Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Van de bekroonde culinaire legende komt Ducasse Onderwijs, De toonaangevende wereldwijde organisatie van professionele en pre-professionele culinaire en gebakse kunstscholen, waar passie en toewijding aan de kunst van gastvrijheid onderstrepen een rijke geschiedenis van uitzonderlijke normen die door decennia van praktijk en ervaring vervals zijn.


Gemaakt in 1999, Ducasse Onderwijs stelt de hoogste culinaire en gebak industriestandaarden met zijn uitgebreide handson educatieve programma's die praktisch leren benadrukken technieken met precisie, innovatie en strenge skillsbased methodologie.


"Ik heb altijd getracht door te geven mijn visie op culinaire en gebak kunsten. Ik deel mijn know-how aan alle mensen bereid zijn om hun vaardigheden te versterken met een enkele motto in het achterhoofd: excellence in de praktijk "Alain Ducasse.

Excellence in de praktijk


Twee campussen zijn nu gevestigd in Frankrijk: het Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), gespecialiseerd in culinaire kunsten en gebak voor het restaurant en de Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), die al meer dan dertig jaar, de verwijzing de school, In Frankrijk en in het buitenland, voor de Franse patisserie, bakkerij, chocolade, zoetwaren en ijs professionals.


Onze gebak programma's aangeboden bij Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor in de Franse Patisserie
  • Franse Patisserie
  • Franse Chocolade & Zoetwarenkunst
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer Sessions
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diplomas » Bekijk Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificate

French Pastry Campus

Campus Voltijd 2 maanden March 2019 Frankrijk Yssingeaux

Heb je altijd al de geheimen van French Pastry willen leren kennen? Ducasse-onderwijs geeft je de gelegenheid om een ​​intens 2-maanden durend programma te volgen om alle basistechnieken van French Pastry Arts te leren. [+]

Ontdek en leer de basisbeginselen van traditionele Franse gebakskunst door een intensieve professionele training van 2 maanden. Van het bereiden van basisdeeg en crèmes tot het maken van desserts, je leert de essentiële technieken van de professional. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

KLASSIEK TYPE • 90% hands-on • 10% theorie

MODULES • Basisgebakdeeg, taartjes en tartlets • Choux gebak • Bladerdeeg • Gebakken deegdeeg • Broden en viennoiseries • Chocola • Moderne entremets • Buffetvoorbereiding en eindexamen... [-]


Cursus

Franse chocolade

Campus Voltijd 2 maanden May 2019 Frankrijk Yssingeaux

Een intensief 2-maanden durend programma om alle fundamentele en uitgewerkte technieken van Chocolate and Confectionery Arts te leren. [+]

Leer de grondbeginselen van de chocolade- en zoetwarenkunsten kennen via een intensieve professionele training van 2 maanden. Je zult de essentiële technieken van de professional leren en toepassen om chocolade, zoetwaren, gebak op chocoladebasis en artistieke stukken te produceren. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven. KLASSIEK TYPE • 80% hands-on • 20% theorie

MODULES • Chocola • Zoetwaren • Gebak op basis van chocolade • Artistieke stukken chocolade en suiker • Buffetvoorbereiding en eindexamen... [-]


French Bakery Arts

Campus Voltijd 2 maanden May 2019 Frankrijk Yssingeaux

Een intens 2-maanden durend programma om alle fundamentele technieken en geheimen van traditioneel stokbrood en viennoiseries te leren. [+]

Beheers de fundamenten van de traditionele Franse bakkerij-kunst door middel van een intensieve beroepsopleiding van 2 maanden. Van de voorbereiding van gewone, traditionele of speciale broden tot het maken van gerezen of bladerdeeg-kenners, leert u de essentiële technieken van professionals. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

KLASSIEK TYPE • 85% hands-on • 15% theorie

... [-]

Diploma

Hoogstaand Frans gebakkunstendiploma

Campus Voltijd 3 maanden May 2019 Frankrijk Yssingeaux

Upgrade uw professionele vaardigheden en verwerf complexe en moderne gebakstechnieken door een intensieve 2-maats geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juiste combinatie van smaken, texturen en vormen te beheersen om hoogwaardige gebakjes te creëren met uitgewerkte technieken. [+]

Ben je altijd al dol geweest op het maken van gebak en vroeg je je af of dit de carrièreverandering is waar je naar op zoek bent?

Upgrade uw professionele vaardigheden en verwerf complexe en moderne gebakstechnieken door een intensieve 2-maats geavanceerde training. Versterk uw know-how door de juiste combinatie van smaken, texturen en vormen te beheersen om hoogwaardige gebakjes te creëren met uitgewerkte technieken. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.... [-]


Contact
Bezoekadres
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR