Lees de Officiële Beschrijving

Van de bekroonde culinaire legende komt Ducasse Onderwijs, De toonaangevende wereldwijde organisatie van professionele en pre-professionele culinaire en gebakse kunstscholen, waar passie en toewijding aan de kunst van gastvrijheid onderstrepen een rijke geschiedenis van uitzonderlijke normen die door decennia van praktijk en ervaring vervals zijn.


Gemaakt in 1999, Ducasse Onderwijs stelt de hoogste culinaire en gebak industriestandaarden met zijn uitgebreide handson educatieve programma's die praktisch leren benadrukken technieken met precisie, innovatie en strenge skillsbased methodologie.


"Ik heb altijd getracht door te geven mijn visie op culinaire en gebak kunsten. Ik deel mijn know-how aan alle mensen bereid zijn om hun vaardigheden te versterken met een enkele motto in het achterhoofd: excellence in de praktijk "Alain Ducasse.

Excellence in de praktijk


Twee campussen zijn nu gevestigd in Frankrijk: het Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), gespecialiseerd in culinaire kunsten en gebak voor het restaurant en de Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), die al meer dan dertig jaar, de verwijzing de school, In Frankrijk en in het buitenland, voor de Franse patisserie, bakkerij, chocolade, zoetwaren en ijs professionals.


Onze gebak programma's aangeboden bij Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor in de Franse Patisserie
  • Franse Patisserie
  • Franse Chocolade & Zoetwarenkunst
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer Sessions
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Een intensief 2-maanden durend programma om alle fundamentele en uitgewerkte technieken van Chocolate and Confectionery Arts te leren. ... [+]

Leer de grondbeginselen van de chocolade- en zoetwarenkunsten kennen via een intensieve professionele training van 2 maanden. Je zult de essentiële technieken van de professional leren en toepassen om chocolade, zoetwaren, gebak op chocoladebasis en artistieke stukken te produceren. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans etablissement om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethoden van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type80% hands-on20% theoriemodulesChocoladeBanketbakkerijGebak op basis van chocoladeArtistieke chocolade en suikerstukjesBuffetvoorbereiding en eindexamenLooptijd... [-]
Frankrijk Yssingeaux
May 2019
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Een intens 2-maanden durend programma om alle fundamentele technieken en geheimen van traditioneel stokbrood en viennoiseries te leren. ... [+]

Beheers de fundamenten van de traditionele Franse bakkerij-kunst door middel van een intensieve beroepsopleiding van 2 maanden. Van de voorbereiding van gewone, traditionele of speciale broden tot het maken van gerezen of bladerdeeg-kenners, leert u de essentiële technieken van professionals. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type85% hands-on15% theoriemodulesBroden en viennoiseries (traditionele, regionale, speciale en gegarneerde broden en viennoiseries)Regionale cakes en dessertsSnacking en cateringproductenMeilleur Ouvrier de France-stijlbrodenBuffetvoorbereiding en eindexamenLooptijd... [-]
Frankrijk Yssingeaux
May 2019
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Heb je altijd al de geheimen van French Pastry willen leren kennen? Ducasse-onderwijs geeft je de gelegenheid om een ​​intens 2-maanden durend programma te volgen om alle ... [+]

Ontdek en leer de basisbeginselen van traditionele Franse gebakskunst door een intensieve professionele training van 2 maanden. Van het bereiden van basisdeeg en crèmes tot het maken van desserts, je leert de essentiële technieken van de professional. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type90% hands-on10% theoriemodulesBasis gebakdeeg, taartjes en taartjes Choux gebakBladerdeegGefrituurde deegdeegBroden en viennoiseriesChocoladeModerne entremetsBuffetvoorbereiding en eindexamenLooptijd... [-]
Frankrijk Yssingeaux
July 2019
Voltijd
2 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Heb je altijd al van gebak gemaakt en je afgevraagd of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent? Ducasse-onderwijs geeft je de kans om een ​​intensief prog ... [+]

Beheers de fundamenten van traditionele Franse gebakskunsten met een intensieve professionele training van 5,5 maanden. Van de receptie van producten tot de productie, conservering en verpakking van gebak en viennoiseries, u leert en beheerst de essentiële technieken van professionals. Een verplichte stage van 2 maanden in een Frans etablissement voltooit uw training om uw kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van door de wereld erkende onderwijsmethoden voor kleine groepen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type80% hands-on20% theoriemodulesBasis gebakdeeg, taartjes en taartjesChoux gebakBladerdeegGefrituurde deegdeegSponzen en koekjesTechnische versterkingPetits-fours en gebaktussengerechtWeense bakkerij en bakkerijVergulde dessertsThema- en bruidstaartenChocoladeRevisie, eindexamen en buffetvoorbereiding Het programma omvat... [-]
Frankrijk Yssingeaux
November 2019
Voltijd
7 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Upgrade uw professionele vaardigheden en verwerf complexe en moderne gebakstechnieken door een intensieve 2-maats geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juis ... [+]

Ben je altijd al dol geweest op het maken van gebak en vroeg je je af of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent?

Upgrade uw professionele vaardigheden en verkrijg complexe en moderne gebakstechnieken door middel van een intensieve, 2-maandelijkse geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juiste combinatie van smaken, texturen en vormen te beheersen om hoogwaardige gebakjes te creëren met uitgewerkte technieken. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans etablissement om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van door de wereld erkende onderwijsmethoden voor kleine groepen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.... [-]

Frankrijk Yssingeaux
May 2019
Voltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR