortgang zich over twee jaar uitstrekt.


Opening naar een uitgebreid professioneel netwerk


Orchestra Pro is een echte ondersteuning voor elke artiest in formatie. Vergezeld van zijn carrière ambitie, profiteert hij van een uitgebreid professioneel netwerk gevraagd door alle docenten, een permanente follow-up en aangepast advies .

Bij het voltooien van zijn training kan hij vervolgens de omvang van zijn talent inzetten om te vliegen.

Locaties

Marseille

Address
8 rue Saint Sébastien
13006 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk