Lees de Officiële Beschrijving

Al bijna 50 jaar, GOBELINS, l'école de l'image heeft een wereldwijde referentie op het gebied van digitale communicatie, interactief design en entertainment geweest. Bekend als een van de beste scholen in de wereld, GOBELINS biedt cursussen in fotografie, Geanimeerde Filmmaking, 3D Animatie, Motion Design en Video Gaming.

GOBELINS, heeft l'école de l'image een reeks programma's en internationale diensten ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale studenten, professionals, scholen, bedrijven, festivals en zelfs culturele diensten van de ambassades.

ANIMATED FILMS

4 jaar full-time: Deze cursus geeft studenten de mogelijkheid te beheersen zowel traditionele als digitale animatie technieken (2D en 3D) naar aanleiding van professionele methoden in animatie studio omstandigheden, zodat studenten om elke stap van de film ontwerp en de productie vast te leggen evenals geleidelijk hen uit te rusten met alle de vaardigheden verwacht te kunnen werken aan een lange feature.

3D-animatie

1 jaar full-time: Uitgebreid programma in 3D Character Animation die conferenties door internationale animatie en video game experts beschikt, de productie van een demo reel en 3-maanden durende stage met een stageverslag te worden geschreven. Deze cursus is een kans om professioneel niveau vaardigheden in het regisseren, acteren en beweging te ontwikkelen.

FOTOGRAFIE

3 jaar full-time: Het inschakelen van studenten om op hoog niveau creatieve en technische vaardigheden, gegeven in samenwerking met deskundigen uit verschillende praktijken te verwerven, zodat studenten krijgen professionele kwaliteit prestaties. Training uitgevoerd in verschillende formaten: conventionele lessen, conferenties, kernvakken en workshops rond het thema publiciteit, food fotografie, mode, schoonheid en architectuur.

motion design

1 jaar full-time: Verbreding van de studenten vaardigheden in een gebied na steeds gezocht door professionals: beweging design. Dit veld maakt het mogelijk om het ontwerp en communicatie afgestemd op mobiele dragers en nieuwe communicatie-ruimtes te creëren, om berichten te organiseren door het combineren van de drie vectoren Motion Design: geanimeerde afbeeldingen, typografie in beweging en sound design.

VIDEO GAME

1 jaar Specialized Master's degree: programma "Interactive Digital Experiences", bedacht met de CNAM / ENJMIN, is de eerste in zijn soort in Frankrijk. De kracht van dit programma is dat het zich voorbereidt op hoog niveau ingenieurs, grafisch ontwerpers en IT-specialisten aan deskundigen op het ontwerpen en maken van games voor mobiele telefoons, tablets, sociale netwerken, terminals en installaties te worden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Frans

Deze school biedt ook:

Certificaat

GOBELINS - L'école de l'image

Op basis van haar ervaring en wereldwijde reputatie op het gebied van karakter animatie, GOBELINS bedacht een gespecialiseerde beroepsopleiding in 3D karakter animatie we ... [+]

Op basis van haar ervaring en wereldwijde reputatie op het gebied van karakter animatie, GOBELINS bedacht een gespecialiseerde beroepsopleiding in 3D karakter animatie welke profielen hoog worden geëist. Dit programma is gebouwd met de hulp van docenten uit de beste 3D-animatie studio's en bevat hands-on oefeningen om richting, bewegingen en handelen vaardigheden onder de knie.

Dit programma omvat ook congressen van internationale animatie en video games experts, de productie van een demo reel, een professionele stage en een end-of-training rapport.

Dit programma heeft een sterke internationale focus met deelnemers uit de hele wereld.

vakken waarnemend Beweging: de zwaartekracht en gewicht Animatie stijlen: van realisme naar cartoon Karakter Animatie: mensen, dieren en toons Lipsynchronisatie 3D Lay-out De verschillende 3D animatie technieken: methodologie en praktijk Conferenties door internationale animatie experts De productie van een demo reel presentatie van de student animatie vaardigheden SKILLS Proficiency van 3D karakter animatie (menselijke personages, dieren, realistische stijl, cartoon, etc.) Creativiteit op het gebied van animatie DE ACTIVA Specialisatie opleiding in 3D Character Animation. Internationale focus met deelnemers uit de hele wereld High-level internationale instructeurs Hands-on praktische oefeningen met een hoge mate van pedagogische progressie, zodat de deelnemers kunnen een professioneel niveau van de 3D-animatie te bereiken en krijgen nieuwe carrièremogelijkheden. Deelname aan FMX, een van de grootste Europese conferenties voor 3D-animatie professionals 2 maanden stage bij een training rapport te schrijven. De productie van een demo reel, vooral nuttig in de professionele wereld en voor het zoeken naar werk DOELGROEP ... [-]
Frankrijk Parijs
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Zomercursussen

GOBELINS - L'école de l'image

... [+]

[-]
Frankrijk Parijs
September 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS