Lees de Officiële Beschrijving

10 goede redenen om ISTEC kiezen

  • Om effectief te bereiden op de wereld van het bedrijfsleven - Het Internationaal handig is met meer dan 80 partneruniversiteiten op alle continenten - Verzekering persoonlijke ondersteuning - Thriving via dynamische verenigingen - A modulaire opleiding pad dat je bouwt volgens uw wensen en projecten - Veel professionele specialisaties - Een expertise van meer dan 50 jaar in het hoger onderwijs - Een school in het hart van Parijs te genieten van een locatie in een grote Europese economische ruimte - Business Network partners en krachtige Afgestudeerden - Inzetbaarheid gegarandeerd!

In het hart van een grote Europese economische ruimte

De ISTEC ligt in het hart van een historische wijk van Parijs, in de buurt van het Canal Saint-Martin en dicht bij het culturele centrum van de Villette. De ligging in een belangrijke Europese economische hub: Parijs en de regio, kon de ISTEC om een ​​netwerk van partnerbedrijven en betrokken bij het leven en de ontwikkeling van de school te ontwikkelen. Studenten voor hun stages en hun missies in bedrijven, direct profiteren van deze strategische locatie.

Als onderdeel van een partnerschap met de IGS Group, ISTEC is gelegen op de campus, op 12 rue Alexandre Parodi in het 10e arrondissement van Parijs en geniet van een aangename werkomgeving, moderne en passende infrastructuur eisen technologie van de XXI eeuw. Duizenden studenten van verschillende programma's en nationaliteiten gaan daar heen om ook delen van gemeenschappelijke projecten en trainers.

Campus Jemmapes: Ook ISTEC heeft nog een campus gewijd aan het, gelegen langs het Canal Saint-Martin, op 5 minuten lopen van de eerste Campus rue Alexandre Parodi. Naast de klaslokalen, collegezalen, vergaderzalen, ontmoeting en ontspanning, de Campus omvat: - Centrum voor Studies en Onderzoek in ISTEC - CERI - de service partnerschappen en zakelijke relaties, - de Alumni Association, - Kantoren van Studieverenigingen.

Deze campus, in een historisch industrieel gebouw, is volledig ingericht in een geest van "internationale reis".

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

ISTEC

Breng 3 weken in Parijs voor een geweldige academische en culturele ervaring ... [+]

Breng 3 weken in Parijs voor een geweldige academische en culturele ervaring

DOELSTELLINGEN

Om studenten een betere kennis en ervaring van het land, de cultuur, de Franse en Europese Zaken milieu en de Franse taal.

BESCHRIJVING

(Franse en Europese economie voor 2 credits, Franse luxe-industrie voor 2 credits en Doing Business in Europa: een Intercultureel Aanpak voor 2 studiepunten) gedurende drie weken in Parijs, zullen de studenten drie cursussen in het Engels bij te wonen en een Frans Conversatie cursus, die staat 20 uur.

Pedagogie

Onze aanpak verbetert de discussie, uitwisseling met de professor en onder studenten en inclass presentaties. De groep is beperkt tot maximaal 20 studenten.... [-]

Frankrijk Parijs
Vraag informatie aan
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands