Ecole Lenôtre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met de oprichting van École Lenôtre in 1971, reageerde Gaston Lenôtre op de opleidingsbehoeften van zowel Franse als buitenlandse professionals. Tegenwoordig komen meer dan 3000 stagiairs, mannen en vrouwen uit heel Frankrijk en meer dan 100 landen hun kennis en expertise opdoen in de excellentiecultuur.
Elk jaar worden nieuwe niveaus van ontwikkeling gecreëerd om beter te voldoen aan de verwachtingen van professionals in de voedingsindustrie.


Al bijna 20 jaar biedt Ecole Lenôtre programma's voor lang verblijf aan waarmee je intensief kunt trainen in Franse keuken, gebak of beide:

Grand Master Class - KeukenMaster Class - KeukenGrand Bachelor - Pastry - 20 wekenBachelor - Pastry - 12 wekenBachelor - Keuken - 12 weken

Door lid te worden van deze formaties, krijgt u de kans om omringd te zijn door vele professionals die afkomstig zijn van de beste koks ter wereld.

Je gaat leren en oefenen in een klas met maximaal 12 studenten . Bij Ecole Lenôtre geloven we dat werken in kleine groepen de beste manier is om het meeste uit onze Chefs te halen. Je oefent alleen en ook in groepen.

Onze professionele school in Plaisir heeft 9 klaslokalen en zeer professionele apparatuurploegen. We werken met hoogwaardige leveranciers in zowel voedingsmiddelen als professionele materialen die u ook in de beste keuken van de chef vindt.

Bij Ecole Lenôtre trainen wij u om een ​​professional te zijn en wij geloven dat onze expertise u een van de beste chef-koks van morgen kan maken.

Ecole Lenôtre opende ook een gloednieuwe school in het centrum van Parijs, Quai Henri IV. Het ligt in een boot van Yachts de Paris met een prachtig uitzicht op de Cathedrale Notre Dame de Paris.

Het bestaat uit een kook klaslokaal van 150 m² met alle nieuwe materialen en faciliteiten. Aan de andere kant vindt u een lounge om diners, presentaties en ceremonies te organiseren.

Tijdens je formaties op Ecole Lenôtre Plaisir, krijg je ook de kans om lessen te volgen op deze nieuwe locatie.

Kom en volg ons op onze Facebook-pagina:

href = "https://www.facebook.com/EcoleProfessionnelleLenotre/

Of op onze nieuwe website:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

BASIS VAN HET FRANSE FRUIT - Certificaat L'ESSENTIEL - 7 weken

Campus Voltijd 5 maanden March 2019 Frankrijk Plaisir Parijs +1 more

BASICS VAN FRANS GEBAKje - Certificaat L'ESSENTIEL - Ecole Lenôtre [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau A2)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)... [-]

Diploma

Banketbakker Diploma Ecole Lenôtre - 23 weken

Campus Voltijd 23 weken January 2019 Frankrijk Plaisir Parijs +1 more

De Pastry Chef Training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Pastry, van de basis tot de hoogste technieken van het banket. [+]

ECOLE LENÔTRE GEBAKKERST-KOFFIE-TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Pastry Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die gepassioneerd zijn over koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun expertise willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau A2)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAINING... [-]

Cooking Chef Diploma Ecole Lenôtre - 23 weken

Campus Voltijd 23 weken March 2019 Frankrijk Plaisir Parijs +1 more

De Cooking Chef-training is gemaakt voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw uitvinden in Cooking. Voor diegenen die willen leren van de basis tot het hoge niveau van de Franse keuken technieken in 23 weken. [+]

ECOLE LENÔTRE KOKEN CHEF TRAINING

De Ecole Lenôtre biedt zijn studenten en partners geavanceerde opleidingen om hoge prestatienormen en uitmuntendheid te faciliteren, aan te moedigen, te communiceren en te behouden. De "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -training is bedoeld voor volwassenen die een passie hebben voor koken, of ze nu een conversiecursus volgen of voor professionals die hun vakgebied willen vergroten.

Voor deelname aan deze cursus gelden de volgende vereisten :

18 jaar of ouder zijnBasiskennis hebben van de taal waarin de cursus wordt gegeven (niveau A1)Kunnen lezen en schrijvenDe basisprincipes van hygiëne en veiligheid kennen in een voedselomgevingBasiskennis hebben van elementair redeneren (berekeningen en logica)STRUCTUUR VAN DE ECOLE LENÔTRE CHEF-TRAINING... [-]

Zomercursussen

Basisbeginselen van de Franse keuken Training - 7 weken

Campus Voltijd Deeltijd 7 weken June 2019 Frankrijk Plaisir Parijs +2 more

De basis van de Franse keuken is gecreëerd voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw willen uitvinden in koken. Voor degenen die binnen 7 weken van de basis willen leren. [+]

L'ESSENTIEL: Basiskennis van de Franse keuken

Het doel van deze training is om studenten de basis van het koken te leren en de creatie van de basiselementen onder de knie te krijgen .

Praktische lessen: 6 weken

Maak basisrecepten : sauzen, vinaigrettes, mayonaises, stocks, etc.Maak basisbeginselen : soepen, quiches, salades, enz.Vis en zeevruchten bereiden : moules marinières, wijting à l'Anglaise, sole bonne-femme, etc.Vleesgerechten maken: gebraden gevogelte, gebakken kalfsvlees, runderstoofpot, stoofschotels, gegrild vlees, enz.Maak plantaardige bijgerechten in overeenstemming met het focale vlees of de visMaak klassieke desserts : fruittaarten, gevulde chouxbroodjes, gelaagde desserts, moka, bavarois, enz.Beoordeling van de voortgang... [-]

Videos

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre backstage

Contact

Lenôtre Sa

Adres 40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrijk
Website http://www.lenotre.com/cours-et-ecoles/les-ecoles-et-formations/les-ecoles/plaisir.html
Telefoon +33 (0)1 30 81 46 34

Adres Quai Henri IV
75004 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website https://www.ecole-lenotre.com/