IFALPES - Institut Francais des Alpes

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IFALPES - taalschool in Franse Alpen aan de oevers van het meer van Annecy meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Ons centrum is klein. U bent niet verloren, en onze leraren zal altijd voor u beschikbaar zijn. IFALPES ligt op 15 minuten lopen van het centrum van de stad. De school is gevestigd in hetzelfde gebouw als de IPAC School of Management. Van 170-200 volwassen studenten uit 50 landen elke maand komen om Frans te leren in IFALPES. In een aangename sfeer kunt u de studie van de Franse taal in Frankrijk in de Alpen te combineren en te genieten van de cultuur en natuur van de bergen en meren.

Accomodatie

Woondienst IFALPES verbindt zich ertoe uw type accommodatie passen in overeenstemming met uw wensen voor de gehele periode van uw verblijf.

In de familie: met ontbijt of halfpension, een gedeeld appartement met andere studenten studio Studentenhuis Residentie gelegen in het centrum van de stad of in de buurt van het. Van school naar alle plaatsen van de woonplaats te bereiken met de bus, fiets of te voet.

Alle accommodaties zijn gereserveerd van zondag tot zaterdag.

Kosten van de diensten voor de selectie en de reservering van accommodatie Payments Agency is 40 € voor elke student voor een verblijf van minder dan een maand en 70 € voor een verblijf langer dan een maand. Om een ​​woonplaats behouden moet een voorschot van 200 € te maken. Betaaldiensten wervingsbureaus huisvesting wordt afgetrokken van prepaid en vooruitbetalingsvoorwaarden balans (160 € of 130 €) in mindering gebracht als de betaling van de huur van de 1e maand. Agentschap diensten voor de selectie van de huisvesting worden betaald bij elke verandering van woonplaats (€ 40)

Hoe is de komst?

Het maakt niet uit waar je woont - een Franse familie of in een appartement - is het goed om uw komst te organiseren, vooraf te informeren van de familie of verhuurder / studentenhuis op de datum en het tijdstip van aankomst.

Locaties

Annecy

IFALPES

Address
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 4 50 45 38 37