Institut Europeen De Francais

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Klik op de afbeelding voor een onmiddellijke online offerte en reserveer nu!

Voorwaarden:
Geldig voor cursussen tot 31.12.2018

Het Institut Européen de Français is een Franse school in Montpellier die zich richt op het aanbieden van de hoogste normen van lesgeven aan haar studenten door persoonlijke aandacht, professionaliteit, kwaliteit, in een vriendelijke en vriendelijke sfeer. Omdat elke persoon uniek is, werken we eraan om iedereen unieke ervaringen te bieden in Zuid-Frankrijk die mensen zich voor altijd kunnen herinneren.


Onze missie

«Om bijeenkomsten, interculturele uitwisseling en zelfontdekking te begunstigen, dankzij een taal- en cultuurstudie-vakantie in Montpellier.»


Onze waarden

Persoonlijke aandacht

Omdat elke persoon uniek is, zullen wij u vanaf het eerste contact begeleiden en begeleiden naar het verblijf dat het best is aangepast aan uw behoeften en wensen. Vóór, tijdens, maar ook na uw verblijf, besteden we bijzondere aandacht aan uw tevredenheid. Wat uw verzoek ook is, wij doen er alles aan om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen.


Een vriendelijke en familiale sfeer

Gelegen in twee van de mooiste herenhuizen van de stad, heeft onze Franse school ruime en lichte klaslokalen. Omdat we weten wat "op reis gaan" betekent, garanderen we u, dankzij ons team van professionals, dat u zich op uw gemak zult voelen. Laat de magie van de bijeenkomst zijn werk doen.

Professionaliteit

Onze leraren zijn allemaal hooggekwalificeerde specialisten in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Hun ervaringen in Frankrijk en, voor het merendeel, in het buitenland, stellen hen in staat om uw behoeften beter te begrijpen, terwijl de hele tijd het beste van uzelf belicht.


Kwaliteit van onze service

Erkend door het Franse kwaliteitslabel in het buitenland, de ministeries van het hoger onderwijs en onderzoek, cultuur en communicatie en het ministerie van Buitenlandse Zaken, evenals andere erkenning in Frankrijk en daarbuiten, is ons instituut een van de beste Franse scholen in Frankrijk.

IEF is ook een Franse school met

  • Meer dan 1300 studenten en gemiddeld 40 verschillende nationaliteiten per jaar
  • Een minimum van 5 niveaus het hele jaar door
  • 5 vaste docenten en meer dan 10 parttime docenten
  • 13 volledig uitgeruste, ruime en lichte klaslokalen
  • Een gemiddelde van 7 studenten en een maximum van 12 studenten per klas

Locaties

Montpellier

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrijk