Ecole Ritz Escoffier

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Pionier van de moderne keuken, Auguste Escoffier was de eerste chef-kok van het Ritz Paris.

École Ritz Escoffier eerbetoon verzendende sinds 1988 met een nauwkeurigheid en passie waarden die hem dierbaar waren:

professionaliteit,

creativiteit,

Onderzoek of Excellence.

Ecole Ritz Escoffier_ © Alban Couturier (32)

Ritz Escoffier School © Alban Couturier

Word de internationale benchmark, de school vormen een vriendelijke sfeer hoofden van morgen. Voor de heropening, de school onthulde een nieuwe ruimte aan de Franse gastronomie te ontdekken in al zijn glorie.

De combinatie van traditie, kwaliteit en moderniteit, Ecole Ritz Escoffier biedt opleidingen voor een diploma, gegeven in het Engels en Frans voor beginners, om te trainen of te perfectioneren zich in de culinaire kunsten.

Sinds leren van de fundamenten van de Haute Cuisine, door de ontwikkeling van technieken en culinaire kennis, de hoofden van morgen leren de vaardigheden die essentieel zijn voor hun beroep. Rijke ervaring in grote Franse huizen of internationaal, ons team van koks en experts zet zijn talenten om professionele studenten van alle niveaus.

Voorbij de recepten en technieken, leren ze alle subtiliteit van een product of de smaak te pakken en zijn ambassadeurs van een kunst voortdurend opnieuw uitgevonden.

Voortdurend aan te passen lessen, École Ritz Escoffier streeft naar een gevoel van durf en uitmuntendheid trekken.

Ecole Ritz belangrijkste Escoffier_Cuisine © Vincent Leroux (2)

Ecole Ritz Escoffier Kitchen Master © Vincent Leroux

De nieuwe keuken van het Ritz Escoffier School

Een concentraat van comfort en innovatie.

Dacht door de Chiefs en Onderwijs Comité, de school is voorzien van apparatuur van de laatste generatie, ideaal voor het verkennen van alle technieken van het koken en bakken.

Een verhoogde capaciteit: twee laboratorium keuken en gebak voor het comfort van studenten en optimale omstandigheden leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:


Diploma In Franse Gastronomie Master

Campus Voltijd 19 weken June 2019 Frankrijk Parijs

Een diploma dat de meest uitgebreide training op onze school vertegenwoordigt, waarbij we al onze grote opleidingen combineren: Franse keuken - Inleiding, gevorderd niveau en superieure niveau en Frans gebak Inleiding, geavanceerd niveau en superieur niveau [+]

Ritz Escoffier Culinary Arts Diploma

Een diploma dat de meest uitgebreide training op onze school vertegenwoordigt, waarbij we al onze grote opleidingen combineren: Franse keuken - Inleiding, Advanced level en Superior Level en French pastry Introduction, Advanced level en Superior level. Het Ritz Escoffier Culinary Arts Diploma wordt uitgereikt na de voltooiing van alle zes niveaus in de training. Het werk van stagiairs zal regelmatig worden geïnspecteerd en aan het einde van elk niveau wordt een examen afgenomen.

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier Trainingsdoelen:

assimileer technieken om voedselproducten te respecteren en waarderen, bereiden en bereiden gerechten volgens Franse traditionele en moderne savoir-fairemeester technieken en leer het optimale gebruik van apparatuurcreativiteit ontwikkelen door de interpretatie van bestaande recepten en het creëren van nieuwe receptenwerk organiseren en tijd beherenontdek nieuwe trends... [-]

Diploma In Franse Keuken

Campus Voltijd 5 - 38 dagen September 2018 Frankrijk Parijs

Deze training omvat drie niveaus die zijn gewijd aan het leren van de basis van de Franse keuken en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of beginnende professionals. [+]

Franse keukenNiveau 1: Inleiding

Deze training is gewijd aan het leren van de basis van de Franse keuken en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of beginnende professionals.

Trainingsdoelen:

Leer de basisregels voor hygiëne en veiligheid in de keukenBegin over de Franse keuken te lerenBeheers basisc culinaire vaardighedenBeheers klassieke mesvaardigheden en -snedenRaak bekend met traditionele kooktechnieken

Duur: 5 weken

Totaal aantal uren: 175 uur

Prijs: € 10500

Niveau 2: Geavanceerd

Deze training is gericht op het verbeteren van kooktechnieken en kennis. Ontworpen voor stagiaires op gemiddeld niveau: mensen die de "Introductie" -training hebben gevolgd.... [-]


Diploma In Frans Gebak

Campus Voltijd 5 - 24 dagen September 2018 Frankrijk Parijs

Deze training omvat drie niveaus die zijn bedoeld om de basis van het Franse banket te leren en is bedoeld voor beginners, of het nu gaat om enthousiastelingen of beginnende professionals. [+]

Gebak TrainingenNiveau 1: Frans gebak - Introductie

Training gericht op de basis van de Franse banketbakkerij en ontworpen voor beginners: toekomstige professionals of liefhebbers.

Trainingsdoelen:

Leer de basishygiëneregels en -veiligheid in het gebaklaboratoriumBeginnen te leren over Franse banketbakkerijLeer de basis kennen van het werken met een spuitzakLeer koekjes en ongevulde cakes makenMaak kennis met basisdeeg, crèmes en custards

Duur: 5 weken Totaal aantal uren: 175 uur Prijs: € 8900 Ecole Ritz Escoffier Desserts © Alban Couturier

Niveau 2: Frans gebak-Geavanceerd niveau

Training gericht op verbetering van gebakstechnieken. Ontworpen voor stagiaires op gemiddeld niveau: mensen die de cursus "Inleiding tot de kunst van het Frans gebak" hebben afgerond.... [-]


Viennoiserie En Broodrolletraining

Campus Voltijd 5 dagen June 2019 Frankrijk Parijs

Opleiding gericht op het bemeesteren van de belangrijkste technieken van Viennoiserie en broodrollen, een gerenommeerde Franse vaardigheid. [+]

Viennoiserie en Broodrolletraining Opleiding gericht op het bemeesteren van de belangrijkste technieken van Viennoiserie en broodrollen, een gerenommeerde Franse vaardigheid.

Ecole Ritz Escoffier Produits sucrés © Alban Couturier

Opleidingsdoelstellingen:

Master de sleutelgeheimen van Viennoiserie recepten (croissants, brioches, enz.) Ontdek de technieken van het kneden, vormen en het maken van brood De fermentatie beheersen Ontdek de sleutelrol van ingrediënten Ontdek en optimaliseer de productie van broodrollen

Dit trainingsprogramma wordt geleerd door de Chefs van de Ecole Ritz Escoffier en van het Ritz Parijs. "Viennoiserie and Bread Rolls" certificaat verleend aan het einde van de training.... [-]