Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Sorbonne de Franse taal en Civilization Cursussen (CCFS), Georganiseerd door de Robert de Sorbon Foundation, is de . Sinds 1919 heeft de CCFS is het toelaten van studenten van over de hele wereld, van echte beginners tot professoren van het Frans als vreemde taal. De Sorbonne de Franse taal en Civilization Cursussen verschaffen Franse taalcursussen met fonetiek en de Franse beschaving lessen. Ze bieden ook gespecialiseerde modules en (TCF, DELF, DALF), waarvoor toelating tot de Franse universiteiten te vergemakkelijken. Onze learning center bevindt zich op 214 Boulevard Raspail (Parijs, 14e arrondissement), in het hart van het prestigieuze Montparnasse wijk. Het secretariaat is klaar om u te verwelkomen en al uw vragen beantwoorden.

Wij bieden ook hulp bij huisvesting en administratieve ondersteuning, culturele diensten, een bibliotheek, diverse studie zalen, een residentie zaal, en computerlokalen.

Alle klaslokalen zijn uitgerust met interactieve whiteboards (IWB) en onze fonetiek labs hebben cutting-edge IT-technologie. Internettoegang wordt geleverd door een Wi-Fi-netwerk dat het hele gebouw beslaat.

The Exam Center

De Sorbonne de Franse taal en cultuur cursussen hebben ook een officieel examen centrum voor het nemen van de TCF, DELF en DALF Franse nationale examens.

Ons examen centrum bestaat uit twee hubs: de TCF (Franse Knowledge Test) naaf en de DELF-DALF (Diploma in het Frans Studies - Diploma in Advanced Frans) hub. Deze tests zijn bedoeld om de algemene Franse taal niveau te beoordelen, zoals gedefinieerd door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK). Ze zijn gericht op iedereen die te beoordelen en valideren van hun kennis van het Frans-voor professioneel, persoonlijk, of academische redenen in een eenvoudige, betrouwbare en snelle manier.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus Frans en beschaving - herfst semester 2018

Campus Voltijd 3 maanden Frankrijk Parijs

Dit S20-programma is beschikbaar voor de volgende niveaus: A1 Beginner, A2 Elementair, B1 Gemiddeld, B2 Gevorderd, C1 Superieur.

[+]

Sessie: najaar 2018Wekelijks volume: 10 uur per week 5 uur fonetiek (om de week) Hoorcolleges over franchistische beschavingAangeboden onderwijs:praktische cursussen van de Franse taalfonetiek met laboratoriumwerkRegistratie in Parijs: tot 10 augustus 2018Cursustatum: van 10 september 2018 tot 19 december 2018Visum: deze cursus vereist een "studentenvisum" of een visum voor kort verblijf van 12 wekenOnline registratie: ja

Presentatie Deze formule is natuurlijk beschikbaar voor de volgende niveaus:

A1 BeginnerA2 ElementairB1 GemiddeldB2 GeavanceerdC1 Superior [-]

Franse taal- en beschavingscursus - Lente Semester 2019

Campus Voltijd 3 maanden Frankrijk Parijs

Van maandag tot vrijdag biedt deze formule taalcursussen die studenten in staat stellen om Frans te leren (grammatica, werkwoordvervoeging, spelling, woordenschat, benadering van literaire teksten, geschreven en gesproken meningsuiting), fonetieklessen waarmee studenten hun uitspraak kunnen verbeteren en ook hun bevattings- en expressievaardigheden, wekelijkse lezingen over verschillende aspecten van de Franse beschaving. [+]

Sessie: lente 2019Wekelijks volume: 20 uur per weekAangeboden onderwijs:praktische cursussen in de Franse taalfonetiek met laboratoriumwerkbeschaving lezingenRegistratie online tot 4 januari 2019Datum van de cursussen: van 4 februari 2017 tot 24 mei 2019Visum: deze cursus vereist een "studentenvisum" of een visum voor lang verblijfonline registratie: ja, https://www.ccfs-sorbonne.fr/product/francais-des-affaires-conferences-2/kosten: 2350 € 60 €

Presentatie Van maandag tot vrijdag biedt dit S20-programma: taallessen waarmee studenten vooruitgang kunnen boeken in het leren van Frans (grammatica, werkwoordsvervoeging, spelling, woordenschat, benadering van literaire teksten, geschreven en gesproken meningsuiting), fonetieklessen waarmee studenten hun uitspraak kunnen verbeteren en ook hun bevattings- en expressievaardigheden, wekelijkse lezingen over verschillende aspecten van de Franse beschaving.... [-]


Contact
Bezoekadres
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

Paris, Île-de-France, 75014 FR