Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Van de bekroonde culinaire legende komt Ducasse Onderwijs, De toonaangevende wereldwijde organisatie van professionele en pre-professionele culinaire en gebakse kunstscholen, waar passie en toewijding aan de kunst van gastvrijheid onderstrepen een rijke geschiedenis van uitzonderlijke normen die door decennia van praktijk en ervaring vervals zijn.


Gemaakt in 1999, Ducasse Onderwijs stelt de hoogste culinaire en gebak industriestandaarden met zijn uitgebreide handson educatieve programma's die praktisch leren benadrukken technieken met precisie, innovatie en strenge skillsbased methodologie.


"Ik heb altijd getracht door te geven mijn visie op culinaire en gebak kunsten. Ik deel mijn know-how aan alle mensen bereid zijn om hun vaardigheden te versterken met een enkele motto in het achterhoofd: excellence in de praktijk "Alain Ducasse.

Excellence in de praktijk


Twee campussen zijn nu gevestigd in Frankrijk: het Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), gespecialiseerd in culinaire kunsten en gebak voor het restaurant en de Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), die al meer dan dertig jaar, de verwijzing de school, In Frankrijk en in het buitenland, voor de Franse patisserie, bakkerij, chocolade, zoetwaren en ijs professionals.


Onze gebak programma's aangeboden bij Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor in de Franse Patisserie
  • Franse Patisserie
  • Franse Chocolade & Zoetwarenkunst
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer Sessions
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier

Locaties

Yssingeaux

Address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, 125, Allée du Château de Montbarnier
43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk