Lees de Officiële Beschrijving

ESME SUDRIA : De geest van innovatie zonder grenzen

ESME SUDRIA opgericht in 1905 en is een particuliere school zonder winstoogmerk onder toezicht van het ministerie van Onderwijs en Onderzoek. De school heeft een lange traditie in het trainen van ingenieurs met een brede, goed ontwikkelde basis waarmee ze probleemloos kunnen doorstromen naar alle facetten van de technische banenmarkt.

Een erkende technische school

Lid van het consortium van de beste Franse Scholen in Engineering en Business «Grandes Ecoles», ESME SUDRIA is ook een ondertekenaar van het Erasmus Charter voor het hoger onderwijs 2014-2020 en lid van het «ni» -netwerk, het internationale netwerk van ingenieurswetenscholen.

ESME SUDRIA missie ingenieurs op te leiden door middel van state-of-the-art onderzoek. We willen een bijdrage leveren aan de bevordering van wetenschappelijke kennis en ons onderwijs uitbreiden door middel van industriële en internationale partnerschappen.

Het studentenleven in Frankrijk

Recreatie speelt ook een rol bij ESME met veel studentenclubs, variërend van sport tot muziek en wijn. De talrijke sociale activiteiten georganiseerd binnen de school zijn uitstekende gelegenheden om de Franse manier van leven te ervaren en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Daarnaast vergroot het uitgebreide netwerk van alumni en contacten van de school in de branche internationale mogelijkheden voor stages en loopbanen in het buitenland.

Fundamenteel onderzoek

ESME SUDRIA biedt kansen voor alle studenten om nauw betrokken te zijn bij baanbrekend onderzoek. Inderdaad, het hoogstaande interdisciplinaire personeel van de faculteit is toegewijd aan toegepast onderzoek door middel van industriële en fundamentele contacten, evenals aan academisch onderzoek binnen ons fundamenteel onderzoek. Onderzoeksgebieden bestrijken een breed scala aan onderwerpen, van energiesystemen tot medische beeldvorming of forensische wetenschappen, bijvoorbeeld.

Partnerschappen omvatten internationale groepen en start-ups, evenals prestigieuze nationale instellingen zoals INSERM (nationaal instituut voor medisch en medisch onderzoek) of CNRS (nationaal instituut voor wetenschappelijk onderzoek). Studenten worden geassocieerd met deze onderzoeksactiviteiten door middel van stages en projecten. De meeste Masters-studenten voeren een R uit

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

ESME SUDRIA

Ben je nieuwsgierig, creatief en een snelle leerling? Zijn DIY en digitale technologieën jouw ding? Ben je op zoek naar een unieke internationale leerervaring? Word lid v ... [+]

Word Maker: bouw je eigen robot en breng hem naar huis!

Ben je nieuwsgierig, creatief en een snelle leerling? Zijn DIY en digitale technologieën jouw ding? Ben je op zoek naar een unieke internationale leerervaring? Word lid van onze Digital Labs in Parijs en Rijsel en speel, hack, creëer, ontwerp, denk out of the box! Ontwikkel je eigen robot en maak deel uit van de Maker Movement!

WANNEER?

Van 1 juli tot 20 juli 2019

WAAR?

Parijs (weken 1

BESCHRIJVING VAN HET PROGRAMMA

Ons zomerprogramma omvat intensieve wetenschappelijke cursussen en seminars, evenals praktische workshops geleid door onze experts. Je kunt studeren en werken in een creatieve en inspirerende omgeving, met gratis toegang tot onze geavanceerde technologie (3D-printers, lasersnijders, CNC-freesmachines, enz.) En software.... [-]

Frankrijk Parijs Rijsel
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
ESME Sudria 40 Rue du Docteur Roux
75015 Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website