Jean Moulin Lyon 3 University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Université Jean Moulin Lyon 3, een universiteit te openen voor de wereld

In het hart van Lyon en Bourg-en-Bresse, Jean Moulin University biedt een leeromgeving en onderzoek richtte zich op humane en sociale wetenschappen. Met 7 doctoraatsscholen en 19 onderzoekseenheden, ontwikkelt interdisciplinair onderzoek in verband met de grote vragen van de samenleving.

Lid van de Universiteit van Lyon, maar tegelijk meer dan 28 000 studenten en biedt een breed scala van beroepsopleidingen in de kwaliteit van het onderwijs kader, dat bevorderlijk is voor de intellectuele en persoonlijke ontwikkeling.

Met meer dan 5 000 internationale studenten per jaar ingeschreven, vele samenwerkingsverbanden in de wereld en projecten wetenschappelijke samenwerking met buitenlandse universiteiten, het merk Universiteit Jean Moulin zal zijn internationalisering door het bevorderen van de mobiliteit van studenten en docenten.

Het baseren van de toegang tot het hoger onderwijs op gelijke kansen is een constante zorg voor de Universiteit Jean Moulin Lyon 3, die zijn overtuiging bevestigt dat de diversiteit en specificiteit zijn rijk en dat ieder van ons wordt ook bepaald door zich te onderscheiden.

Volledig toegewijd aan de sociaal-economische partners, Jean Moulin University streeft ernaar om bij te dragen aan het succes van studenten en hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, met name door het stimuleren van stages, afwisselend en ondernemerschap.

Locaties

Lyon

Address
6 cours Albert Thomas
69008 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk