Lees de Officiële Beschrijving

Deze zomer, Frans leren in Frankrijk!

Sinds 1930, de Summer Courses voor buitenlandse studenten verwelkomen Nancy elk jaar tijdens de zomer van buitenlanders uit alle lagen van het leven van de taal studies van een tot vier weken.

Een kans om studies en plezier te combineren in een universiteitsstad bezocht door meer dan 45.000 studenten. Frans leren terwijl het ontdekken van Frankrijk en haar cultuur.

CURSUS

De cursussen worden gegeven door universiteitsprofessoren gespecialiseerd in het onderwijzen van de Franse taal aan buitenlanders. De inhoud van de cursus wordt aangepast aan jouw niveau, of je nu beginner bent of leraar Frans in het buitenland.

Deelnemen, onder de vele mogelijkheden die in de namiddag, conferenties, workshops of taal theater workshop. Alle communicatie-instrumenten zijn beschikbaar op het terrein computer kamer en wifi-verbindingen).

ACTIVITEITEN

Buiten de klas, zijn vele excursies gepland voor uw verblijf, zoals een weekend in Parijs, hoofdstad van Frankrijk, de ontdekking van een typische Franse omgeving. 2016: Reims, Champagne wijngaard en de Ardennen in de voetsporen van Arthur Rimbaud.

Entertainment is beschikbaar tijdens 's avonds en in het weekend. U kunt deelnemen aan barbecues, filmvertoningen of wandelingen in ons prachtige Franse regio's.

DE STAD VAN NANCY

Ontdek een stad met een rijk architecturaal erfgoed van de achttiende eeuw op de lijst van Werelderfgoed van de Mensheid door de UNESCO.

Nancy is ook een van de hoofdsteden van de Art Nouveau, die gezien kan worden of een hoek van de straat of in een van de vele musea in de stad.

Maar het is vooral een moderne stad, bekend als een van de grote Franse culturele centra met zijn festivals, de Opera en de Choreografische Center.

Opleidingen te volgen in:
  • Frans

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

De Zomer Cursussen voor buitenlandse studenten bieden programma's op maat van alle niveaus, van beginner tot gevorderde, student, leraar of andere professional. ... [+]

De organisatie van cursussen Zomer Cursussen voor buitenlandse studenten bieden programma's op maat van alle niveaus, van beginner tot gevorderde, student, leraar of andere professional.

Daarom is een plaatsing test organiseerde de maandag van aankomst. Naar aanleiding van deze zul je worden toegewezen aan een groep niveau. Elke groep bestaat uit maximaal 15 personen.

Een examen georganiseerd aan het einde van de 3 en 4 weken (A blijft en alleen B). De resultaten kunnen worden gevalideerd in de curricula van studenten met wie we hebben een samenwerkingsovereenkomst. In dit geval wordt een verklaring van individuele noten gevestigd op aanvraag in het Frans en / of Engels. Voor alle deelnemers, is een diploma afgegeven.... [-]

Frankrijk Nancy
September 2020
Frans
Voltijd
2 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Clip Cours d’Eté Nancy 2015

Cours d’Eté Nancy - Testimonials