Ecole Ritz Escoffier

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Auguste Escoffier, een pionier in de moderne keuken, was de eerste chef-kok van het Ritz Parijs. Sinds 1988 heeft de Ecole Ritz Escoffier , gebouwd ter ere van hem, getrouw en passioneel de waarden doorgegeven die hij koesterde: vaardigheden, creativiteit en het nastreven van de uitmuntendheid.

De Ecole Ritz Escoffier is een wereldberoemde instelling, in het hart van de keukens van Ritz Paris, die zowel in het Engels als in het Frans programma's aanbiedt voor iedereen die de basis wil leren, wil trainen voor een carrière of masterclasses wil volgen in de keuken en de keuken. kunst. Van beginnende koks tot Haute Cuisine-experts, de chef-koks van de toekomst komen hier om de onschatbare vaardigheden van het vak te leren.

Ons team van Chefs en experts, opgeleid in de beste restaurants in Frankrijk en wereldwijd, zetten hun vaardigheden voortvarend voort en geven ze door aan professionele stagiairs van alle niveaus. Naast recepten en technieken leren studenten de subtiliteit van ingrediënten en smaken begrijpen en worden ze ambassadeurs van een zich steeds verder ontwikkelende kunst. Ecole Ritz Escoffier_Cuisine principale © Vincent Leroux (2)Ecole Ritz Escoffier Keuken bouwheer © Vincent Leroux

Comfort en innovatie op hun best. De ultramoderne apparatuur van de school, ontwikkeld door de Chefs en de Teaching Committee, is de perfecte toolset voor het ontdekken van de beste technieken voor koken en banket maken. Er zijn twee demonstratiekeuken en een patissieruimte om stagiairs optimaal comfort en leeromstandigheden te bieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:


Voltooi Culinary Arts Diploma

Campus Voltijd 24 weken Open Inschrijving Frankrijk Parijs

Dit diploma combineert al onze fundamentele trainingsprogramma's: Franse keuken - kennismakingsniveau, Franse keuken - gevorderd niveau, Franse keuken - gevorderd niveau; Frans gebak - kennismakingsniveau, Frans gebak - Gemiddeld niveau, Frans gebak - Geavanceerd niveau [+]

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier

Dit diploma combineert al onze fundamentele trainingsprogramma's:

Franse keuken - kennismakingsniveauFranse keuken - gemiddeld niveauFranse keuken - geavanceerd niveauFrans gebak - kennismakingsniveauFrench Pastry - Intermediate LevelFrench Pastry - Advanced Level

Ecole Ritz Escoffier Desserts © Alban Couturier

Duur: 24 wekenAantal uren: 840 urenTarief: 40.200 € (BTW incl.)

Het Ritz Escoffier Complete Culinary Arts-diploma wordt uitgereikt na de voltooiing van alle zes niveaus in het trainingsprogramma. Het werk van stagiairs zal regelmatig worden geïnspecteerd en aan het einde van elk niveau wordt een examen afgenomen.... [-]


Diploma in Franse keuken

Campus Voltijd 12 weken April 2019 Frankrijk Parijs

Deze training bestaat uit 3 niveaus die zijn gewijd aan het leren van de basis van de Franse keuken en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of beginnende professionals. [+]

Deze training bestaat uit 3 niveaus die zijn gewijd aan het leren van de basis van de Franse keuken en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of beginnende professionals.

Duur: 12 wekenAantal uren: 420 urenTarief: 25.400 € (BTW incl.)Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en moeten de middelbare school hebben voltooid.

Cursus uren

Maandag tot vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. Lunchpauze is inbegrepen.

Aan het einde van elk niveau krijgt de stagiair een certificaat in "Franse keuken" na een doorlopende beoordeling van hun werk en een succesvolle afronding van het praktijkexamen. Na het behalen van alle drie de certificaten krijgt de stagiair het Culinair Diploma van Ritz Escoffier.... [-]


Diploma in Frans gebak

Campus Voltijd 12 weken April 2019 Frankrijk Parijs

Dit trainingsprogramma omvat 3 niveaus, gewijd aan het leren van de basisprincipes van het Franse banket maken en is ontworpen voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of ambitieuze professionals. [+]

Dit trainingsprogramma omvat 3 niveaus, gewijd aan het leren van de basisprincipes van het Franse banket maken en is ontworpen voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of ambitieuze professionals.

Duur: 12 wekenAantal uren: 420 urenTarief: 21.900 € (BTW incl.)Toelatingseisen

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn en moeten de middelbare school hebben voltooid .

Cursus uren

Maandag tot vrijdag, 8:30 am - 4:30 pm. Lunchpauze is inbegrepen.

Aan het einde van elk niveau krijgt de stagiair een certificaat in "Frans gebak" na een doorlopende beoordeling van hun werk en een succesvolle afronding van het praktijkexamen. Na het behalen van alle drie de certificaten krijgt de stagiair het Ritz Escoffier-gebaksdiploma.... [-]


Franse keuken

Campus Voltijd 3 dagen March 2019 Frankrijk Parijs

Geavanceerde trainingsprogramma's op niveau ontworpen voor gevestigde professionals in de foodservice. [+]

Geavanceerde trainingsprogramma's op niveau ontworpen voor gevestigde professionals in de foodservice.

Duur: 3 dagenAantal uren: 21 urenTarief: 1.800 € (BTW incl.)

Aan het einde van elk trainingsprogramma wordt een certificaat aan de stagiair toegekend.

Sessies worden gehouden op voorwaarde dat ten minste 4 studenten zijn geregistreerd.

Charcuterie

De kunst van gekookt en gezouten vlees

Betreed de wereld van charcuterie via ons 3-daagse trainingsprogramma en word een expert in ambachtelijk gezouten vlees.

Cursus DoelstellingenLeer hoe u foie gras kunt verslinden, marineren en kokenLeer hoe u vlees en gevogelte ontveld en vullingen en gelei maaktOntdek creatieve technieken voor het platteren en presenteren van een smakelijk charcuteriebordOver het programmaTerrines, pâtés en croûte, ballotines en luxe foie grasBoudin-worsten, salami en paupiette-vleesbroodjes... [-]

Frans gebak

Campus Voltijd 3 dagen March 2019 Frankrijk Parijs

Geavanceerde trainingsprogramma's op niveau ontworpen voor gevestigde professionals in het bakken en banket maken. [+]

Geavanceerde trainingsprogramma's op niveau ontworpen voor gevestigde professionals in het bakken en banket maken.

Duur: 3 dagenAantal uren: 21 urenTarief: 1.500 € (BTW incl.)

Aan het einde van elk trainingsprogramma wordt een certificaat aan de stagiair toegekend.

Sessies worden gehouden op voorwaarde dat ten minste 4 studenten zijn geregistreerd.

Regionale Franse specialiteiten en viennoiseries

Een kans om een heerlijke reis door Frankrijk te maken en de geheimen te ontdekken van het maken van de perfecte viennoiseries

Cursus DoelstellingenOntdek en bereid regionale specialiteiten uit heel FrankrijkMeester kneden, vouwen, vormgeven en brood makenBegrijp het proces van fermentatieOver het programmaKlassieke en moderne regionale specialiteitenWeense landschappen, klassieke en luxestijlDraagbaar gebak en biscuit... [-]

Contact

Ritz Paris

Adres 15 place Vendôme
75001 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.ritzescoffier.com/en-GB
Telefoon +33 1 43 16 30 30