Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Sorbonne de Franse taal en Civilization Cursussen (CCFS), Georganiseerd door de Robert de Sorbon Foundation, is de . Sinds 1919 heeft de CCFS is het toelaten van studenten van over de hele wereld, van echte beginners tot professoren van het Frans als vreemde taal. De Sorbonne de Franse taal en Civilization Cursussen verschaffen Franse taalcursussen met fonetiek en de Franse beschaving lessen. Ze bieden ook gespecialiseerde modules en (TCF, DELF, DALF), waarvoor toelating tot de Franse universiteiten te vergemakkelijken. Onze learning center bevindt zich op 214 Boulevard Raspail (Parijs, 14e arrondissement), in het hart van het prestigieuze Montparnasse wijk. Het secretariaat is klaar om u te verwelkomen en al uw vragen beantwoorden.

Wij bieden ook hulp bij huisvesting en administratieve ondersteuning, culturele diensten, een bibliotheek, diverse studie zalen, een residentie zaal, en computerlokalen.

Alle klaslokalen zijn uitgerust met interactieve whiteboards (IWB) en onze fonetiek labs hebben cutting-edge IT-technologie. Internettoegang wordt geleverd door een Wi-Fi-netwerk dat het hele gebouw beslaat.

The Exam Center

De Sorbonne de Franse taal en cultuur cursussen hebben ook een officieel examen centrum voor het nemen van de TCF, DELF en DALF Franse nationale examens.

Ons examen centrum bestaat uit twee hubs: de TCF (Franse Knowledge Test) naaf en de DELF-DALF (Diploma in het Frans Studies - Diploma in Advanced Frans) hub. Deze tests zijn bedoeld om de algemene Franse taal niveau te beoordelen, zoals gedefinieerd door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK). Ze zijn gericht op iedereen die te beoordelen en valideren van hun kennis van het Frans-voor professioneel, persoonlijk, of academische redenen in een eenvoudige, betrouwbare en snelle manier.

Locaties

Parijs

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden