Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Adel Provence biedt verschillende prijzen en manieren van motiveren van jongeren om Frans te spreken en van hen het zelfvertrouwen en de middelen om dat te doen. Door het gebruik van de methoden van de kennis die is opgedaan in Frankrijk (spreekvaardigheid, woordenschat, grammatica en begrip).

Totale onderdompeling en ontdekking - het hele jaar door voor 17 tot 60 jaar oud

Het onderwijsprogramma richt zich op vier fundamentele bekwaamheden: verstaanbaarheid, leesvaardigheid, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid. Standaard cursussen behandelen de onderwerpen van mondelinge communicatie, grammatica, cultuur onderwerpen en Franse beschaving. Bij een kort verblijf bieden wij individuele of groepslessen voor zowel beginners als gevorderden. Op de eerste dag van de cursus ontvangt u een evaluatie-test in het Frans, die ons in staat zal stellen om u te plaatsen op basis van uw vermogen zitten.

Kies ervoor om het Frans in Marseille, Zuid-Frankrijk te leren! Onze Franse taalschool kunt u te ontvangen van een week tot enkele maanden. Wij zijn blij met studenten van alle leeftijden en niveaus gedurende het hele jaar. Als je Frans te leren in Frankrijk met Adel Provence, zult u zeker vinden van de juiste Franse taal cursussen aangepast aan uw behoeften!

Locaties

Marseille

ECOLE BARAERLIN ADEL

Address
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
Telefoonnr.
+33 (0)4 91 47 96 79