GOBELINS - L'école de l'image

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al bijna 50 jaar, GOBELINS, l'école de l'image heeft een wereldwijde referentie op het gebied van digitale communicatie, interactief design en entertainment geweest. Bekend als een van de beste scholen in de wereld, GOBELINS biedt cursussen in fotografie, Geanimeerde Filmmaking, 3D Animatie, Motion Design en Video Gaming.

GOBELINS, heeft l'école de l'image een reeks programma's en internationale diensten ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale studenten, professionals, scholen, bedrijven, festivals en zelfs culturele diensten van de ambassades.

ANIMATED FILMS

4 jaar full-time: Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid te beheersen zowel traditionele als digitale animatie technieken (2D en 3D) naar aanleiding van professionele methoden in animatie studio omstandigheden, zodat studenten om elke stap van de film ontwerp en de productie vast te leggen evenals geleidelijk hen uit te rusten met alle de vaardigheden verwacht te kunnen werken aan een lange feature.

3D-animatie

1 jaar full-time: Uitgebreid programma in 3D Character Animation die conferenties door internationale animatie en video game experts beschikt, de productie van een demo reel en 3-maanden durende stage met een stageverslag te worden geschreven. Deze cursus is een kans om professioneel niveau vaardigheden in het regisseren, acteren en beweging te ontwikkelen.

FOTOGRAFIE

3 jaar full-time: Het inschakelen van studenten om op hoog niveau creatieve en technische vaardigheden, gegeven in samenwerking met deskundigen uit verschillende praktijken te verwerven, zodat studenten krijgen professionele kwaliteit prestaties. Training uitgevoerd in verschillende formaten: conventionele lessen, conferenties, kernvakken en workshops rond het thema publiciteit, food fotografie, mode, schoonheid en architectuur.

motion design

1 jaar full-time: Verbreding van de studenten vaardigheden in een gebied na steeds gezocht door professionals: beweging design. Dit veld maakt het mogelijk om het ontwerp en communicatie afgestemd op mobiele dragers en nieuwe communicatie-ruimtes te creëren, om berichten te organiseren door het combineren van de drie vectoren Motion Design: geanimeerde afbeeldingen, typografie in beweging en sound design.

VIDEO GAME

1 jaar Specialized Master's degree: programma "Interactive Digital Experiences", bedacht met de CNAM / ENJMIN, is de eerste in zijn soort in Frankrijk. De kracht van dit programma is dat het zich voorbereidt op hoog niveau ingenieurs, grafisch ontwerpers en IT-specialisten aan deskundigen op het ontwerpen en maken van games voor mobiele telefoons, tablets, sociale netwerken, terminals en installaties te worden.

Locaties

Parijs

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Parijs, Île-de-France, Frankrijk