Ecole Lenôtre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met de oprichting van École Lenôtre in 1971, reageerde Gaston Lenôtre op de opleidingsbehoeften van zowel Franse als buitenlandse professionals. Tegenwoordig komen meer dan 3000 stagiairs, mannen en vrouwen uit heel Frankrijk en meer dan 100 landen hun kennis en expertise opdoen in de excellentiecultuur.
Elk jaar worden nieuwe niveaus van ontwikkeling gecreëerd om beter te voldoen aan de verwachtingen van professionals in de voedingsindustrie.Al bijna 20 jaar biedt Ecole Lenôtre programma's voor lang verblijf aan waarmee je intensief kunt trainen in de Franse keuken, gebak:
Pastry Chef Diploma: 7 maandenDiploma kookkok: 7 maandenBasis van Frans gebak: 6 wekenBasiskennis van de Franse keuken: 6 weken

Door lid te worden van deze formaties, krijgt u de kans om omringd te zijn door vele professionals die afkomstig zijn van de beste koks ter wereld.

Je gaat leren en oefenen in een klas met maximaal 12 studenten . Bij Ecole Lenôtre geloven we dat werken in kleine groepen de beste manier is om het meeste uit onze Chefs te halen. Je oefent alleen en ook in groepen.

Onze professionele school in Plaisir heeft 10 klaslokalen en zeer professionele apparatuurploegen. We werken met hoogwaardige leveranciers in zowel voedingsmiddelen als professionele materialen die u ook in de beste keuken van de chef vindt.

Bij Ecole Lenôtre trainen wij u om een ​​professional te zijn en wij geloven dat onze expertise u een van de beste chef-koks van morgen kan maken.

Ecole Lenôtre opende ook een gloednieuwe school in het centrum van Parijs, Quai Henri IV. Het ligt in een boot van Yachts de Paris met een prachtig uitzicht op de Cathedrale Notre Dame de Paris.

Het bestaat uit een kook klaslokaal van 150 m² met alle nieuwe materialen en faciliteiten. Aan de andere kant vindt u een lounge om diners, presentaties en ceremonies te organiseren.

Tijdens je formaties op Ecole Lenôtre Plaisir, krijg je ook de kans om lessen te volgen op deze nieuwe locatie.

Kom en volg ons op onze Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Of op onze nieuwe website:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Locaties

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 (0)1 30 81 46 34

Parijs

Address
Quai Henri IV
75004 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden